MARKISE TIL ALTAN

ÆSTETISK OG FUNKTIONEL

Markise til terrasse

Øg komforten med en markise til altan

Få en markise til altan og forvandl din altan til et indbydende udeområde der emmer af ro og komfort. Den skaber ikke blot skygge, men den skaber også et behageligt og privat område på din altan.

I modsætning til parasoller, der kan flyve væk eller tage skade af blæsten, er en markise fra SEGA konstrueret til at modstå vindens påvirkning. Uanset vejrforholdene er markisen dermed en stabil og pålidelig følgesvend på din altan.

Den perfekte altanmarkise venter på dig

Alle vores altanmarkiser er skabt med fokus på holdbarhed og kvalitet, som gør, at du ikke kun får en praktisk solafskærmning men også en elegant finish til dit uderum. Med en god markise til altan behøver du ikke at bekymre dig om solens skarpe stråler eller blikke fra nysgerrige naboer. Uanset om du søger en moderne eller en klassisk markise, har vi den perfekte løsning til dig og dit hjem.

Bestil et uforpligtende besøg
Altanmarkiser fra SEGA
Altanmarkiser med lys
Smarte markiser til altanen
Stilrene markiser til din altan
Få rådgivning om markiser til altan med markisebussen
Vælg en altanmarkise som matcher din facade
Markiser til altanen og terrassen

6 FORDELE VED EN MARKISE TIL ALTAN

• Solbeskyttelse og temperaturkontrol:
En markise giver effektiv beskyttelse mod skarpt sollys.

• Udvider dit udendørs område:
Der skabes et “ekstra” udendørs opholdsområde.

• Nedsat energiforbrug: 
En markise kan være en økonomisk- og klimavenlig løsning, da den reducerer behovet for aircondition.

• Privatliv: 
En markise skaber øget privatliv på din altan.

Værdiforøgelse: 
En markise kan øge værdien af din bolig, da potentielle købere ser det som en attraktiv og praktisk funktion.

• Let betjening: 
Vores altanmarkiser er produceret i høj kvalitet og kan betjenes med fjernbetjening eller app.

5 års garanti på gardiner og markiser

Med SEGAs udvidet garanti er du sikret mod fejl og mangler. Nyd holdbarhed og kvalitet, uden bekymringer – år efter år.

Læs mere
Køb din altanmarkise hos SEGA

FÅ VORES MARKISEEKSPERT HJEM TIL DIG

Bestil en SEGA markisebus til et uforpligtende besøg i dit hjem. Vi tager udgangspunkt i din bolig, dine behov og drømme, så du kan få den rette markiseløsning.

Bestil en markisebus nu

KVALITET OG STIL TIL ETHVERT BUDGET

Vi sætter en ære i at hjælpe dig med at finde den rette markise til altan. Selvom vores markiser varierer i pris i forhold til størrelse og mulige tilvalg, mener vi ikke, at kvalitet og stil behøver at gå på kompromis med prisen.

Med en markise kan du forlænge udendørssæsonen og nyde din altan året rundt. Vi tilbyder skræddersyede løsninger, hvor funktionsevne og kvalitet er højeste prioritet. Alle vores altanmarkiser leveres i en beskyttende kassette produceret i aluminium og rustfrit stål, der sikrer kassettens holdbarhed. Dette beskytter både markisestellet og -dugen mod sol, blæst og regn, som er med til at bevare markisens kvalitet i flere år.

Desuden kan alle vores markiser betjenes med fjernbetjening eller app, som sikrer nem betjening og bekvemmelighed på tværs af prisklasser.

FÅ INSPIRATION TIL GARDINER OG MARKISER

FULDAUTOMATISKE MARKISER TIL ALTAN

Oplev en ny standard for bekvemmelighed med vores udvalg af elektriske markiser til altan. Vores fuldautomatiske altanmarkiser åbner og lukker med et enkelt tryk på en knap, hvilket skaber en problemfri overgang mellem indendørs og udendørs liv.

Ved hjælp af en fjernbetjening eller en app på din smartphone eller tablet har du fuld kontrol over belysning og temperatur på din altan, så du kan nyde den, når du vil.  En sol-, vind- og regnsensor til markisen kan være det smarte og praktiske ekstraudstyr, der giver dig optimal skygge og beskyttelse – uanset om solen skinner, eller regnen vælter ned.

HØR MERE OM VORES ALTANMARKISER 

Det kan være svært at beslutte hvilken markise, du skal vælge – og derfor står vi klar til at hjælpe dig. Bestil et gratis og uforpligtende besøg af en af vores markise-eksperter, og få hjælp til at vurdere, hvilken altanmarkise der passer bedst til dit hjem! Vores eksperter sørger altid for, at du får god rådgivning og korrekt opmåling.

Bestil et uforpligtende besøg i dag, så du kan høre mere om alle mulighederne. Vi har hjulpet mange glade kunder gennem årene, og vi er sikre på, at vi også kan hjælpe dig.

Vi glæder os til at forvandle din altan!