PERSIENNER EFTER MÅL

DEN EFFEKTIVE KLASSIKER

FÅ KONTROL OVER LYSET MED PERSIENNER

Persienner efter mål er en praktisk og klassisk gardinløsning, der giver dig kontrol over både lyset og indkig i dit hjem.

Du kan dreje persiennerne og få præcis det lysindfald, du ønsker, eller du kan trække persiennerne helt op, og få fuldt blus på lys og udsyn. En persienne skaber en let og elegant stemning i rummet, og de er nemme at rengøre med støvsuger, klud eller en persienne-renser.

Meget mere end en designklassiker

En persienne er klassisk, men langt fra kedelig! De findes i flere farver, materialer og bredder, hvilket giver mange forskellige kombinations- og designmuligheder. Vælg eksempelvis persienner efter mål med smalle eller brede lameller for en naturlig og varm atmosfære.

Bestil et uforpligtende besøg
Persienner til stilren indretning
Populære persienner i metal
Persienner på mål til dit soveværelse
Træpersienner skaber hygge
Persienne i moderne farve
Persienner i træ der matcher resten af indretningen
Aluminiumspersienner fra SEGA

RETRO LOOK ELLER DOBBELT UDSYN MED EN PERSIENNE

Opdag de mange muligheder hos SEGA, hvor du finder forskellige typer persienner, der på hver sin måde forvandler dine rum. Afhængigt af anvendelse og det ønskede æstetiske udtryk kan du skabe et retro look med rustikke træpersienner, brede 50 mm lameller og iøjnefaldende bånd i kontrastfarver. 

Ved at vælge vores MegaView® persienner får du dobbelt så meget udsyn som traditionelle persienner. Dette opnås ved, at lamellerne lægger sig parvis, når persiennen er åben, og dermed giver dig et bredere udsyn mellem dem. Når persiennen lukkes, bevæger de sig individuelt og fungerer som en almindelige persienne, hvilket gør dem stilfulde og praktiske.

Du kan personliggøre persiennen yderligere ved at vælge farve på stigebåndet eller gå med en anden bredde på lamellerne – der er mange muligheder.

5 års garanti på gardiner og markiser

Med SEGAs udvidet garanti er du sikret mod fejl og mangler. Nyd holdbarhed og kvalitet, uden bekymringer – år efter år.

LÆS MERE
Køb nye persienner efter mål i dag

Få vores gardinekspert hjem til dig

Bestil en SEGA gardinbus til et uforpligtende møde i dit hjem. Vi går i dybden med dine behov, ideér og drømme, så du kan få de perfekte gardiner.

Bestil en gardinbus nu

PERSIENNER EFTER MÅL TIL ALLE VINDUESTYPER

Glem alt om den typiske hvide persienne, der kan blive snavsede og er vanskelige at rengøre. Hos SEGA kan du købe persienner af førsteklasses kvalitet i et bredt udvalg af farver og nuancer –skræddersyet efter dine ønsker. Vælg et nordisk og varmt udseende med træpersienner eller gå med den industrielle stil med aluminiumspersienner i sort eller sølv. Du kan også tilføje farve til dit soveværelsekøkken eller badeværelse med en persienne i din favoritfarve. 

Vores persienner kan tilpasses til de fleste vinduesstørrelser og fås i fire forskellige lamelbredder, 16, 25, 50 og 70 mm, og med flere forskellige stigebånd. Valget af lamelbredde afhænger af vinduesstørrelsen – smalle lameller passer bedst til mindre vinduer, mens brede lameller er ideelle til større vinduer.

Persiennerne udsmykker dit vindue på elegant vis, ligesom de også bringer liv i boligen. Skab den ønskede stemning med en smuk persienne efter mål, der ikke blot kontrollerer lys og beskytter dit privatliv.

FÅ INSPIRATION OG VIDEN OM PERSIENNER

FÅ INSPIRATION TIL GARDINER OG MARKISER

FORDELEN VED AT VÆLGE PERSIENNER

Persienner er en af de mest populære gardinløsninger, og det er ikke uden grund. De byder på en række fordele, der gør dem til et attraktivt valg.

  • Effektiv solafskærmning og let vedligeholdelse: Persienner er en effektiv solafskærmning, og er nemme at vinkle, justere og rengøre.
  • Varieret materiale og design: De fås i flere forskellige lamelbredder, materialer og farver.
  • Vandafvisende: Aluminiumspersienner er vandafvisende og ideelle til badeværelset og andre vådrum.
  • Fleksibel pasform: De passer til de fleste vinduestyper og vinduesformer.
  • Innovative funktioner: Moderne persienner kommer med funktioner som LiteRise® uden synlige snore og kæder, hvilket gør dem ekstra børnevenlige. FrameFit-muligheden giver dig mulighed for at montere persienner uden at bore huller i vinduesrammen. MegaView® persienner giver dig dobbelt så meget udsyn som traditionelle persienner.

 

FLEKSIBEL BETJENING AF PERSIENNER

Snoretræk kombineret med en drejestang er den traditionelle løsning. Drejestangen styrer lamellernes vinkel og justerer lysindfaldet. Du kan placere betjeningen til højre eller venstre.

LiteRise® er en moderne løsning med snorefri betjening. Persiennerne hæves og sænkes let ved at trække i et greb på underskinnen, hvilket er meget børnesikkert.

FrameFit er en smart løsning til plast- og aluminiumsvinduer, da det ikke kræver, at du skal bore huller. I stedet monteres gardinet i en ramme med en magnetstribe.

BESTIL EN GARDINBUS OG SE VORES UDVALG!

Vil du have en persienne i træ, bambus eller aluminium? Hos SEGA er vi specialiseret i gardiner og persienner til boligen, og vi har hjulpet mange danskere gennem årene. Det betyder, at du finder et utal af spændende løsninger. 

Book et besøg af vores gardinbus i dag – vi glæder os til at inspirere dig!