GardinER til virksomheder 

Hos SEGA tilbyder vi professionelle gardinløsninger, der forener funktionalitet og høj kvalitet. Vi har arbejdet med gardiner og solafskærmningsløsninger til erhvervskunder i mere end 50 år. så uanset om behovet er udendørs- eller indendørs solafskærmning, står vi klar med inspiration og kyndig vejledning.

Skal du indrette kontorlokalet, butikslokalet, showroomet eller noget helt fjerde? Vi hjælper vi dig i mål med dit gardinprojekt!

Gardinløsninger til alle brancher

Vores ekspertise inden for gardiner til erhverv strækker sig fra små til store virksomheder i flere forskellige brancher, blandt andet kontormiljøer, hotelbranchen, private behandlingsklinikker og sundhedssektoren. 

Du er velkommen til at bestille et besøg af vores gardinbus, hvor du kan høre mere om mulighederne inden for gardiner, screens eller markiser.

Kontakt os
Skab et godt kontormiljø med gardiner til erhverv
Gardiner til erhverv øger arbejdsglæden

Styrk arbejdsglæden – skab et behageligt miljø

Indretningen af kontoret eller arbejdspladsen er afgørende for medarbejdernes trivsel og effektivitet og kunders oplevelse af din virksomhed. Skab det optimale arbejdsmiljø med SEGAs skræddersyede gardinløsninger til virksomheder og kontorer. Vi har alt, hvad du behøver for at skabe en arbejdsplads, der fremmer både produktiviteten og komforten.

Vores brede udvalg af gardiner til kontor giver dig mulighed for at designe rum, der afspejler virksomhedens identitet og skaber en behagelig atmosfære. Uanset om det er stofgardiner, plisségardiner, smarte elektriske gardiner, markiser eller screen rullegardiner – vi har det hele i vores sortiment.

fb Group fik en gardinløsning med fokus på skabe et hyggeligt miljø.

“Med kyndig vejledning, og i tæt samarbejde, har vi fået nogle virkelig velfungerende gardinløsninger, som har givet os nogle skønne og hyggelige miljøer at være i. Det betyder meget for mig, at mine medarbejdere har det godt i de rammer, vi stiller til deres rådighed. Det er jo her, de befinder sig i de fleste af deres vågne timer. Et æstetisk velfungerende arbejdsmiljø giver øget trivsel, styrker kreativiteten og forhøjer arbejdsglæden! Jeg fik en yderst professionel behandling hos SEGA, der også gav den bedste vejledning – både da vi sammen valgte de helt rigtige løsninger, og da tanken blev til virkelighed under opsætningen. Jeg vil til enhver tid vælge SEGA og giver dem mine varmeste anbefalinger.”

– Annette Jensen, CEO 

Screens, markiser og gardiner til erhverv

Formål med gardiner til erhverv

Vores gardiner er kendt for god kvalitet og funktionalitet, og er designet med en række funktionelle egenskaber, der kan forbedre indeklimaet og arbejdsmiljøet. Vidste du, at gardiner kan hjælpe med at:

  • skærme for solen og regulere lysindfaldet.
  • undgå blænding og spejling af lyset.
  • forbedre akustikken og indeklimaet.
  • dele store rum op og skabe mere privatliv.
  • give et rum et særligt udtryk, der afspejler virksomhedens identitet.
  • regulere temperaturen både sommer og vinter, som kan have stor betydning for energiomkostningerne.

Vi hjælper med gardiner til erhverv, der skaber værdi hver dag – uanset om du prioriterer indeklima, akustik, trivsel, æstetik eller noget helt femte.

Kontakt os
Udvendige screens som mindsker lysindfald
Tag din virksomhed til et højere niveau med gardiner til erhverv

Innovative gardinløsninger med omtanke for miljøet

Æstetik og funktionalitet forenes i vores sortiment, som er nøje udvalgt til at imødekomme forskellige erhvervsbehov. Alle vores gardiner og markiser er skræddersyede løsninger, som er tilpasset din virksomheds størrelse og krav.

Vi følger de seneste trends, så du altid finder moderne og innovative løsninger. Vores sortiment inkluderer mere miljøvenlige gardinløsninger, der gavner både din virksomhed og miljøet.

Landsdækkende, personlig rådgivning

SEGA gardinbussen kører over hele landet, og vores erfarne gardineksperter og montører står klar med sparring og personlig rådgivning. Vi har løsninger, der hjælper på skarpe solstråler, blænding, indeklima og akustik. Så har du nogle af denne type udfordringer, kan den rette gardinløsning sandsynligvis hjælpe.

Du er altid velkommen til at bestille et uforpligtende besøg af en gardinekspert. Få et moderne, stilfuldt kontormiljø, der imponerer både medarbejdere og kunder! 

3 GODE GRUNDE TIL AT VÆLGE SEGA

01
Bredt branchekendskab og egen fabrik

Vi har i mere end 50 år leveret gardinløsninger til alle brancher, direkte fra vores egen fabrik. Ingen opgave er for lille eller stor. Fælles for vores erhvervskunder er, at de ønsker at skabe en funktionel gardinløsning, der bidrager til godt indeklima, god akustik og et inspirerende miljø for medarbejdere, kunder og gæster.

02
Sammen skaber vi jeres gardinløsning

Vores konsulenter medbringer vareprøver fra hele sortimentet, og ud fra jeres behov og ønsker finder vi løsninger og muligheder. Vi måler samtidigt op og sikrer, at vi kommer rigtigt fra start. Når jeres løsning er klar, sørger vores erfarne montører for at montere jeres gardinløsning – og de går ikke, før alt hænger pænt, og I er tilfredse.

03
Skabt med omtanke og 5 års garanti.

Miljø og ansvarlighed omkring vores produktion er vigtige områder for os. Derfor overholder vi europæiske direktiver og standarder omkring miljø og etik, så vi sammen støtter en mere bæredygtig verden. Samtidig udvikler og udvider vi løbende vores sortiment, så det indeholder mere ansvarlige og genanvendte materialer. Vi tilbyder 5 års garanti på alle produkter.

KONTAKT OS I DAG

Hos SEGA har vi mere end 50 års erfaring med gardinløsninger til alle typer erhverv og brancher. Derfor tør vi godt kalde os eksperter, når det gælder gardiner og solafskærmning.

Har du spørgsmål til gardinløsninger til erhverv, eller ønsker du et uforpligtende besøg af en gardinkonsulent, er du meget velkommen til at kontakte os. Send en uforpligtende forespørgsel eller kontakt os på telefon eller mail.

SEND EN UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL
TIL SEGA ERHVERV