UNIKKE GARDINER MED ISOLERENDE EFFEKT

ENERGIBESPARELSE

OpNÅ ENERGIBESPARELSE MED GARDINER

Brug af gardiner vil generelt gøre en positiv forskel for dit energiforbrug. Det skyldes, at gardiner fungerer som en effektiv barriere mellem dine vinduer og luften udenfor. Men der findes gardiner, der har ekstra effektive egenskaber, der hjælper med at holde varmen inde i rummet om vinteren og ude af rummet om sommeren. Duette® plisségardin har et unikt design i dobbelt væv med isolerende luftlommer, der gør netop denne gardinløsning særlig god til energibesparelse. Den isolerende effekt sørger for et godt indeklima med behagelige temperaturer både sommer og vinter.

Jævn temperatur i rummet – hele året

Med et Duette® gardin er du godt på vej til at mindske dit energiforbrug. Duette® plisségardinet er opbygget af to lag væv, og netop den unikke celle-konstruktion i det dobbelte væv isolerer mod kulde om vinteren. Det betyder, at varmetabet gennem vinduet bliver reduceret, og du kan spare på energiforbruget. Om sommeren reflekterer plisségardinet solens stråler, så varmen holdes ude, og der ikke skal bruges energi på at nedkøle boligen.

 

Løsninger Collage (1)

GARDINER TIL ENERGIBESPARELSE

terracotta plisségardin fra SEGA
PLISSÉGARDINER INKL. DUETTE®

Et plisségardin er en elegant og praktisk gardinløsning, som fylder meget lidt i vinduet, når de er trukket op.

rullegardiner fra SEGA
RULLEGARDINER

Rullegardiner er en klassisk og funktionel gardinløsning, der gør det nemt at regulere eller forhindre lysindfald på en meget elegant måde.

lange stofgardiner fra SEGA
STOFGARDINER

Dekorative stofgardiner fås i præcis de størrelser, former og farver, du drømmer om, og er det perfekte valg til det moderne hjem.

foldegardin i hør fra SEGA
FOLDEGARDINER

Det elegante foldegardin – også kaldet liftgardiner – et godt valg til alle hjemmets rum.

Sådan kan du mindske energiforbruget med gardiner

Et godt sted at starte, når du skal spare på energiforbruget, er at trække dine gardiner for i hele huset om aftenen, inden du går i seng. På den måde hjælper gardinerne med at forhindre varmetab ud gennem vinduerne i de kølige nattetimer. Om morgenen er det en god idé at trække gardinerne fra igen, så du udnytter den naturlige varme, som solens stråler sender ind gennem vinduerne.
Men der findes også gardinløsninger, som er særlig effektive i forhold til at holde en behagelig temperatur i rummet, så du kan spare på elforbruget. Plisségardiner med dobbelt væv, kraftige foldegardiner og lange stofgardiner kan fungere som en ekstra effektiv barriere foran dine vinduer. Særligt de mere tætvævede stoftyper vil reducere varmetabet gennem dine vinduer – og samtidig tilfører de et eksklusivt udtryk til rummet.

Spar på energien med gardiner i lag

En anden god måde at reducere varmetabet gennem vinduerne, er at vælge gardiner i to lag – altså at kombinere et basislag, som eksempelvis rullegardiner, persienner, plisségardiner eller lette, lange gardiner, med et ydre lag i form af lange stofgardiner. For at opnå den bedste effekt, og holde maksimalt på varmen, bør du sørge for, at det ydre lag er i et kraftigere, tæt vævet stof samt at gardiner er bredere end vinduet og når helt ned til gulvet, så varme ikke kan slippe ud i siderne eller i bunden.

Få besøg af en gardinekspert

Man kan glemme at tænke på gardiner, når det gælder isolering og varmetab, men en god gardinløsning er en nem og effektiv måde at isolere sit hjem og reducere energiregningenuden det behøver at kræve en større investering.
Vil du høre mere om, hvordan du får en unik gardinløsning og samtidig sparer på energiforbruget? Så book en SEGA gardinbus og få besøg af en gardinekspert, der kan rådgive dig i energieffektive gardinløsninger, som passer til dit hjem.

SEGA gardiner efter mål
Gratis opmåling

Gardiner efter mål hvor funktionalitet, design og holdbarhed er i højsædet.

SEGA Bussen
SEGA Gardinbussen

Book SEGA gardinbussen, og få hele vores sortiment hjem til dig, så du både kan se, føle og opleve.

SEGA GARDINLØSNINGER
Vi hjælper hele vejen

50 års erfaring i rådgivning, produktion og montering af gardiner og markiser.

SPAR PÅ ENERGIFORBRUGET MED GARDINER

Kan man opnå en energibesparelse ved hjælp af gardiner? Det korte svar er ja! Den rigtige gardinløsning kan hjælpe med at holde på varmen om vinteren.

 

 

Book en SEGA Gardinbus
Få vores gardinekspert hjem til dig

Bestil et besøg af SEGA gardinbussen til en uforpligtende snak i dit hjem, hvor vi går i dybden med dine behov, ideér og drømme.