UDERUM ER FRIRUM

MARKISER

SKAB BEHAGELIG SKYGGE OG RUM TIL HYGGELIGE SOMMERAFTENER

Med en markise kan du skabe et større område med skygge på din terrasse eller altan, så hele familien kan samles, når solen står højt på en solrig sommerdag. Duggen kan roligt falde, for under markisen sidder du tørt og godt – med eller uden en terrassevarmer.

Undgå overophedning

Den udvendige solafskærmning er desuden en effektiv hjælp til at regulere temperaturen i huset. Markisen forhindrer nemlig varmestråler i at trænge ind på den indvendige side af glasset og varme luften i rummet op. En god udvendig solafskærmning mindsker derfor behovet for nedkøling – godt for både energiforbruget og indeklimaet.

App-styring til markiser

Vælger du en Somfy motor, har du mulighed for at betjene din markise, pergola eller screen ved hjælp af Somfy’s TaHoma-switch og den tilhørende app.
App’en er tilgængelig i både Google Play og App Store og kan bruges på din smartphone eller tablet.
Har du smartprodukter fra Somfy partnere, kan disse også tilføjes og styres i app’en.

Stofgardiner fra SEGA
SÅDAN VÆLGER DU DEN RIGTIGE SOLAFSKÆRMNING

Der findes mange forskellige former for solafskærmning, men ønsker du en integreret løsning, der skærmer for et stort område, så er en markise eller en pergola et oplagt bud.
 

 

Book en SEGA Gardinbus
Få vores markiseekspert hjem til dig

Bestil et besøg af SEGA markisebus til en uforpligtende snak i dit hjem, hvor vi går i dybden med dine behov, ideér og drømme.

FÅ INSPIRATION OG VIDEN

Oplev et nutidigt markise sortiment skabt til dit hjem

Vores markiser fremstilles efter mål i egen produktion og uanset hvilken model du vælger, får du en skræddersyet løsning, hvor funktionalitet, design og lang holdbarhed er i højsædet.
Fælles for markiserne er, at de er produceret i høj kvalitet og har mange kombinationsmuligheder. Det brede udvalg og forskellige specialbeslag sikrer, at der findes en markise til de fleste facader og behov. Alle vores markiser er beskyttet i en lukket kassette, når de er rullet ind. Det giver den bedste beskyttelse mod sol og nedbør af både markisearme og -dug.

Gå på opdagelse i de mange muligheder i vores sortiment, og lad dig inspirere til lige netop den markise, der passer til dig og dit hjem. Har du spørgsmål, sidder vi klar til at hjælpe dig godt videre.

Markiser til alle behov

Der er mange anvendelsesmuligheder med markiser, og hvis du vælger den rigtige løsning, kan du skabe et behageligt rum, hvor hele familien kan nyde de lune og lyse sommeraftener på terrassen, altanen eller andre udendørs områder i hjemmet. Her kan man samle familie og venner til en lækker middag, hyggelige aftener med vin og kortspil eller en lang række andre aktiviteter, som I finder værdifulde.

Hos SEGA tilbyder vi attraktive løsninger på markiser og anden solafskærmning, der er tilpasset målene i dit hjem, så du kan nyde de varme sommerdage i ly for solens stråler, vind og regn.

Vi tager altid udgangspunkt i den enkelte kundes behov, når vi får en opgave. Der findes nemlig mange former for solafskærmning, og det kan være svært at vælge den rigtige løsning til ens behov.
Hos SEGA har vi igennem årene hjulpet et utal af danskere med markise løsninger til udendørs solafskærmning, så de kan nyde de lange sommerdage- og aftener i ly for solens skarpe stråler, sommerregnen eller den vind, der ofte blæser på vores breddegrader.

Et oplagt bud på en god løsning til udendørs solafskærmning er markiser eller pergolaer. Her får du en løsning, som passer til målene i dit hjem. En løsning, der skaber fantastiske uderum, hvor du kan forlænge sommeren. Et uderum, der skaber forbindelse mellem hjemmet og den omkringliggende natur, er funktionelt og samtidig udført i flot design, hvor der altid er tænkt på ejendommens øvrige detaljer, så I får en løsning, der passer til jeres hjem og behov.

Få et uforpligtende besøg af SEGA markisebussen

Markisebussen kører gratis ud til dig og hjælper dig nemt fra drøm til virkelighed. Vores erfarne eksperter tager nøjagtige mål, fremviser de mange muligheder og vurderer, sammen med dig, hvilken markiseløsning, der både praktisk og visuelt passer til dit hjem.

Afhængig af model er der op til 6 forskellige standard kassettefarver at vælge imellem. Kassetterne er lavet i 100% aluminium med skruer og bolte i rustfrit stål. Det gør kassetten utrolig slidstærk og velegnet til det danske vejr. For et 100% perfekt match med f.eks. facade eller vinduer er det muligt at indfarve kassetten i specielle RAL-farver.

Vi har mere end 50 års erfaring med tilpassede løsninger til de danske hjem, så book os til en uforpligtende snak – vi har altid en bus i nærheden af dig.

Markiser, der er tilpasset dit behov

Vi danner os hurtigt et overblik over dit behov, når du er på udkig efter markiser og anden udendørs solafskærmning. På den måde giver vi vores kunder en løsning, der passer til deres behov og ønsker – og vi kan også hjælpe dig.
Hvis du er på udkig efter markiser eller andre løsninger, så du kan nyde sommeren på terrassen i ly for solens skarpe stråler, vind og vejr, så hører vi gerne fra dig.
Her på hjemmesiden kan du bestille et besøg af markisebussen. Markisebussen kører over hele landet og kommer også gerne forbi dig. Her foretager vi opmåling og giver et uforpligtende tilbud på de løsninger, der passer til jeres behov.
Besøget er gratis, og tilbuddet er uforpligtende.