fbpx

SKAB STEMNING OG STIL

GARDINER TIL STUEN

Gardiner til hverdag og fest

Stuen er et rum, der skal rumme mange funktioner. Stuen danner ramme for både festlige arrangementer med familie og venner, samt afslapning på sofaen.

Der skal være plads til det hele, og gardiner til stuen er både det praktiske element, der skal forhindre generende sollys og nysgerrige blikke. Men det er også et indretningselement, der skaber stemning i rummet.

Vælg en stil for stuen

Når du skal vælge gardiner til din stue, er det vigtigt, at du overvejer, hvilken stil du ønsker. Foretrækker du et moderne nordisk look, er du mere til det charmerende og klassiske, eller vil du gerne have frembringe en stemning af luksus.

Gardintypen og farvevalget sætter tonen i rummet – og det vigtigste er, at du finder din personlige stil.

gardiner til stuen

VORES FORSLAG TIL GARDINER TIL STUEN

Flotte gardiner til stuen

STOFGARDINER

Dekorative stofgardiner fås i præcis de størrelser, former og farver, du drømmer om, og er det perfekte valg til det moderne hjem. Samtidig bidrager stofgardiner til en bedre akustik i rummet og kan forene stemning med et behageligt indeklima i dit hjem.

rullegardiner, de oplage gardiner til stue

RULLEGARDINER

Rullegardiner er en klassisk og funktionel gardinløsning, der gør det nemt at regulere eller forhindre lysindfald på en meget elegant måde. Rullegardiner fås i mange farver, mønstre og stoftyper, så der er adskillige muligheder for at få en personlig løsning, der matcher din bolig og stil.

Yndige plisségardiner til stuen

PLISSÉGARDINER OG DUETTE®

Plisségardiner er en elegant og praktisk gardinløsning, som fylder meget lidt i vinduet, når det er trukket op. Du kan vælge mellem mange farver og stoffer, der går fra transparente til mørklægning samt en energibesparende variant med energieffektive egenskaber.

Skab en følelse af luksus i stuen med lamelgardiner

LAMELGARDINER

Lamelgardiner er et elegant, klassisk og stilsikkert valg af gardin til store vinduer og giver et let og eksklusivt udtryk. De lodrette lameller er effektive til at styre lysindfaldet, og de fylder ganske lidt, når de er trukket fra.

UDFORSK GARDINLØSNINGER TIL ANDRE RUM

LANGE STOFGARDINER ER FOR ALVOR TILBAGE I INDRETNINGEN

Finder du inspiration på Pinterest, boligmagasiner og boligprogrammer, har du sikkert set, at lange, bløde stofgardiner har gjort et kæmpe comeback!

 

 

Book en SEGA Gardinbus
Få vores gardinekspert hjem til dig

Bestil SEGA gardinbus til et uforpligtende møde i dit hjem. Vi går i dybden med dine behov, ideér og drømme, så du kan få de perfekte gardiner.

Hvilket gardin passer bedst til stuen?

Hvilken stemning skal der være i din stue, og skal stilen matche resten af din bolig? Det er vigtigt at have med i dine overvejelser, når du vælger nye gardiner til din stue.

Det er skønt, når det naturlige lys står ind i vinduerne. Det er dog også rart at kunne trækker for, når man ser tv eller arbejder. Ved at vælge gardiner fra SEGA, kan du få gardiner som både er æstetiske og praktiske.

Overvej følgende, inden du vælger gardiner til stuen:

 

Vælg den rette farve og nuance

Har du nogensinde overvejet, hvor stor en indflydelse farven på dine gardiner kan have på stuen? Den rette farve og nuance kan transformere dit rum, åbne det op, tilføje dybde og skabe en hyggelig atmosfære.

Lyse farver som hvid, creme, og pastelfarver kan skabe en illusion af et mere åbent og rummeligt lokale. Disse farver reflekterer lys, hvilket er særligt nyttigt i mindre rum eller stuer med begrænset naturligt lys.

Omvendt kan mørkere farver som sort, marineblå eller dyb lilla tilføje en følelse af dybde og intim atmosfære, hvilket er ideelt for større stuer eller dem med rigeligt dagslys.

 

 

Kombinér dagslys og privatliv

Hvis der er frit indsyn til din stue, opstår der et naturligt behov for at afskærmning. Men hvordan skærmer man af for nyssgerrige blikke, mens man bevare et flot lysindfald? Det gør man ved at finde gardiner til stuen, som kombinerer dagslys og privatliv.

Der findes mange muligheder. Du kan f.eks. vælge et stofgardin i et let materialle som hør, eller et plisségardin med updown funktion i kombination med stofgardiner.

Lamelgardiner er også et populært valg af gardin til stuen, da de strømlinede og justerbare lameller giver dig fuld kontrol over graden af afskærmning og lysindfald. Under et besøg af gardinbussen, vil vores gardineksperter hjælpe dig med at finde en løsning, som opfylder alle dine krav og behov.

 

Oplev vores gardiner til stuen

Se, føl og oplev kvalitetsgardiner fra SEGA i dit eget hjem. Vores gardineksperter står altid klar til at besøge dig samt medbringe stof- og farveprøver. Under et besøg af vores gardinbus vil du få faglig rådgivning, foretaget opmålingen samt modtage et uforpligtende tilbud på dine nye gardiner.

Vi har et stort udvalg af gardiner til alle rum i boligen, bl.a. køkkengardiner og børnegardiner samt gardiner til badeværelset, kontoret og soveværelset.

Bestil en gardinbus fra SEGA, og oplev vores store sortiment af gardiner i høj kvalitet.