Gardiner til dreje-/kipvinduer

Gardiner med perfekt pasform

Nye gardiner til dreje-/kipvinduer

Flotte gardiner med perfekt pasform

Har du dreje-/kipvinduer ved du, at det kan være lidt irriterende, hvis dine gardiner er i vejen, når du åbner dine vinduer. Men heldigvis er der udviklet en løsning, så dine gardiner passer perfekt ind i rammen på dine vinduer og glasdøre.

Med SEGA gardiner til dreje-/kipvinduer skal du ikke frygte, at dine gardiner er i vejen, eller tager skade, når du åbner eller lukker vinduet.

Enkel installation, stor effekt

Udspændte plisségardiner samt gardinløsninger med FrameFix®, eller TruFit®, er det perfekt valg af gardiner til dreje-/kipvinduer. Det skyldes, at du undgår borehuller i vinduesrammen på dine dreje-/kipvinduer ved førnævnte løsninger. De er særligt velegnede til plast- og aluminiumsvinduer, hvor du gerne vil undgå at bore. De tilføjer stil og funktionalitet, gør din hverdag lettere, og giver kontrol over lys og privatliv.

Bestil et uforpligtende besøg
Smarte gardiner til dreje-/kipvinduer efter dine mål

Nye gardiner til dreje-/kipvinduer

Dreje- og vippevinduer er populært hos mange husejere på grund af fleksibilitet og muligheden for virkelig at lade den friske luft komme indenfor. Men samtidig kræver vinduestypen en type gardiner, som følger vinduesrammen, så gardinerne ikke er i vejen, når vinduet åbnes.

Der er flere af vores gardintyper som ville kunne klare opgaven, og du kan være sikker på, at de alle er skabt med omhu, ekspertise og kvalitet for øje.

Oplev de mange muligheder og skab dit drømmehjem med smarte gardiner til dreje-/kipvinduer.

TruFit og FrameFit: Skruefrie gardiner

Både TruFit® og FrameFit® forener stil og funktionalitet uden det kræver permanente ændringer på dine vinduer.

TruFit® er særdeles velegnet til dreje-/vippevinduer og døre. Det smarte ved TruFit® er, at den kan monteres direkte på glasset uden behov for at bore i vinduesrammen. Systemet passer til persienner, plisségardiner og Duette® plisségardiner.

FrameFit® er en magnetisk gardinramme, der fastgøres til vinduesrammen uden borehuller. Den er ideel til plast- og aluminiumsvinduer, herunder terrassedøre og dreje-/kipvinduer. FrameFit® kan bruges til persienner i Top Down/Bottom Up-modellen og er nem at fjerne, når vinduet skal pudses.

3 gode gardiner til dreje-/kipvinduer

Plisségardiner, persienner og Duette® plisségardiner er velegnede gardiner til dreje-/kipvinduer.

  1. Udspændt plisségardin: Passer perfekt ind i vinduesrammen og følger vinduets bevægelser uden at være til gene.
  2. Plisségardin med TruFit®: Kan monteres direkte på glasset uden at bore i vinduesrammen.
  3. Persienner med FrameFit®: En magnetisk ramme fastgøres til vinduesrammen uden brug af skruer eller borehuller.

Vil du vide mere? Bestil en gardinbus!

Hos SEGA prioriterer vi dine ønsker og behov, og vi tilbyder et bredt udvalg af gardintyper, der passer til disse vinduer. Vores ekspertise og rådgivning er gratis, og vi hjælper dig med at vælge de rette gardiner, farver og betjeningsmuligheder. Vi sikrer også præcis opmåling, så dine gardiner passer perfekt.

Bestil et uforpligtende besøg, så sørger vores gardineksperter for at du får de rigtige gardiner til dine dreje-/kipvinduer!

 

LANGE STOFGARDINER ER FOR ALVOR TILBAGE I INDRETNINGEN

Finder du inspiration på Pinterest, boligmagasiner og boligprogrammer, har du sikkert set, at lange, bløde stofgardiner har gjort et kæmpe comeback!

læs artiklen her

Få vores gardinekspert hjem til dig

Bestil SEGA gardinbus til et uforpligtende møde i dit hjem. Vi går i dybden med dine behov, ideér og drømme, så du kan få de perfekte gardiner.

Bestil en gardinbus nu