DÆMP LYSET OG SOV GODT

MØRKLÆGNINGSGARDINER

Mørklægning når det passer dig

Sommeren er skøn, og mange af os nyder sommer, sol og de lyse nætter. Men sollys kan også være til temmelig stor gene, når vi skal sove eller arbejde foran computerskærmen eller se TV.

Her kan mørklægningsgardiner effektivt hjælpe med at lukke lyset ude, når du ønsker det. Perfekt til f.eks. børneværelset, soveværelset og stuen.

Flere muligheder for mørklæggende stof

Rullegardiner er traditionelt set de klassiske mørklægningsgardiner, men du kan få stort set alle typer gardiner med mørklæggende effekt. Et par andre gode bud til formålet er Duette® plisségardiner med mørklægning samt lange, luksuriøse stofgardiner.

Mærklægningsgardiner fra SEGA gardinbus

MØRKLÆGNINGSGARDINER EFTER MÅL

Mærklægningsgardiner fra SEGA gardinbus
PLISSÉGARDINER INKL. DUETTE®

Et plisségardin er en elegant og praktisk gardinløsning, som fylder meget lidt i vinduet, når de er trukket op.

Mærklægningsgardiner fra SEGA gardinbus
RULLEGARDINER

Rullegardiner er en klassisk og funktionel gardinløsning, der gør det nemt at regulere eller forhindre lysindfald på en meget elegant måde.

Mærklægningsgardiner fra SEGA gardinbus
STOFGARDINER

Dekorative stofgardiner fås i præcis de størrelser, former og farver, du drømmer om, og er det perfekte valg til det moderne hjem.

Mærklægningsgardiner fra SEGA gardinbus
FOLDEGARDINER

Det elegante foldegardin – også kaldet liftgardiner – et godt valg til alle hjemmets rum.

Sov godt med mørklægningsgardiner

Vi sover cirka en tredjedel af vores liv, og derfor skal soveværelset også være indrettet, så søvnen får optimale betingelser. Til det formål kan et godt mørklægningsgardin være lige det, der sikrer din nattesøvn.

Det kan også være oplagt at tænke mørklægningsgardiner ind i indretningen, hvis du oplever generende sollys i computer- eller TV-skærmen. Her kan et mørklægningsgardin hjælpe med at lukke skarpe solstråler og dagslys ude og skabe mere behagelige arbejdsforhold eller en bedre filmoplevelse.

Mørklægningsgardiner kan lyde som noget meget tungt og mørkt, der kan være svært at tilpasse den skandinaviske indretningsstil. Men sådan behøver det ikke at være. Den mørklæggende effekt har ikke noget at gøre med farven på vævet, så du kan sagtens vælge en lys nuance og samtidig opnå effektiv mørklægning. Du kan også vælge en klassisk mørkere farve eller et tungere materiale, som skaber en mere eksklusiv stemning, der f.eks. passer godt til moderne soveværelser.

Gardiner med mørklægning fås i mange gardintyper og kan kombineres lige efter dit behov. Bestiller du SEGA bussen, kan du se, føle og opleve de forskellige gardintyper i dit hjem.

Kombiner luksuriøs stemning med praktiske mørklægningsgardiner

Det mest klassiske mørklægningsgardin er rullegardinet. Et rullegardin skærmer meget effektivt af for sollys, når det er nedrullet, og passer perfekt til dig, som foretrækker et stringent og stilrent udtryk. De kan variere i det uendelige og kan med dine tilpasninger sætte lige dét præg på hjemmet, du ønsker.
Plisségardinet er et andet meget populært valg af mørklægningsgardin. Dets elegante folder står i modsætning til rullegardinets glatte overflade og skaber en mere romantisk og let stemning. Med up/down funktionen kan du selv kontrollere lysindfaldet, og plisségardinets dobbeltvævning giver et smukt og stofligt udtryk.

Er man til stofgardiner, er der her også mulighed for at mørklægge med foldegardiner eller dekorative, lange stofgardiner, hvor du kan opnå en følelse af luksuriøs hotelstil, som er en af tidens trends i moderne boligindretning.

Især til større vinduespartier fungerer lamelgardinet godt som mørklægningsgardin, da gardinet fremtræder let og luftigt, når de vertikale linjer står i åben eller halvåben position. Drejes lamellerne til lukket position, lukkes alt lys ude. En smuk og alsidig løsning, der kan sætte et elegant præg på ethvert hjem.

SEGA gardiner efter mål
Gratis opmåling

Gardiner efter mål, hvor funktionalitet, design og holdbarhed er i højsædet.

SEGA Bussen
SEGA Gardinbussen

Book SEGA gardinbussen og få hele vores sortiment hjem til dig, så du både kan se, føle og opleve.

SEGA GARDINLØSNINGER
Vi hjælper hele vejen

50 års erfaring i rådgivning, produktion og montering af gardiner og markiser.

GODE RÅD OM MØRKLÆGNINGS-GARDINER EFTER MÅL

Er du på jagt efter et mørklægningsgardin efter mål, kan det godt betale sig at bruge et øjeblik på at gøre sig nogle overvejelser, inden du vælger gardinet.

 

 

Book en SEGA Gardinbus
Få vores gardinekspert hjem til dig

Bestil et besøg af SEGA gardinbussen til en uforpligtende snak i dit hjem, hvor vi går i dybden med dine behov, ideér og drømme.