GÅ PÅ OPDAGELSE I VORES

GARDINSORTIMENT

Hvilke gardiner skal jeg vælge?

Mulighederne er mange, og uanset om du er mest til lyse lette gardiner, mørke og maskuline eller mere romantiske gardiner, så gælder det om at finde det perfekte match mellem stil og funktionalitet. Du finder alle gardiner på mål og et væld af kombinationsmuligheder i vores store sortiment.

Vi sætter en ære i at levere høj kvalitet og faglighed – alt sammen til den rigtige pris. Vores dygtige og erfarne gardineksperter sikrer den høje faglighed og viden, så du får lige den løsning, du drømmer om til din bolig.

Har du spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte os:
70 20 10 72 eller info@sega.dk

lange stofgardiner fra SEGA

STOFGARDINER

Dekorative stofgardiner efter mål sikrer du får præcis de størrelser, former og farver, du drømmer om, og er det perfekte valg til det moderne hjem. Samtidig bidrager stofgardiner til en bedre akustik i rummet og kan forene stemning med et behageligt indeklima i dit hjem.

foldegardin i hør fra SEGA

FOLDEGARDINER

Det elegante foldegardin – også kaldet liftgardiner – er et godt valg til alle hjemmets rum, og har du mange hårde og glatte flader i dit hjem, kan foldegardiner gøre en positiv forskel for akustikken i rummet.

terracotta plisségardin fra SEGA

PLISSÉGARDINER INKL. DUETTE®

Et plisségardin er en elegant og praktisk gardinløsning, som fylder meget lidt i vinduet, når det er trukket op. Du kan vælge mellem mange farver og stoffer, der går fra transparente til mørklægning samt en energibesparende variant med energieffektive egenskaber.

rullegardiner fra SEGA

RULLEGARDINER

Rullegardiner er en klassisk og funktionel gardinløsning, der gør det nemt at regulere eller forhindre lysindfald på en meget elegant måde. Rullegardiner fås i mange farver, mønstre og stoftyper, så der er adskillige muligheder for at få en personlig løsning, der matcher din bolig og stil.

beige lamelgardin fra SEGA

LAMELGARDINER

Lamelgardiner er et elegant og stilsikkert valg til større vinduer og giver et let og eksklusivt udtryk. De lodrette lameller er effektive til at styre lysindfaldet, og de fylder ganske lidt, når de er trukket fra.

aluminium persienne fra SEGA

PERSIENNER

En persienne skærmer effektivt af for solen og er et meget fleksibelt gardin. Persienner har gennem mange år været et populært valg takket være de praktiske egenskaber samt den lette og rengøringsvenlige udformning.

SEGA gardiner efter mål
Gratis opmåling

Gardiner efter mål hvor funktionalitet, design og holdbarhed er i højsædet.

SEGA Bussen
SEGA Gardinbussen

Book SEGA gardinbussen, og få hele vores sortiment hjem til dig, så du både kan se, føle og opleve.

SEGA GARDINLØSNINGER
Vi hjælper hele vejen

50 års erfaring i rådgivning, produktion og montering af gardiner og markiser.

SEGA Bussen

Sådan fungerer det, når gardinbussen kommer hjem til dig

01
Book en SEGA gardinbus til en uforpligtende snak

Første skridt er en snak i dit hjem, hvor vi går i dybden med dine behov, idéer og drømme til gardiner.

02
Sammen med dig skaber vi en gardinløsning

SEGA gardinbus medbringer vores sortiment, så du både kan se, føle og opleve vores kvalitetsgardiner. Vi måler samtidigt op og sikrer høj kvalitet. Den endelige gardinløsning er tilpasset dit budget, din livsstil og dit hjem.

03
Hvis du takker ja til vores løsning

Din bestilling sættes i produktion, og så snart dit gardin er færdigt, kommer vores professionelle montører hjem til dig og monterer. De går ikke før, alt hænger pænt og flot.

 

 FAQ 

Skab en personlige og individuelle gardiner efter mål

Mulighederne er mange, og uanset om du er mest til lyse lette gardiner, mørke og maskuline eller mere romantiske gardiner, så gælder det om at finde det perfekte match mellem stil og funktionalitet. Du finder alle gardiner på mål og et væld af kombinationsmuligheder i vores store sortiment.

Hos SEGA sætter vi en ære i at levere høj kvalitet og faglighed – alt sammen til den rigtige pris. Vores dygtige og erfarne gardineksperter sikrer den høje faglighed og viden, så du får lige den løsning, du drømmer om til din bolig.
SEGA gardinbussen og vores erfarne gardineksperter kommer gerne på et uforpligtende besøg hjemme hos dig, og viser dig de mange muligheder for gerdiner efter mål i dit hjem – vi har altid en bus i nærheden af dig.

Hvilket gardin skal jeg vælge?

Trænger dit hjem til nye gardiner? Så er SEGA gardinbussen altid tæt på og klar til at hjælpe. Vi tilbyder et bredt udvalg af gardiner på mål herunder tekstiler, farver og mønstre til dine kommende gardiner, så du kan finde netop den løsning, der passer ind i dit hjem.

Vi mener, at funktionalitet, kvalitet og stil går hånd i hånd. Lad os hjælpe dig med at finde den perfekte løsning, der matcher dig og din families personlige stil. Så du kan nyde, at dit hjem bliver et endnu bedre sted at være.