fbpx

ÆSTETISKE OG MODERNE

GARDINER TIL STORE VINDUER

Hvilke gardiner passer bedst til store vinduer?

Store vinduer er populære i danske hjem, da de giver et naturligt lysindfald og åbner rummet op. Et stort vinduesparti betyder dog også, at der ofte opstår et større behov for afskærmning for solens stråler og nysgerrige blikke.

De perfekte gardiner til store vinduer

Lamelgardiner og stofgardiner er pefekte til store vinduesparti, da de både kan understrege vinduernes storslåethed samt kontrollere lysindfaldet. Uanset om du foretrækker tykke, isolerende gardiner til at opretholde en god temperatur i din bolig, eller lette, gennemsigtige gardiner til at blødgøre naturligt lys, kan vi hjælpe.

Gardiner til store vinduer

4 GODE GARDINER TIL STORE VINDUER

Plisségardiner til store vinduer
PLISSÉGARDINER INKL. DUETTE®

Et plisségardin er en elegant og praktisk gardinløsning, som fylder meget lidt i vinduet, når de er trukket op.

Rullegardiner - gardiner til store vinduer
RULLEGARDINER

Rullegardiner er en klassisk og funktionel gardinløsning, der gør det nemt at regulere eller forhindre lysindfald på en meget elegant måde.

motorstyret stofgardin sega
STOFGARDINER

Dekorative stofgardiner fås i præcis de størrelser, former og farver, du drømmer om, og er det perfekte valg til det moderne hjem.

Flotte gardiner til store vinduer
LAMELGARDINER

Lamelgardiner er elegant til store vinduer og giver et let og eksklusivt udtryk. De lodrette lameller er effektive til at styre lysindfaldet, og de fylder ganske lidt, når de er trukket fra.

Opmåling af store vinduer
Gratis opmåling

Gardiner efter mål hvor funktionalitet, design og holdbarhed er i højsædet.

Gardinbussen - få rådgivning om gardiner til store vinduer
SEGA gardinbussen

Book SEGA gardinbussen, og få hele vores sortiment hjem til dig, så du både kan se, føle og opleve.

Hjælp til valg af gardin til stort vindue
Vi hjælper hele vejen

50 års erfaring i rådgivning, produktion og montering af gardiner og markiser.

LANGE STOFGARDINER ER FOR ALVOR TILBAGE I INDRETNINGEN

Finder du inspiration på Pinterest, boligmagasiner og boligprogrammer, har du sikkert set, at lange, bløde stofgardiner har gjort et kæmpe comeback!

 

 

Book en SEGA Gardinbus
Få vores gardinekspert hjem til dig

Bestil SEGA gardinbus til et uforpligtende møde i dit hjem. Vi går i dybden med dine behov, ideér og drømme, så du kan få de perfekte gardiner.

Praktiske og æstetiske løsninger

Gardiner til store vinduer skal både opfylde dine praktiske og æstetiske behov.

Hvis du går efter en bestemt indretningsstil, kan det være en god løsning at vælge en løsning, hvor du f.eks. kombinerer plisségardiner med stofgardiner. Kombinationen sikrer, at du kan skærme af lige dér, hvor solen generer, eller hvor der er størst indkig udefra. Stofgardinets bløde folder giver et elegant udtryk, som fuldender indretningen.

Du kan også vælge en kombination af lamelgardiner og stofgardiner. Lamelgardinets justerbare lameller gør det nemt at få kontrol over både lys og indkig, mens de lange stofgardiner giver et smukt finish.

 

Oplev vores elektriske gardiner til store vinduer

Store vinduer betyder store gardiner, og det er derfor praktisk at kunne betjene dem nemt og effektivt. Med elektriske gardiner fra SEGA, kan du betjene dine gardiner fra sofaen, arbejdspladsen eller udlandet.

Vores elektriske gardiner:

  • er nemme at betjene.
  • kan indstilles til automatisk styring.
  • kan betjenes via. app eller fjernbetjening.
  • kan forbedre sikkerheden i din bolig.
  • kan forebygge potientielle indbrud.

 

Lange gardiner giver bedre akustik

Store vinduer kan give dit hjem en masse naturligt lys, men de kan også medføre akustiske udfordringer. Ekko og genklang kan være fremtrædende i rum med store vindue, og det er derfor en fordel at få opsat lyddæmpende gardiner.

Stofgardiner kan skabe en bedre akustik i rummet. De bløde materialer absorberer lyden effektivt, og det har en mærkbar forskel på det akustisken i rummet. For at opnå størst effekt, skal du gå efter de kraftigere væv.

Duette® plisségardiner med dobbeltvæv er også en populær løsning, hvis du ønsker at få opsat stilrene gardiner med en stor, lyddæmpende effekt.

 

Se vores udvalg af gardiner til store vinduer

Gardiner er en vigtig del af  indretningen af dit hjem, og det er derfor vigtigt at vælge et gardin som opfylder dine krav, forventninger og behov.

Hos SEGA tilbyder vi rådgivning til valg af gardiner til alle typer vinduer. Vores gardineksperter behovsafdækker og deler ud af deres erfaring, så du kan have glæde af dine nye gardiner i mange år. Vi har, siden 1968, sat en ære i at levere flotte, individuelle gardinløsninger til danske hjem.

Vil du gerne vide mere eller bestille dine nye gardiner? Bestil en gardinbus i dag, så vil vi straks besøge dig på din adresse.