STEMNING & UDELIV

PERGOLA MARKISE

SKAB ET UNIKT UDERUM MED PLADS TIL LIVET

Med en pergola markise kan du skabe et ekstra uderum – uden krav om byggetilladelse. Pergola markisen løser samme behov som en motoriseret markise, men er en mere stationær løsning, der danner den perfekte overgang mellem hus og have. Den er et godt økonomisk alternativ til en havestue eller overdækket terrasse.

Personlig og rummelig

Den elegante løsning fås med forskellige stel- og dugfarver samt mulighed for LED-lys og rullegardin i frontbommen. Og med et dugareal på op til 600×500 cm er den perfekt til at danne rammen om den store familie eller en hyggelig sommerfest.

Stofgardiner fra SEGA
SÅDAN VÆLGER DU DEN RIGTIGE SOLAFSKÆRMNING

Der findes mange forskellige former for solafskærmning, men ønsker du en integreret løsning, der skærmer for et stort område, så er en markise eller en pergola et oplagt bud.

 

 

Book en SEGA Gardinbus
Få vores markiseekspert hjem til dig

Bestil et besøg af SEGA markisebus til en uforpligtende snak i dit hjem, hvor vi går i dybden med dine behov, ideér og drømme.

FÅ INSPIRATION OG VIDEN OM GARDINER

Fleksibel og elegant pergola markise

Den stabile pergola markise leveres i en komplet og stærk konstruktion, som giver hjemmet den ultimative, overdækkede terrasse og helt op til 30 m2 ekstra uderum. Pergolasystemet består af frontstøtte-stænger og stel i aluminium og en kraftig akryl dug med høj farveægthed. Løsningen er med fleksibelt tag, hvor dugen kan køres af og på efter behov.

Som tilvalg kan der vælges et rullegardin i frontbommen, som skærmer ekstra for sol og indkig. Det er desuden muligt at tilpasse pergola markisen efter dine individuelle mål og ønsker blandt andet med forskellige stel- og dugfarver samt LED-lys. Pergola markisen er motorstyret og med 5 års garanti.

Få et gratis besøg af SEGA Bussen

SEGA Bussen kører gratis ud til dig, og hjælper dig nemt fra drøm til virkelighed. Vores erfarne eksperter tager nøjagtige mål til din pergola markise, fremviser det brede sortiment og vurderer, sammen med dig, hvilken løsning, der passer til dit hjem.

Afhængigt af behov er der forskellige størrelser at vælge imellem. Størrelserne varierer fra 200×100 cm og op til hele 600×500 cm. Alle vores løsninger er af høj kvalitet og skabt til det danske vejr.

Book os til en uforpligtende snak, hvis du er i tvivl om hvilken pergola markise, der passer til dit hjem – vi har mere end 50 års erfaring med tilpassede løsninger og har altid en markisebus i nærheden af dig.