RUM TIL RO OG TRIVSEL

INDEKLIMA

Solafskærmning giver bedre indeklima

Ud over at skabe en personlig og stemningsfuld indretning kan gardiner og markiser også hjælpe med et mere behageligt indeklima. Samtidig beskytter solafskærmning dine møbler mod at falme og forhindrer refleksioner i fjernsyn og computerskærme.

Tænk både indvendig og udvendig solafskærmning ind i indretningen

Hvis du gerne vil opretholde et godt indeklima i din bolig, er det en god idé at holde en jævn og passende temperatur i hele boligen. Vælger du den rigtige solafskærmning – både indvendigt og udvendigt – kan du sikre dig imod overophedning og sørge for, at der er en jævn og behagelig temperatur i alle rum året rundt.

gardiner til godt indeklima

LØSNINGER TIL GODT INDEKLIMA

gardiner til godt indeklima
PLISSÉGARDINER INKL. DUETTE®

Et plisségardin er en elegant og praktisk gardinløsning, som fylder meget lidt i vinduet, når de er trukket op.

gardiner til godt indeklima
RULLEGARDINER

Rullegardiner er en klassisk og funktionel gardinløsning, der gør det nemt at regulere eller forhindre lysindfald på en meget elegant måde.

gardiner til godt indeklima
STOFGARDINER

Dekorative stofgardiner fås i præcis de størrelser, former og farver, du drømmer om, og er det perfekte valg til det moderne hjem.

stor markise fra SEGA
MARKISER

Med en markise kan du skabe et større område med skygge på din terrasse, så hele familien kan samles, når solen står højt på en solrig sommerdag.

Duette® plisségardiner – nyttige både vinter og sommer

Plisségardiner er meget populære og praktiske og fås i flere varianter. Duette® plisségardinet er lydabsorberende og fantastisk til at udnytte energien bedst muligt. Det er opbygget af to lag væv, der isolerer mod kulde om vinteren. Det betyder, at varmetabet gennem vinduet bliver reduceret, og du kan holde på varmen i rummet og samtidig spare på energiforbruget. Om sommeren reflekterer plisségardinet solens stråler, så varmen holdes ude.

Markiser og screens – dæmper solens varme

På grund af skrappe energikrav er mange boliger i dag isoleret rigtig godt. Og mange nye boliger har desuden store glaspartier fra gulv til loft. På solrige dage giver det høje temperaturer inden døre, og det kan være svært ved at komme af med varmen igen.
Det er en god løsning at skærme af for solen, så rummene ikke bliver overophedede. Det gøres effektivt med udvendig solafskærmning i form af en markise foran vinduerne eller en screen-løsning, som er en diskret og stilren form for solafskærmning, der minder om udvendige rullegardiner.

Få en gardin- eller markiseekspert på besøg

Gardiner, markiser og screens fra SEGA fås i mange materialer og farver. Få besøg af en professionel gardin- eller markiseekspert hjemme hos dig selv. Så kan I sammen finde frem til den helt rigtige løsning.

SEGA gardiner efter mål
Gratis opmåling

Gardiner efter mål hvor funktionalitet, design og holdbarhed er i højsædet.

SEGA Bussen
SEGA Gardinbussen

Book SEGA gardinbussen, og få hele vores sortiment hjem til dig, så du både kan se, føle og opleve.

SEGA GARDINLØSNINGER
Vi hjælper hele vejen

50 års erfaring i rådgivning, produktion og montering af gardiner og markiser.

LANGE STOFGARDINER ER FOR ALVOR TILBAGE I INDRETNINGEN

Finder du inspiration på Pinterest, boligmagasiner og boligprogrammer, har du sikkert set, at lange, bløde stofgardiner har gjort et kæmpe comeback!

 

 

Book en SEGA Gardinbus
Få vores gardinekspert hjem til dig

Bestil et besøg af vores SEGA gardinbus til en uforpligtende snak i dit hjem, hvor vi går i dybden med dine behov, ideér og drømme.