Gardiner til dreje-/kipvinduer

Gardiner med perfekt pasform

Køb nye gardiner til dreje-/kipvinduer

Flotte gardiner med perfekt pasform

Har du dreje-/kipvinduer ved du, at det kan være irriterende, hvis dine gardiner er i vejen, når du åbner dine vinduer. Men heldigvis er der udviklet en løsning, så dine gardiner passer perfekt ind i rammen på dine vinduer og glasdøre!

Med et af vores gardiner til dreje-/kipvinduer skal du ikke frygte, at dine gardiner er i vejen, eller tager skade, når du åbner eller lukker dine vinduer.

Enkel installation, stor effekt

Udspændte plisségardiner samt gardinløsninger med FrameFix®, eller TruFit®, er det perfekt valg af gardiner til dreje-/kipvinduer. Det skyldes, at du undgår borehuller i vinduesrammen på dine vinduer.

De er særligt velegnede til plast- og aluminiumsvinduer, hvor du helst vil undgå at bore. De tilføjer stil og funktionalitet, gør din hverdag lettere, og giver kontrol over lys og privatliv.

Bestil et uforpligtende besøg
TruFit og FrameFit er perfekte gardiner til vinduer i kip

Nye gardiner til dreje-/kipvinduer

Dreje- og vippevinduer er populært hos mange husejere på grund af fleksibilitet og muligheden for virkelig at lade den friske luft komme indenfor. Men samtidig kræver vinduestypen en type gardiner, som følger vinduesrammen, så gardinerne ikke er i vejen, når vinduet åbnes.

Egnede gardiner til dreje-/vippevinduer:

• Persienner med FrameFit®: En magnetisk ramme fastgøres til vinduesrammen uden brug af skruer.

• Udspændt plisségardin: Passer perfekt ind i vinduesrammen og følger vinduets bevægelser.

• Plisségardin med TruFit®: Kan monteres direkte på glasset uden at bore i vinduesrammen.

Oplev de mange muligheder og skab dit drømmehjem med smarte gardiner til dreje-/kipvinduer fra SEGA gardinbus. Du kan være sikker på, at de alle er skabt med omhu, ekspertise og kvalitet for øje.

5 års garanti på gardiner og markiser

Med SEGAs udvidet garanti er du sikret mod fejl og mangler. Nyd holdbarhed og kvalitet, uden bekymringer – år efter år.

Læs mere

Få vores gardinekspert hjem til dig

Bestil en SEGA gardinbus til et uforpligtende møde i dit hjem. Vi går i dybden med dine behov, ideér og drømme, så du kan få de perfekte gardiner.

Bestil en gardinbus nu

TruFit og FrameFit: Skruefrie gardiner

Både TruFit® og FrameFit® forener stil og funktionalitet uden det kræver permanente ændringer på dine dreje-/kipvinduer.

TruFit® er særdeles velegnet til dreje-/vippevinduer og døre. Det smarte ved TruFit® er, at den kan monteres direkte på glasset uden behov for at bore i vinduesrammen. Systemet passer til persienner, plisségardiner og Duette® plisségardiner.

FrameFit® er en magnetisk gardinramme, der fastgøres til vinduesrammen uden borehuller. Den er ideel til plast- og aluminiumsvinduer, herunder terrassedøre og dreje-/kipvinduer. FrameFit® kan bruges til persienner i Top Down/Bottom Up-modellen og er nem at fjerne, når vinduet skal pudses.

FÅ INSPIRATION OG VIDEN OM GARDINER

FÅ INSPIRATION TIL GARDINER OG MARKISER

Vælg det rigtige gardin til dit vippe-/drejevindue

Uanset om du ønsker et plisségardin, Duette® plisségardiner eller persienner til dine vippe-/drejevinduer, kan du finde det i gardinbussen fra SEGA.

Overvej om det er vigtigt for dig, at dine gardiner: 

Bestil et uforpligtende besøg af en gardinekspert

Hos SEGA prioriterer vi dine ønsker og behov, og vi tilbyder et bredt udvalg af gardintyper, der passer til disse vinduer.

Vores ekspertise og rådgivning er gratis, og vi hjælper dig med at vælge de rette gardiner, farver og betjeningsmuligheder. Vi sikrer også præcis opmåling, så dine gardiner passer perfekt.

Bestil et uforpligtende besøg, så sørger vores gardineksperter for dine nye gardiner til dreje-/kipvinduer!