SEGA ERHVERV

GARDINLØSNINGER TIL
VIRKSOMHEDER

50 ÅRS ERFARING MED GARDINLØSNINGER TIL ERHVERVSLIVET

Vi tilbyder professionelle gardinløsninger, der forener optimalt arbejdsmiljø med funktionalitet og høj kvalitet.

Hos SEGA har vi arbejdet med gardiner og solafskærmningsløsninger til erhvervskunder i mange år – så uanset om behovet er udendørs eller indendørs solafskærmning, står vi klar med inspiration og kyndig vejledning.

lyse rumdeler stofgardiner
Sega Erhverv Gardinløsninger

SOLAFSKÆRMNING GIVER ET BEDRE INDEKLIMA

Solafskærmning regulerer lyset og rumtemperaturen, og ofte er det sådan forbundet, at indeklimaet og de fysiske rammer har stor betydning for den generelle medarbejdertrivsel. God trivsel blandt medarbejderne kan være afgørende for engagementet og effektiviteten, og derfor er det vigtigt at prioritere gardiner og solafskærmning i indretningen af arbejdspladsen. Erhvervsteamet er klar til at rådgive dig i den ekstra værdi, det kan tilføre at tænke indeklima og akustik ind i den samlede løsning.
Logo

fb Group fik en gardinløsning med fokus på skabe et hyggeligt miljø.

 “Med kyndig vejledning, og i tæt samarbejde, har vi fået nogle virkelig velfungerende gardinløsninger, som har givet os nogle skønne og hyggelige miljøer at være i. Det betyder meget for mig, at mine medarbejdere har det godt i de rammer, vi stiller til deres rådighed. Det er jo her, de befinder sig i de fleste af deres vågne timer. Et æstetisk velfungerende arbejdsmiljø giver øget trivsel, styrker kreativiteten og forhøjer arbejdsglæden! Jeg fik en yderst professionel behandling hos SEGA, der også gav den bedste vejledning – både da vi sammen valgte de helt rigtige løsninger, og da tanken blev til virkelighed under opsætningen. Jeg vil til enhver tid vælge SEGA og giver dem mine varmeste anbefalinger.” – Annette Jensen, CEO 

Andre erhvervskunder
  • Nordea
  • Den amerikanske ambassade
  • Statens Seruminstitut
  • Post Danmark
  • Teknologisk Institut
  • Herlev Sygehus
SEGA gardiner efter mål
Professionel vejledning og opmåling

Vores gardinkonsulenter har stor erfaring, så vi sikrer I sammen finder den rette løsning for jeres virksomhed.

SEGA Bussen
SEGA Gardinbussen

Book SEGA gardinbussen og få hele vores sortiment hjem til dig, så du både kan se, føle og opleve.

SEGA GARDINLØSNINGER
Vi guider jer i hele købsprocessen

50 års erfaring i rådgivning, produktion og montering af gardiner og markiser.

gardinekspert fra SEGA gardinbussen

GODE GRUNDE TIL AT VÆLGE SEGA

01
Bredt branchekendskab

Vi har i mere end 50 år leveret gardinløsninger til alle brancher, og ingen opgave er for lille eller stor. Fælles for vores erhvervskunder er, at de ønsker at skabe en funktionel gardinløsning, der bidrager til godt indeklima, god akustik og et inspirerende miljø for medarbejdere, kunder og gæster.

02
Sammen skaber vi jeres gardinløsning

Vores konsulenter medbringer vareprøver fra hele sortimentet, og ud fra jeres behov og ønsker finder vi løsninger og muligheder. Vi måler samtidigt op og sikrer, at vi kommer rigtigt fra start. Når jeres løsning er klar, sørger vores erfarne montører for at montere jeres gardinløsning – og de går ikke, før alt hænger pænt, og I er tilfredse.

03
Skabt med omtanke og 5 års garanti.

Miljø og ansvarlighed omkring vores produktion er vigtige områder for os. Derfor overholder vi europæiske direktiver og standarder omkring miljø og etik, så vi sammen støtter en mere bæredygtig verden. Samtidig udvikler og udvider vi løbende vores sortiment, så det indeholder mere bæredygtige og genanvendte materialer. Vi tilbyder 5 års garanti på alle produkter.

KONTAKT OS

Har du spørgsmål til vores gardinløsninger, så er du også meget velkommen til at kontakte os til en helt uforpligtende snak om mulighederne.
Kurt Lessmann Sega Gardiner
Kurt Lessmann
Senior Manager

Tlf: +45 53 61 97 81
E-mail: kle@sega.dk

SEND EN UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL