UDERUM ER FRIRUM

MARKISER

SKAB BEHAGELIG SKYGGE OG RUM TIL HYGGELIGE SOMMERAFTENER

Med en markise kan du skabe et større område med skygge på din terrasse eller altan, så hele familien kan samles, når solen står højt på en solrig sommerdag. Duggen kan roligt falde, for under markisen sidder du tørt og godt – med eller uden en terrassevarmer.

+ Læs mere

Undgå overophedning

Den udvendige solafskærmning er desuden en effektiv hjælp til at regulere temperaturen i huset. Markisen forhindrer nemlig varmestråler i at trænge ind på den indvendige side af glasset og varme luften i rummet op. En god udvendig solafskærmning mindsker derfor behovet for nedkøling – godt for både energiforbruget og indeklimaet.

App-styring til markiser

Vælger du en Somfy motor, har du mulighed for at betjene din markise, pergola eller screen ved hjælp af Somfy’s TaHoma-switch og den tilhørende app.
App’en er tilgængelig i både Google Play og App Store og kan bruges på din smartphone eller tablet.
Har du smartprodukter fra Somfy partnere, kan disse også tilføjes og styres i app’en.

Stofgardiner fra SEGA
SÅDAN VÆLGER DU DEN RIGTIGE SOLAFSKÆRMNING

Der findes mange forskellige former for solafskærmning, men ønsker du en integreret løsning, der skærmer for et stort område, så er en markise eller en pergola et oplagt bud.
 

 

Book en SEGA Gardinbus
Få vores markiseekspert hjem til dig

Bestil et besøg af SEGA markisebus til en uforpligtende snak i dit hjem, hvor vi går i dybden med dine behov, ideér og drømme.

FÅ INSPIRATION OG VIDEN

Oplev et nutidigt markise sortiment skabt til dit hjem

Vores markiser fremstilles efter mål i egen produktion og uanset hvilken model du vælger, får du en skræddersyet løsning, hvor funktionalitet, design og lang holdbarhed er i højsædet.
Fælles for markiserne er, at de er produceret i høj kvalitet og har mange kombinationsmuligheder. Det brede udvalg og forskellige specialbeslag sikrer, at der findes en markise til de fleste facader og behov. Alle vores markiser er beskyttet i en lukket kassette, når de er rullet ind. Det giver den bedste beskyttelse mod sol og nedbør af både markisearme og -dug.

Gå på opdagelse i de mange muligheder i vores sortiment, og lad dig inspirere til lige netop den markise, der passer til dig og dit hjem. Har du spørgsmål, sidder vi klar til at hjælpe dig godt videre.

Få et uforpligtende besøg af SEGA Bussen

Markisebussen kører gratis ud til dig og hjælper dig nemt fra drøm til virkelighed. Vores erfarne eksperter tager nøjagtige mål, fremviser de mange muligheder og vurderer, sammen med dig, hvilken markiseløsning, der både praktisk og visuelt passer til dit hjem.

Afhængig af model er der op til 6 forskellige standard kassettefarver at vælge imellem. Kassetterne er lavet i 100% aluminium med skruer og bolte i rustfrit stål. Det gør kassetten utrolig slidstærk og velegnet til det danske vejr. For et 100% perfekt match med f.eks. facade eller vinduer er det muligt at indfarve kassetten i specielle RAL-farver.

Vi har mere end 50 års erfaring med tilpassede løsninger til de danske hjem, så book os til en uforpligtende snak – vi har altid en bus i nærheden af dig.