GARDINER DÆMPER LYDEN

AKUSTIK

God akustik med bløde gardiner

Enkle linjer, glatte flader og hårde materialer kan resultere i dårlig akustik i rummet, fordi der ikke er nok bløde materialer til at absorbere og dæmpe lyden. Men ved at bryde de hårde overflader med lydabsorberende gardiner og bløde stoffer kan du forbedre akustikken i rummet væsentligt.

Gå efter lyddæmpende gardiner

Når du vil forbedre lyden i din bolig, er det en god idé at investere i lyddæmpende gardiner og bløde boligtekstiler og møbler. Særligt lange stofgardiner har en støjdæmpende effekt på grund af mængden af stof og tekstilets tykkelse, som absorberer lyden. Ønsker du et helt enkelt udtryk, kan du vælge et Duette®-plisségardin, der med dobbeltvæv og et celle-i-celle design har en lyddæmpende effekt.

akustik gardiner

GARDINLØSNINGER TIL GOD AKUSTIK

akustik duette gardiner
PLISSÉGARDINER OG DUETTE®

Et plisségardin er en elegant og praktisk gardinløsning, som fylder meget lidt i vinduet, når de er trukket op.

akustik gardiner fra SEGA gardinbussen
RULLEGARDINER

Rullegardiner er en klassisk og funktionel gardinløsning, der gør det nemt at regulere eller forhindre lysindfald på en meget elegant måde.

akustik gardiner
STOFGARDINER

Dekorative stofgardiner fås i præcis de størrelser, former og farver, du drømmer om, og er det perfekte valg til det moderne hjem.

akustik gardiner
FOLDEGARDINER

Det elegante foldegardin – også kaldet liftgardiner – et godt valg til alle hjemmets rum.

Giv akustikken og æstetikken et løft

Gode lydforhold i hjemmet er alfa omega for at føle sig godt tilpas, og har man været i et lokale med dårlige lydforhold, ved man hvor generende, det kan være.

Det er generende for samtaler, og man bliver træt i hovedet af at opholde sig i et rum med dårlig akustik. Rumklangen og den ekko-lignende effekt gør os utilpasse, trætte og stressede.

Løsningen er at fylde rummet med absorberende materialer, der stopper lyden i lokalet, og her kan gardiner være en del af løsningen. Gardiner fra SEGA skaber rammerne for et godt samtale miljø, der passer til hjemmets moderne indretning. Med smukke kvalitetsgardiner er der mulighed for at give rummet et væsentligt løft – både når det gælder akustikken og æstetikken.

Hvilke gardiner skaber god akustik?

Fordelene ved at inddrage gardiner i din indretning rækker ud over at skærme af for solen og indkig udefra samt at skabe stemning og hygge. Flere gardintyper sluger nemlig en væsentlig mængde lyd og bidrager dermed til en behagelig akustik og et forbedret indeklima.

Nogle gardiner er særligt velegnede til at absorbere lyden og dermed dæmpe den rumklang, der kan opstå med de hårde overflader. Jo større og tykkere gardinet er, jo mere dæmper de naturligvis lyden. Men selv gardiner i en tyndere kvalitet kan dæmpe lyden i rummet betragteligt. Lange bløde stofgardiner er særligt velegnede, da de er lydabsorberende, men også Duette®-plisségardiner med dobbeltvæv kan bidrage til bedre akustik i hjemmet.

Se, føl og oplev kvalitetsgardiner med lydisolerende effekt fra SEGA i dit eget hjem. SEGAs egne gardineksperter kommer hjem til dig og viser de mange muligheder og giver uforpligtende rådgivning. Vi har altid en bus i nærheden af dig!

SEGA gardiner efter mål
Gratis opmåling

Gardiner efter mål, hvor funktionalitet, design og holdbarhed er i højsædet.

SEGA Bussen
SEGA Gardinbussen

Book SEGA gardinbussen og få hele vores sortiment hjem til dig, så du både kan se, føle og opleve.

SEGA GARDINLØSNINGER
Vi hjælper hele vejen

50 års erfaring i rådgivning, produktion og montering af gardiner og markiser.

LANGE STOFGARDINER ER FOR ALVOR TILBAGE I INDRETNINGEN

Finder du inspiration på Pinterest, boligmagasiner og boligprogrammer, har du sikkert set, at lange, bløde stofgardiner har gjort et kæmpe comeback!

 

 

Book en SEGA Gardinbus
Få vores gardinekspert hjem til dig

Bestil et besøg af SEGA gardinbussen til en uforpligtende snak i dit hjem, hvor vi går i dybden med dine behov, ideér og drømme.