TRYGHED I HJEMMET

BØRNESIKRING

BØRNESIKRING – en selvfølgelighed

Små børn er nysgerrige af natur – og heldigvis for det. Vi tager vores ansvar omkring gardinsikkerhed meget seriøst, så I kan færdes trygt derhjemme, når dagen står på hygge og leg nær vinduerne. Alle vores gardiner leveres med en godkendt børnesikring, så de små poder ikke kan skabe farlige situationer med snore og kæder.

Sådan børnesikrer du dine gardiner

Et godt råd til at skabe yderligere tryghed omkring gardinerne er at flytte senge og andre møbler væk fra vinduerne for at forhindre uheld med løse betjeningssnore og -kæder. Kæder og snore hænger ofte lige i børnehøjde, men ved at montere det medfølgende sikringsbeslag mindst 1,5 m over gulvet bliver snore forsvarligt fastgjort til væggen.

børnesikret gardiner fra SEGA gardinbussen

GARDINER MED BØRNESIKRING

børnesikret gardiner
PLISSÉGARDINER INKL. DUETTE®

Et plisségardin er en elegant og praktisk gardinløsning, som fylder meget lidt i vinduet, når de er trukket op.

børnesikret gardiner
RULLEGARDINER

Rullegardiner er en klassisk og funktionel gardinløsning, der gør det nemt at regulere eller forhindre lysindfald på en meget elegant måde.

børnesikret gardiner
STOFGARDINER

Dekorative stofgardiner fås i præcis de størrelser, former og farver, du drømmer om, og er det perfekte valg til det moderne hjem.

børnesikret gardiner
FOLDEGARDINER

Det elegante foldegardin – også kaldet liftgardiner – et godt valg til alle hjemmets rum.

Skru op for din børnesikring

Når de allermindste i huset begynder at gå eller kravle nysgerrigt på tur i hjemmet, er det vigtigt, at du med god ro i maven kan lade eventyret fortsætte uden at bekymre dig om løsthængende snore og kæder fra dine gardiner.

Hvis du går i børnehøjde og tager et kig på dit hjem, får du måske øje på ting, du ønsker at beskytte dit barn imod. Stikkontakter, trapper, skuffer og løsthængende snore er kendte eksempler. Vores gardiner har derfor som standard ALTID en godkendt sikkerhedsanordning vedlagt, der bruges i forbindelse med montering af gardinet, og vi tænker generelt sikkerhed ind i alle vores løsninger.

Trådløs gardiner skaber børnesikring

Der findes også gardinløsninger, der i sin udformning er perfekte til hjem med børn. Vælg f.eks. lange stofgardiner eller gardiner med LiteRise® eller SmartCord®-betjening. Ved disse løsninger undgår du henholdsvis snore og kæder eller får en kort betjeningssnor, som forbliver kort, uanset om gardinet er trukket op eller ned.

Er du i tvivl om, hvordan du bedst børnesikrer dine gardiner eller hvilken løsninger, der passer bedst til dig og dine behov, så ring til os og få inspiration og hjælp af vores gardineksperter. Vi sidder klar til at hjælpe dig videre. Vi har mere end 50 års erfaring i rådgivning, produktion og montering og et bredt sortiment, der kan tilpasses dig og dit hjem.

SEGA gardiner efter mål
Gratis opmåling

Gardiner efter mål hvor funktionalitet, design og holdbarhed er i højsædet.

SEGA Bussen
SEGA Gardinbussen

Book SEGA gardinbussen, og få hele vores sortiment hjem til dig, så du både kan se, føle og opleve.

SEGA GARDINLØSNINGER
Vi hjælper hele vejen

50 års erfaring i rådgivning, produktion og montering af gardiner og markiser.

LANGE STOFGARDINER ER FOR ALVOR TILBAGE I INDRETNINGEN

Finder du inspiration på Pinterest, boligmagasiner og boligprogrammer, har du sikkert set, at lange, bløde stofgardiner har gjort et kæmpe comeback!

 

 

Book en SEGA Gardinbus
Få vores gardinekspert hjem til dig

Bestil et besøg af vores SEGA gardinbus til en uforpligtende snak i dit hjem, hvor vi går i dybden med dine behov, ideér og drømme.