fbpx

DEN EFFEKTIVE KLASSIKER

PERSIENNER EFTER MÅL

FÅ KONTROL OVER LYSET MED PERSIENNER

Persienner er en praktisk gardinløsning, som giver dig kontrol over både lyset og indkig i dit hjem. Du kan dreje persiennerne og få præcis det lysindfald, du ønsker, eller du kan trække persiennerne helt op, og få fuldt blus på lys og udsyn. En persienne skaber en let og elegant stemning i rummet, og de er nemme at rengøre med støvsuger, klud eller persienne-renser.

Meget mere end en designklassiker

Leder du efter en enkel og fleksibel afskærmning for sollys og indkig, er persienner et klassisk og praktisk valg. Persienner er klassiske, men langt fra kedelige. De findes i flere farver, materialer og bredder, hvilket giver mange forskellige kombinations- og designmuligheder. Vælg eksempelvis persienner efter mål med smalle eller brede lameller for en naturlig og varm atmosfære.

Flotte persienner efter mål
LANGE STOFGARDINER ER FOR ALVOR TILBAGE I INDRETNINGEN

Finder du inspiration på Pinterest, boligmagasiner og boligprogrammer, har du sikkert set, at lange, bløde stofgardiner har gjort et kæmpe comeback!

 

 

Book en SEGA Gardinbus
Få vores gardinekspert hjem til dig

Bestil SEGA gardinbus til et uforpligtende møde i dit hjem. Vi går i dybden med dine behov, ideér og drømme, så du kan få de perfekte gardiner.

FÅ INSPIRATION OG VIDEN OM GARDINER

Retro look eller dobbelt udsyn med persienner

Opdag de mange muligheder hos SEGA. Alt efter anvendelse og hvilket udtryk, du ønsker, persiennen skal tilføre rummet, kan du skabe et ‘retro look’ med rustikke træpersienner og brede 50 mm lameller med synlige bånd i kontrastfarve. Eller du kan skabe et enkelt udtryk med flot lysindfald i badeværelset, køkkenet eller soveværelset?

Med MegaView® persienner får du dobbelt så meget udsyn som almindelige persienner. Det kan lade sig gøre, fordi lamellerne lægger sig i par, når persiennen er åben, og på den måde bliver dit udkig mellem lamellerne større. Når persiennen lukkes, ligger de enkeltvis – præcis som almindelige persienner.

Betjening af persienner

Er persiennerne monteret, så de nemt kan betjenes manuelt, er snoretræk kombineret med en drejestang den traditionelle løsning. Drejestangen styrer lamellernes vinkel og dermed lysindfaldet. Betjeningen kan placeres i venstre eller højre side.

En anden populær løsning er den manuelle, snoreløse betjening, LiteRise®, hvor persiennen hæves og sænkes med et let træk i et lille greb på underskinnen. En præcis, stilren og børnesikker betjening uden snore og kæder.

FrameFit er en anden smart løsning, som er udviklet til plast- og aluminiumsvinduer. FrameFit gør boring af huller overflødig, da gardinet monteres i en ramme med magnetstribe. 

Persienner i et moderne look

Persienner er en evig klassiker – den perfekte solafskærmning, når det skal være enkelt, praktisk og pænt at se på. Det er en ideel løsning til dig, som ikke er til store og tunge gardiner samt til personer med støv-allergi.

SEGA tilbyder klassiske persienner i nye og moderne designs. Opdag alt fra elegante træpersienner til persienner i aluminium eller bambus. Vores mange flotte designs indbyder til en spændende indretning med farvevalg lige efter din smag. Gå med tidløse og grå persienner til den minimalistiske indretning, eller vælg en mintfarvet persienne til det farverige udtryk.

Korrekt opmåling sikrer et godt resultat

Uanset hvilken persienne du vælger at købe, er det vigtigt,  at den er tilpasset størrelsen på dit vindue.

Selvom størrelsen på vindue- og dørpartier ofte er efter standardmål, er det desværre ikke alle, der er så heldige. Hvis din persienne er en smule for kort, så vil den ikke kunne holde lyset 100% ude, når du ønsker det. Ved at bestille en gardinbus fra SEGA, så kan du sikre, at du ikke ender en denne situation.

Under et uforpligtende besøg vil vores gardin-eksperter rådgive dig, fremvise stof- og farveprøver samt stå for opmålingen af dine gardiner. 

Tidløse persienner til alle vinduer

Glem alt om den typiske hvide persienne, der nemt bliver beskidt, er svær at rengøre og som hurtigt går i stykker. Hos SEGA fremstiller vi persienner i høj kvalitet i alverdens farver og nuancer, som kan bestilles efter dine ønskede mål.

Persiennerne udsmykker dit vindue på elegant vis, ligesom de også bringer liv i boligen. Stemning skal der til, og det får du med flotte persienner, der ikke blot afskærmer for lys og indkig.

Du vil f.eks. kunne opnå det nordiske og varme look med træpersienner, holde den industrielle stil med alupersienner i sort eller sølv, eller bringe farver ind i soveværelset med persienner i din favorit-farve. Alt er muligt hos SEGA.

Gør drømmen til virkelighed!

Vil du have persienner i træ, bambus eller aluminium? Hos SEGA er vi specialiseret i gardiner og persienner til boligen. Det betyder, at du finder et utal af spændende løsninger i forskellige materialer og nuancer. Du kan personliggøre persiennen yderligere ved at vælge farve på stigebåndet eller gå med en anden bredde på lamellerne – der er mange muligheder.

Vil du vide mere om vores persienner? Book et besøg af vores gardinbus i dag. Vi glæder os til at inspirere dig!