OPTIMÉR ARBEJDSMILJØET MED GODE RAMMER

SOLAFSKÆRMNING

Et bedre indeklima med solafskærmning

Det er en god idé at tænke gardiner og solafskærmning ind i indretningen af arbejdspladser og kontormiljøer. Hvis arbejdspladsen har store vinduer, kan sol og varme være generende og have en negativ effekt på indeklimaet, trivslen og produktiviteten. Der kan også være udfordringer med akustikken, som kan løses med en passende gardinløsning.

Prioritér solafskærmning på arbejdspladsen

Dagslys og sol er godt, og mennesker har brug for begge dele. Men mens vi arbejder, skal vi finde den rette balance, så lyset og varmen ikke generer os i vores arbejde og gør os utilpasse. Indeklimaet og de fysiske rammer spiller en afgørende rolle for den generelle medarbejdertrivsel, og kan have en direkte forbindelse til engagement og effektivitet på arbejdspladsen.

Collage af solafskærmningsløsning fra SEGA Erhverv på Klean's kontor på Aarhus Ø
SE HVORDAN KLEAN’S NYE GARDINLØSNING SKÆRMER FOR SELV DEN SKARPESTE SOL

Bureauet har fået en løsning for gardinløsning, som skærmer for den værste sol, men stadig holder den æstetiske stil.

 

 

Book en SEGA Gardinbus
Få besøg af vores gardinkonsulent

Bestil et besøg af en SEGA konsulent til et uforpligtende møde, hvor vi går i dybden med jeres behov, ideér og drømme.

Solafskærmning og vindbeskyttelse

Når det gælder solafskærmning på arbejdspladsen, findes der forskellige muligheder, men det kan ofte være en udfordring at finde en løsning, der dækker et stort nok område. Hvis du ønsker at skabe en udendørs oase med skygge og læ til kunder i din café eller mulighed for at skabe en bedre forbindelse mellem indendørs- og udendørsmiljøet, kan en markise være en ideel løsning. Det giver mulighed for at invitere gæsterne ud i det fri, hvor der er rum til større tanker eller en dejlig spot i skyggen.

Samtidig har kontormiljøer og mange nye domiciler oftest større vinduespartier, der skaber en fornemmelse af et endnu mere rummeligt lokale. Her kan det være en fordel at montere markiser eller screens med motorstyring, så solens strålet let kan kontrolleres, når det bliver for varmt på kontoret og i mødelokalet, eller når solen er i vejen på PC- skærmen. Se, hvordan vi kompromisløst skabte en elegant og praktisk gardinløsning til Kleans kontor ved at indrette med screens og lange stofgardiner.

 

Skab en udendørs oase og et godt indeklima

Ved planlægning af kontorets udendørsområde er det afgørende at tage hensyn til bygningens arkitektur, placering og dine behov. Vi tilbyder nemlig et bredt udvalg af pergolaer og markiser til udendørsområder, som bliver specialfremstillede efter dine specifikke behov og mål, og som er lavet af robuste materialer, der kan tåle det skiftende nordiske klima.

Både markiser og pergolaer fungerer ikke blot som en afskærmning mod direkte sollys, men også som en løsning til at opretholde et behageligt indeklima ved at forhindre varmestrålerne i at trænge ind igennem vinduerne. De er også nyttige til at beskytte mod lav sol i efterårs- og vintermånederne og kan være med til at skabe et ekstra uderum til kontormiljøet.

Hvis du er usikker på, hvad der passer til netop dit kontor, kan vores eksperter inden for markiser og pergolaer give dig gratis og uforpligtende rådgivning på stedet!

SEGA gardiner efter mål
Professionel vejledning og opmåling

Vores gardinkonsulenter har stor erfaring, så vi sikrer I sammen finder den rette løsning for jeres virksomhed.

SEGA Bussen
SEGA Gardinbussen

Book SEGA gardinbussen og få hele vores sortiment hjem til dig, så du både kan se, føle og opleve.

SEGA GARDINLØSNINGER
Vi guider jer i hele købsprocessen

50 års erfaring i rådgivning, produktion og montering af gardiner og markiser.