GARDINER ABSORBERER LYDEN

AKUSTIKFORBEDRINGER

Bedre akustik og indeklima

Gardiner absorberer lyd og kan derfor være med til at dæmpe støj og forbedre akustikken i kontorer og mødelokaler. Ved at placere gardiner på strategiske steder, kan der skabes et mere behageligt og produktivt arbejdsmiljø for medarbejdere og gode omgivelser for møder og samtaler.

Lyddæmpende gardiner

Nogle gardintyper har en bedre lyddæmpende effekt end andre. For at reducere støj og rumklang, og skabe en mere behagelig lyd i rummet er gardiner med en tæt vævning eller en tykkere tekstur generelt bedst egnet, men tyndere alternativer kan også være velegnede. Duette® plisségardiner med to stoflag, lange stofgardiner og lamelgardiner med tæt væv er blandt de mest effektive til at dæmpe lyd.

Collage af akustikforbedrende gardinløsninger fra SEGA Erhverv
SE HVORDAN COMWELL SKABER RO PÅ HOTELLET, MED GARDINER

Hotellet har fået en dekorative gardinløsninger, som understøtter hotellets stil og lever op til tekniske standarder og god akustik.

 

 

Book en SEGA Gardinbus
Få besøg af vores gardinkonsulent

Bestil et besøg af en SEGA konsulent til et uforpligtende møde, hvor vi går i dybden med jeres behov, ideér og drømme.

Giv akustikken og æstetikken et løft

Gode lydforhold i større kontormiljøer er essentielt for at skabe et behageligt og mere produktivt miljø. Hvis man har befundet sig i et lokale med dårlig akustik, kender man til, hvordan det kan skabe mange udfordringer.

Dårlig akustik kan føre til forstyrrelser i samtaler mellem kolleger og under møder med kunder. Det kan være frustrerende for både kunderne og medarbejderne, og i værste fald kan det også forårsage træthed og stress på grund af rumklang og ekko-effekter.

For at imødekomme de problemer kan man fylde rummet med absorberende materialer, som kan stoppe lyden. Skræddersyede gardiner fra SEGA kan være med til at optage den dårlige akustisk, så der i stedet skabes et miljø med god lyd. Samtidig passer SEGAs store udvalg af kvalitetsgardiner perfekt til en moderne og professionel indretning, der giver kontormiljøet både et æstetisk og akustisk løft.

Hvilke gardiner skaber god akustik?

Når det kommer til indretning af erhvervslokaler, bør man ikke undervurdere de mange fordele, gardiner har udover at beskytte mod sollys og uønsket kig udefra, samtidig med at kan skabe små oaser og en hyggelig atmosfære. Visse typer gardiner kan effektivt absorbere lyd og dermed forbedre akustikken og indeklimaet.

Tykkelsen og størrelsen af gardinet spiller en rolle for, hvor meget lyd det kan absorbere. Lange gardiner af blødt stof er særligt effektive til at absorbere lyd, men selv tyndere gardiner kan have en betydelig effekt på lyddæmpning i et rum. Pointen er altså, at du ikke må ikke undervurdere, hvad ethvert gardin kan gør for den dårlige akustik. Se, hvordan vi kompromisløst har skabt en elegant og praktisk gardinløsning til Kleans kontor med både lange stofgardiner og screens.

Vores store udvalg af kvalitetsgardiner rummer mange muligheder for at opnå en lydisolerende effekt på kontoret. Vores gardinkonsulenter er klar til at besøge jeres kontor, så I kan komme til at mærke, føle og se, hvad I har brug for. Så rådgiver de dig helt uforpligtende om, hvordan SEGA gardinløsninger kan imødekomme netop jeres behov.
Vi har altid en bus i nærheden af dig!

SEGA gardiner efter mål
Professionel vejledning og opmåling

Vores gardinkonsulenter har stor erfaring, så vi sikrer I sammen finder den rette løsning for jeres virksomhed.

SEGA Bussen
SEGA Gardinbussen

Book SEGA gardinbussen og få hele vores sortiment hjem til dig, så du både kan se, føle og opleve.

SEGA GARDINLØSNINGER
Vi guider jer i hele købsprocessen

50 års erfaring i rådgivning, produktion og montering af gardiner og markiser.