fbpx

GARDINER DER SKABER BEDRE AKUSTIK

LYDDÆMPENDE GARDINER

God akustik med bløde gardiner

Enkle linjer, glatte flader og hårde materialer kan resultere i dårlig akustik i et rum, fordi der ikke er nok bløde materialer til at absorbere og dæmpe lyden. Men ved at bryde de hårde overflader med lyddæmpende gardiner og blødt stof kan du forbedre akustikken i rummet betydeligt.

Gå efter lyddæmpende gardiner

Når du vil forbedre lyden i din bolig, er det en god idé at investere i lyddæmpende gardiner samt bløde boligtekstiler og møbler. Særligt lange stofgardiner har en lydabsorberende effekt på grund af mængden af stof og tekstilets tykkelse. Ønsker du et helt enkelt udtryk, kan du vælge et plisségardin, der med dobbeltvæv og et celle-i-celle design.

Lyddæmpende gardiner der forbedre akustikken

GARDINLØSNINGER TIL GOD AKUSTIK

Lyddæmpende gardiner i form af plisségardiner
PLISSÉGARDINER OG DUETTE®

Et plisségardin er en elegant og praktisk gardinløsning, som fylder meget lidt i vinduet, når de er trukket op.

Støjdæmpende gardiner fra SEGA
RULLEGARDINER

Rullegardiner er en klassisk og funktionel gardinløsning, der gør det nemt at regulere eller forhindre lysindfald på en meget elegant måde.

Stofgardiner som lyddæmpende gardin
STOFGARDINER

Dekorative stofgardiner fås i præcis de størrelser, former og farver, du drømmer om, og er det perfekte valg til det moderne hjem.

akustik gardiner
FOLDEGARDINER

Det elegante foldegardin – også kaldet liftgardiner – et godt valg til alle hjemmets rum.

Giv akustikken og æstetikken et løft

Gode lydforhold i hjemmet er alfa omega, hvis man skal føle sig godt tilpas. Hvis man har været i et lokale med dårlig akustik, ved man hvor generende, det kan være. Rumklangen og den ekko-lignende effekt gør os utilpasse, trætte og stressede.

Løsningen er at fylde rummet med absorberende materialer, der stopper lyden, og her kan gardiner være en del af løsningen. Gardiner fra SEGA skaber rammerne for et godt samtale miljø, der passer til hjemmets moderne indretning. Med smukke kvalitetsgardiner er der mulighed for at give rummet et væsentligt løft – både når det gælder akustikken og æstetikken.

 

Lyddæmpende gardiner til minimalistisk indretning

Minimalistisk indretning handler om at skabe et rum, der er simpelt, roligt og uden unødvendige distraktioner. Vores lyddæmpende gardiner er den perfekte tilføjelse til enhver minimalistisk indretning, da de bidrager til at skabe den fred og ro, der er essentiel for denne designstil.

Vores lyddæmpende gardiner er lavet af kvalitetsmaterialer, der effektivt absorberer lydbølger, reducerer støj og skaber en følelse af stille afslapning. De er ideelle til byboliger, nybyg, kontorfælleskaber eller ethvert rum, hvor du ønsker at skabe en rolig atmosfære.

Hvad er gode akustik gardiner?

Flere af vores gardintyper har en lyddæmpende effekt, som bidrager til en behagelig akustik og et forbedret indeklima. Jo større og tykkere gardinet er, desto mere dæmper de lyden. Men selv gardiner i en tyndere kvalitet kan skabe en mærkbar forskel.

Lange bløde stofgardiner i et tykt materiale, som f.eks. velour, er særligt velegnede, men Duette®-plisségardiner med dobbeltvæv kan også bidrage til bedre akustik i hjemmet.

Under et besøg vil vores gardineksperter hurtigt kunne fornemme, hvilke type akustik gardin, der vil opfylde dine behov.

 

Se vores udvalg af lyddæmpende gardiner

Se, føl og oplev kvalitetsgardiner med lydisolerende effekt fra SEGA i dit eget hjem. Vores gardineksperter kommer hjem til dig, viser de mange muligheder og giver uforpligtende rådgivning samt et tilbud.

Er du interesseret i at bestille en tid? Bestil en gardinbus i dag! Siden 1968, har vi leveret gardiner til mere end 100.000 danske hjem i hele landet.

Påbegynd rejsen mod et hjem med bedre akustik – vi har altid en gardinbus i nærheden af dig!

Opmåling af store vinduer
Gratis opmåling

Gardiner efter mål hvor funktionalitet, design og holdbarhed er i højsædet.

Gardinbussen - få rådgivning om gardiner til store vinduer
SEGA gardinbussen

Book SEGA gardinbussen, og få hele vores sortiment hjem til dig, så du både kan se, føle og opleve.

Hjælp til valg af gardin til stort vindue
Vi hjælper hele vejen

50 års erfaring i rådgivning, produktion og montering af gardiner og markiser.

LANGE STOFGARDINER ER FOR ALVOR TILBAGE I INDRETNINGEN

Finder du inspiration på Pinterest, boligmagasiner og boligprogrammer, har du sikkert set, at lange, bløde stofgardiner har gjort et kæmpe comeback!

 

 

Book en SEGA Gardinbus
Få vores gardinekspert hjem til dig

Bestil SEGA gardinbus til et uforpligtende møde i dit hjem. Vi går i dybden med dine behov, ideér og drømme, så du kan få de perfekte gardiner.