ELEKTRISKE GARDINER

KOMFORT OG TRYGHED I HVERDAGEN

MOTORSTYRING AF DINE GARDINER

Trådløs teknologi kan på flere måder gøre din hverdag lettere og mere sikker – og det gælder også dine gardiner. Med elektriske gardiner kan du med minimal indsats beskytte dit privatliv og din sikkerhed, mens du opnår maksimal komfort på alle tider af døgnet.

Hos SEGA kan næsten alle vores gardinløsninger fås med motorstyring.

Kan gardiner være intelligente?

Hvis du kombinerer dine gardinerne med en wifi-hub, som f.eks. Somfy’s TaHoma switch hub, får du mulighed for at betjene dine gardiner fra sommerhuset, kontoret eller rejsen. Du kan dermed få dit hjem til at se beboet ud, selvom det ikke er tilfældet.

Ved automatisk styring af dine elektriske gardiner, kan du køre dine gardiner op og ned – alt efter solens placering. Dét er både smart og energibesparende.

Bestil et uforpligtende besøg
Elektriske gardiner på mål

VORES ELEKTRISKE GARDINER MED MOTOR

Køb et elektrisk gardin med Duette

PLISSÉGARDINER INKL. DUETTE®

Et plisségardin er en elegant og praktisk gardinløsning, som fylder meget lidt i vinduet, når de er trukket op.

Elektriske rullegardiner i høj kvalitet

RULLEGARDINER

Rullegardiner er en klassisk og funktionel gardinløsning, der gør det nemt at regulere eller forhindre lysindfald på en meget elegant måde.

Gardiner med elektrisk gardinstang

STOFGARDINER

Dekorative stofgardiner fås i præcis de størrelser, former og farver, du drømmer om, og er det perfekte valg til det moderne hjem.

Elektriske foldegardiner til din bolig

FOLDEGARDINER

Det elegante foldegardin – også kaldet liftgardiner – et godt valg til alle hjemmets rum.

OPLEV FORSKELLEN MED ELEKTRISKE GARDINER

Elektriske gardiner med motor har en lang række fordele.

Elektriske gardiner fra SEGA:

  • er nemme at betjene og indstille.
  • forbedrer sikkerheden i din bolig.
  • kan indstilles til automatisk styring.
  • kan betjenes via. smartphone og fjernbetjening.
  • maksimerer privatlivet.
  • er moderne og æstetiske.

HVILKE TYPE GARDINER KAN BLIVE MOTORISERET?

Hos SEGA tilbyder vi gardiner med integreret motor inden for stort set alle produktkategorier. Alle gardinerne bliver skræddersyet til dine vinduer og dit behov, og der er et bredt sortiment af farver og stoftyper at vælge imellem.

Der kan b.la. monteres motor på de fleste gardintyper bl.a. plisségardinerfoldegardinerrullegardiner, Duo rollers og stofgardiner.

Bestiller du et elektrisk gardin, vil det være indstillet og klar til brug ved levering. Du kan derfor være sikker på, at det er nemt og enkelt at komme i gang.

 SMARTE GARDINER FRA FØRENDE PRODUCENTER

Hos SEGA forhandler vi elektriske gardiner fra nogle af de førende producenter på markedet indenfor motorer og tilbehør. Gardinerne styres ved hjælp af fjernbetjening eller med app i kombination med f.eks. Somfy’s TaHoma switch hub og den tilhørende app.

I app’en kan du styre dine opkoblede enheder individuelt eller som en gruppe. Derudover kan du anvende programmeringsfunktionerne til at lave personlige scenarier, som udløses automatisk. Hvis du har andre smart-produkter fra Somfy-forhandlere, kan disse også tilføjes og styres direkte i app’en.

App’en er tilgængelig i både Google Play og App Store.

SE VORES UDVALG AF ELEKTRISKE GARDINER MED MOTOR

SEGA har været en af danskernes foretrukne gardinforhandlere gennem en lang årrække. Siden 1968 har vi sat en ære i at fremstille og levere gardiner i høj kvalitet. Dette gør vi ved nærværende og informativ rådgivning, god kundeservice og et stort udvalg af løsninger til alle stilarter.

Vil du gerne høre mere? Vores gardinbus kører i hele landet, så du kan få dine drømme-gardiner, uanset hvor i landet du befinder dig. Bestil et uforpligtende besøg af vores gardinbus i dag,  så vil vores rådgivere hjælpe dig på bedste vis.

FÅ INSPIRATION TIL GARDINER OG MARKISER

5 års garanti på gardiner og markiser

Med SEGAs udvidet garanti er du sikret mod fejl og mangler. Nyd holdbarhed og kvalitet, uden bekymringer – år efter år.

Læs mere
Bestil en gardinbus og køb dine elektriske gardiner

Få vores gardinekspert hjem til dig

Bestil en SEGA gardinbus til et uforpligtende møde i dit hjem. Vi går i dybden med dine behov, ideér og drømme, så du kan få de perfekte gardiner.

Bestil en gardinbus nu