Gardiner til store vinduer

ÆSTETISKE OG MODERNE

Kontrol over lysindfaldet med gardiner til store vinduer

HVILKE GARDINER PASSER BEDST TIL STORE VINDUER?

Store vinduer er populære i danske hjem, da de giver et naturligt lysindfald og åbner for rummet. Et stort vinduesparti betyder dog også, at der ofte opstår et større behov for afskærmning for solens stråler og nysgerrige blikke.

Hos SEGA har vi gardiner til alle typer af vinduespartier, uanset om du har brug for gardiner til skrå vinduer, ovenlysvinduer, små vinduer eller gardiner til store vinduer.

De perfekte gardiner til store vinduer

Lamelgardiner og stofgardiner er de perfekte gardiner til store vinduer, da de både kan understrege vinduernes storslåethed samt kontrollere lysindfaldet. Uanset om du foretrækker tykke, isolerende gardiner til at opretholde en god temperatur i din bolig, eller lette, gennemsigtige gardiner til at blødgøre naturligt lys, kan vi hjælpe.

Bestil et uforpligtende besøg
Gardiner til store vinduer skaber stemning

4 GODE GARDINER TIL STORE VINDUER

Duette gardiner til store vinduer

PLISSÉGARDINER INKL. DUETTE®

Et plisségardin er en elegant og praktisk gardinløsning, som fylder meget lidt i vinduet, når de er trukket op.

Flotte rullegardiner til store vinduer

RULLEGARDINER

Rullegardiner er en klassisk og funktionel gardinløsning, der gør det nemt at regulere eller forhindre lysindfald på en meget elegant måde.

Stofgardiner er en klassisker til store vinduespartier

STOFGARDINER

Dekorative stofgardiner fås i præcis de størrelser, former og farver, du drømmer om, og er det perfekte valg til det moderne hjem.

Lamelgardiner til gulv-til-loft vinduer

LAMELGARDINER

Lamelgardiner er elegant til store vinduer og giver et let og eksklusivt udtryk. De lodrette lameller er effektive til at styre lysindfaldet, og de fylder ganske lidt, når de er trukket fra.

Praktiske og æstetiske løsninger

Gardiner til store vinduer skal både opfylde dine praktiske og æstetiske behov. Hvis du går efter en bestemt indretningsstil, kan det være en god idé at vælge en løsning, hvor du f.eks. kombinerer plisségardiner med stofgardiner. Kombinationen sikrer, at du kan skærme af lige dér, hvor solen generer.

Du kan også vælge en kombination af lamelgardiner og stofgardiner. Lamelgardinets justerbare lameller gør det nemt at få kontrol over både lys og indkig, mens de lange stofgardiner giver et smukt finish.

Oplev vores elektriske gardiner til store vinduer

Store vinduer betyder store gardiner, hvor nem betjening er praktisk. Med elektriske gardiner, kan du betjene dine gardiner fra sofaen, arbejdet eller udlandet.

Vores elektriske gardiner til store vinduer:

  • er nemme at betjene.
  • kan indstilles til automatisk styring.
  • kan betjenes via. app eller fjernbetjening.
  • kan forbedre sikkerheden i din bolig.
  • kan forebygge potentielle indbrud.

 

Lange gardiner giver bedre akustik

Store vinduespartier kan give dit hjem en masse naturligt lys, men de kan også medføre akustiske udfordringer. Ekko og genklang kan være fremtrædende i rum med store vindue, og det er derfor en fordel at få opsat lyddæmpende gardiner.

Stofgardiner kan skabe en bedre akustik i rummet. De bløde materialer absorberer lyden effektivt, og det har en mærkbar forskel på det akustikken i rummet. For at opnå størst effekt, skal du gå efter de kraftigere væv. Duette® plisségardiner med dobbeltvæv er også populært, hvis du ønsker en stor, lyddæmpende og isolerende effekt.

Se vores udvalg af gardiner til store vinduer

Gardiner er en vigtig del af  indretningen af dit hjem, og det er derfor vigtigt at vælge et gardin som opfylder dine krav, forventninger og behov.

Hos SEGA tilbyder vi rådgivning til valg af gardiner til alle typer vinduer. Vores gardineksperter behovsafdækker og deler ud af deres erfaring, så du kan have glæde af dine nye gardiner i mange år. Vi har, siden 1968, sat en ære i at levere flotte, individuelle gardinløsninger til danske hjem.

Vil du gerne vide mere eller bestille dine nye gardiner? Bestil et uforpligtende besøg i dag, så vil vi straks besøge dig på din adresse.

LANGE STOFGARDINER ER FOR ALVOR TILBAGE I INDRETNINGEN

Finder du inspiration på Pinterest, boligmagasiner og boligprogrammer, har du sikkert set, at lange, bløde stofgardiner har gjort et kæmpe comeback!

læs artiklen her

Få vores gardinekspert hjem til dig

Bestil SEGA gardinbus til et uforpligtende møde i dit hjem. Vi går i dybden med dine behov, ideér og drømme, så du kan få de perfekte gardiner.

Bestil en gardinbus nu