PERSONLIGE OG TILPASSEDE

GARDINLØSNINGER

GARDINLØSNINGER TILPASSET DIG

Sammen med dig skaber vi en gardinløsning som løser dine behov og ønsker. Vores SEGA gardinbus medbringer hele vores sortiment, så du både kan se, føle og opleve vores gardinløsninger. På den måde sikrer vi, at den endelige gardinløsning er tilpasset dit budget, din livsstil og dit hjem.

Har du spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte os: 70 20 10 72 eller info@sega.dk

Mærklægningsgardiner fra SEGA gardinbus

MØRKLÆGNING

Luk lyset ude og sov bedre med et mørklægningsgardin! En god nattesøvn har stor betydning for både store og små, og især i de lyse sommermåneder kan et godt mørklægningsgardin være lige det, der sikrer hele familiens nattesøvn.

hvidt up down plisségardin fra SEGA gardinbussen

BØRNESIKRING

Sikkerhed i dagligdagen er vigtigt, især hvis der er børn i hjemmet. Ud over at bruge sikringsanordninger til dine gardiner er der også andre muligheder, hvis du ønsker at sætte tryghed i fokus.

stor markise fra SEGA

SOLAFSKÆRMNING

Når det kommer til solafskærmning i uderummet, findes der flere forskellige muligheder. Med en markise eller pergola kan du skabe et stort område med skygge og læ på terrassen eller altanen.

Gardiner med motor

MOTORSTYRING

Motorstyring gør det nemt at betjene dine gardiner – morgen, middag og aften. Du behøver ikke engang være hjemme, for du kan styre dine gardiner med din smartphone eller sætte timer på.

akustik gardiner

AKUSTIK

Bor du i et hjem med store rum og hårde, glatte overflader, kan der nemt skabes en generende rumklang og dårlig akustik. Heldigvis kan gardiner hjælpe med at absorbere lyd og forbedre akustikken i hjemmet.

Gardinløsninger fra SEGA Gardiner

INDEKLIMA

Et sundt indeklima i dit hjem har betydning for din trivsel. Heldigvis er der en del, du selv kan gøre for at forbedre det – du kan eksempelvis vælge den rigtige gardinløsning. Her får du inspiration til, hvordan du året rundt kan få et bedre indeklima i din bolig.

SEGA gardiner efter mål
Gratis opmåling

Gardiner efter mål hvor funktionalitet, design og holdbarhed er i højsædet.

SEGA Bussen
SEGA Gardinbussen

Book SEGA gardinbussen, og få hele vores sortiment hjem til dig, så du både kan se, føle og opleve.

SEGA GARDINLØSNINGER
Vi hjælper hele vejen

50 års erfaring i rådgivning, produktion og montering af gardiner og markiser.