Gardiner til TREKANTEDE VINDUER

ÆSTETISKE OG MODERNE

Specielle gardiner til trekantede vinduer

UNIKKE VINDUER, UNIKKE GARDINER

Vinduer i unikke former tilføjer elegance til moderne boligindretninger. Men for at udnytte vinduernes potentiale, kræver de en tilpasset gardinløsning!

Vores gardin-sortiment omfatter alt fra gardiner til trekantede vinduer, ovenlysvinduer og skråvinduer, som giver optimal lys- og temperaturregulering.

Vælg blandt forskellige stofvarianter, farver og mønstre for den perfekte balance mellem funktionalitet og skønhed.

Optimér dit lysindfald med gardiner til trekantede vinduer

Skab et fortryllende lys i dit hjem med vores skræddersyede gardiner til trekantede vinduer. Med præcis tilpasning til vinduets form får du fuld kontrol over lysindfaldet med eksempelvis lamelgardiner, plisségardiner og Duette® plisségardiner. 

Udforsk vores udvalg og giv dine trekantede vinduer den opmærksomhed, de fortjener – træd ind i en verden af lys og skønhed!

Bestil et uforpligtende besøg
Gardiner til trekantede vinduer
Gardin til trekantet vindue
Specielle trekantede vinduer
Vi fremstiler gardinerne så de passer perfekt til dit vindue
Rådgivning om gardiner efter mål
Nye gardiner til dine trekantede vinduer i hjemmet
Rullegardin til trekantet vinduesparti

HVILKE GARDINER PASSER TIL TREKANTEDE VINDUER?

Det kan være en udfordring at finde gardiner, der passer til trekantede vinduer. Sjældent fås gardiner i standardstørrelser med den rigtige pasform. 

Her er løsningen at vælge skræddersyet gardiner efter mål. Særligt Duette® plisségardiner og lamelgardiner er blandt de mest populære valg, når der skal vælges gardiner til trekantede vinduer. Begge varianter tilbyder fleksibel kontrol over lys og privatliv og fås i et stort udvalg af farver og tætheder. 

Er du mere til det bløde udtryk ved stofgardiner, som skaber en hyggelig stemning og tilføjer et romantisk touch til rummet? Så kan du også få disse gardiner skræddersyet til trekantede vinduer.

5 års garanti på gardiner og markiser

Med SEGAs udvidet garanti er du sikret mod fejl og mangler. Nyd holdbarhed og kvalitet, uden bekymringer – år efter år.

Læs mere
Køb gardiner til trekantede vinduer hos SEGA

Få vores gardinekspert
hjem til dig

Bestil en SEGA gardinbus til et uforpligtende møde i dit hjem. Vi går i dybden med dine behov, ideér og drømme, så du kan få de perfekte gardiner.

Bestil en gardinbus nu

SPECIALFREMSTILLET GARDINER EFTER MÅL TIL ALLE RUM

Ved SEGA mener vi, at skræddersyede gardinløsninger er nøglen til at opnå den perfekte balance mellem funktionalitet og din personlige stil, især når det kommer til trekantede vinduer. Forestil dig Duette® plisségardiner, der blødgør det naturlige lys i dit hjemmekontor. 

Disse gardiner tilføjer ikke kun elegance, men regulerer også effektivt temperaturen i din stue eller soveværelse med trekantede vinduer. Med vores brede udvalg af stofvarianter, farver og mønstre til gardiner til trekantede vinduer har du friheden til at finde den perfekte løsning. 

Vores gardineksperter er klar til at hjælpe dig med at finde det ideelle gardin, der passer til dine vinduers mål, dine behov og præferencer.

FÅ INSPIRATION OG VIDEN OM GARDINER

FÅ INSPIRATION TIL GARDINER OG MARKISER

ØG KOMFORTEN MED MOTORSTYRING

Nyd øget ro, komfort og sikkerhed i din dagligdag med vores trådløse, elektriske gardiner til trekantede vinduer. Den avancerede motorstyring giver dig muligheden for at åbne, lukke og justere gardinerne med få tryk på din fjernbetjening eller app. På appen kan du tidsindstille gardinerne, så du udnytter dagslyset optimalt og undgår overophedning i din bolig. 

Lad også gardinerne til dine trekantede vinduer rulle op og ned efter solens placering via automatisk styring. På dén måde er du altid sikret et behageligt og indbydende hjem. Med motorstyrede gardiner kan du også simulere tilstedeværelse, selv når du ikke er hjemme, så ubudne gæster holdes på afstand.

SKAL VI FORVANDLE DIT HJEM?

Du kan få hele vores sortiment af gardiner til trekantede vinduer bragt direkte til din dør med en gardinbus fra SEGA. 

Gå på opdagelse i et hav af stilarter, farver og mønstre og få personlig vejledning af vores gardineksperter – gratis og uforpligtende. Vi står klar til at imødekomme dine behov og sikre professionel rådgivning, præcis opmåling og problemfri montering. 

Bestil et besøg af gardinbussen i dag. Sammen forvandler vi dit hjem med en skræddersyet gardinløsning til dine trekantede vinduer!