fbpx

UDERUM ER FRIRUM

MARKISER

SKAB BEHAGELIG SKYGGE TIL HYGGELIGE SOMMERAFTENER

En markise kan skabe et større område med skygge på din terrasse eller altan, så hele familien kan samles, når solen står på sit højeste. Duggen kan roligt falde, mens du sidder tørt og godt under markisen.

Den udvendige solafskærmning er desuden en effektiv hjælp til at regulere temperaturen i huset. Markisen forhindrer nemlig varmestråler i at trænge ind på den indvendige side af glasset.

App-styring til markiser

Vælger du en Somfy motor, har du mulighed for at betjene din markise, pergola eller dine screens ved Somfy’s TaHoma-switch og den tilhørende app.

App’en er tilgængelig i både Google Play og App Store og kan bruges på din smartphone eller tablet.

Markiser
SÅDAN VÆLGER DU DEN RIGTIGE SOLAFSKÆRMNING

Der findes mange forskellige former for solafskærmning, men ønsker du en integreret løsning, der skærmer for et stort område, så er en markise eller en pergola et oplagt bud.

 

 

Book en SEGA Gardinbus
Få vores markiseekspert hjem til dig

Bestil et besøg af SEGA markisebus til en uforpligtende snak i dit hjem, hvor vi går i dybden med dine behov, ideér og drømme.

FÅ INSPIRATION OG VIDEN OM GARDINER

Oplev et nutidigt markise sortiment skabt til dit hjem

Markiser kan transformere din terrasse eller altan til et hyggelig samlingspunkt for familie og venner. Hos SEGA specialiserer vi os i at skræddersy løsninger, der ikke kun tilbyder beskyttelse mod sol, vind og regn, men også skaber et behageligt udendørsrum.

Det brede udvalg og forskellige specialbeslag sikrer, at der findes en markise til de fleste facader og ønsker. Alle vores markiser er beskyttet i en lukket kassette, når de er rullet ind. Det giver den bedste beskyttelse mod sol og nedbør af både markisearme og -dug.

 

Fordele ved at investere i en markise

Overvejer du at investere i en ny markise, men er i tvivl, om det er den rigtige løsning for dig? Herunder har vi samlet de bedste grunde til at få opsat en markise fra SEGA.

En markise fra SEGA: 

  • giver regn- og solbeskyttelse.
  • skaber et behageligt udendørsrum.
  • reducerer lysindtrængningen i dit hjem.
  • øger privatlivets fred.
  • øger værdien af dit hjem
  • kan betjenes via. fjernbetjening og smartphone.

Vi har over 50 års erfaring indenfor indvendig- og udvendig solafskærmning –  skal vores gardin-specialister hjælpe dig, under et besøg af vores markisebus?

 

Elektriske markiser til terrassen
eller altanen

Fælles for vores markiser er, at de er produceret i høj kvalitet, har mange kombinationsmuligheder og er elektriske. Afhængigt af modellen, så er det muligt at vælge mellem en indbygget motor fra Somfy eller Faher.

Det smarte ved en elektriske markise er, at har mulighed for at styre den i og udenfor hjemmet. Dét er den perfekte måde at forbygge eventuelle indbrud i ferieperioder samt skærme for lysindfald og bibeholde et godt indeklima i din bolig. Vores elektriske markiser kan betjenes via. fjernbetjening og smartphones.

 

Få et uforpligtende besøg af SEGA markisebussen

Markisebussen kører gratis ud til dig og hjælper dig nemt fra drøm til virkelighed. Vores erfarne eksperter tager nøjagtige mål, fremviser de mange muligheder og vurderer, sammen med dig, hvilken markiseløsning, der både praktisk og visuelt passer til dit hjem.

Afhængig af model er der op til 6 forskellige standard kassettefarver at vælge imellem. Kassetterne er lavet i 100% aluminium med skruer og bolte i rustfrit stål. Det gør kassetten utrolig slidstærk og velegnet til det danske vejr. For et 100% perfekt match med f.eks. facade eller vinduer er det muligt at indfarve kassetten i specielle RAL-farver.