BLØDE & HYGGELIGE

FOLDEGARDINER

FOLDEGARDINER – EN ELEGANT OG STILFULD LØSNING

Blød rummet op med foldegardiner, som skaber en hyggelig og romantisk stemning i boligen. Med sit lette udtryk passer foldegardiner perfekt ind i nordiske hjem og skaber et fuldendt look i alle hjemmets rum. Foldegardiner efter mål fås i mange forskellige farver og mønstre, og du vil derfor nemt finde en løsning, som passer perfekt ind i dit hjem.

Lad stemningen folde sig ud

Giv rummet et mere romantisk udtryk og hyggelig stemning med et foldegardin. Det florlette udtryk folder sig smukt ud i en stoflig løsning, som passer perfekt ind i nordiske hjem og skaber et fuldendt look i både soveværelse, dagligstue, køkken eller ethvert andet rum, hvor foldegardinet ikke skal være for markant.

Stofgardiner fra SEGA
LANGE STOFGARDINER ER FOR ALVOR TILBAGE I INDRETNINGEN

Finder du inspiration på Pinterest, boligmagasiner og boligprogrammer, har du sikkert set, at lange, bløde stofgardiner har gjort et kæmpe comeback!

 

 

Book en SEGA Gardinbus
Få vores gardinekspert hjem til dig

Bestil et besøg af SEGA gardinbussen til en uforpligtende snak i dit hjem, hvor vi går i dybden med dine behov, ideér og drømme.

FÅ INSPIRATION OG VIDEN

Foldegardiner understreger en stemning

Foldegardiner passer til både vinduer og døre og er en meget populær gardinløsning. Med et foldegardin kan du skabe akkurat den stemning, du ønsker. Det store udvalg af materialer giver dig adskillige design muligheder. Du kan vælge alt fra transparente gardiner til mere tætte væv eller væv med mørklægning. Som med alle vores øvrige gardintyper får du gardiner på mål præcist til dine behov – både hvad angår størrelse, pris eller om du ønsker med eller uden flap foroven på dine foldegardiner.

Uanset om du ønsker at understrege den enkle, stilfulde linje i din bolig, eller om du er mere til farver og mønstre, er foldegardiner et godt valg. Vi har udvalgt materialer og styles, der rammer tidens trends, og vores uanede muligheder sikrer dig en tilpasset løsning.

Hos SEGA fremstiller vi dine foldegardiner med stor nøjagtighed og sørger for en professionel montering, så de passer perfekt i dine vinduer. Sådan leverer vi alle vores gardiner på mål, og sikrer de holder i generationer.

Foldegardiner efter mål – Derfor er det vigtigt

Uanset hvilke typer foldegardiner, du vælger at købe, er det vigtigt sikre, at gardinerne er opmålt og tilpasset dit hjem og dine vinduer. Mange huse har vinduer og døre, der ikke er standardmål. Har man ikke standardmål, bør man få lavet sine foldegardiner efter mål, så de passer helt perfekt til størrelsen på vinduet.

Hvis ikke dine foldegardiner er opmålt 100% rigtigt, vil de for det meste fremstå skæve, når gardinerne er trukket for. Dette ser ufærdigt og uheldigt ud og er selvfølgelig ikke ideelt, når man lige har købt gardiner, der skal dække for solens stråler.

Moderne foldegardiner i blødt look

Foldegardiner er enkle, bløde og stemningsfulde. De spreder en følelse af hygge på selv den mest triste og grå efterårsdag. Foldegardinet kan noget helt særligt. Det æstetiske udtryk er blødt og behageligt, hvor lidt lys kan snige sig gennem stoffet. Det passer bare ind i ethvert rum i boligen – om det er køkkenet, stuen, soveværelset eller badeværelset, så bringer det lyse eller farverige foldegardin liv og sjæl ind i dit rum.
SEGA foldegardiner fås i utallige smukke nuancer. Gå på opdagelse her på siden, hvor vi inspirerer dig med tidløse nuancer såvel som trendy farver. Vores holdbare gardiner er altid udført i materialer af høj kvalitet efter dine ønskede mål.

Vælg foldegardiner for et stilfuldt udtryk

Drømmer du om stilfuld afskærmning? Og er du ikke til de klassiske gardiner, der hænger tungt langs vinduet? Foldegardiner er det oplagte alternativ. Du ruller det op og ned, som var det en persienne, og får dermed en praktisk løsning i hverdagen. Samtidig får du det traditionelle og bløde look fra stoffet, der på elegant vis indrammer dit vinduesparti.
SEGA tilbyder trendy og tidløse rullegardiner i spændende materialer såsom hør eller med struktur i stoffet. Dertil finder du tekstilerne i et utal af betagende farver. Vælg lyse farver som beige til det romantiske og rolige look. Gå med en naturlig grøn for at skabe en nordisk charme i rummet. Eller gå med hvid for det stilsikre og enkle valg.

Derfor er det vigtigt med en præcis opmåling af dine gardiner inden, du køber gardiner. Når du bestiller en gardinbus hos SEGA, kommer vores gardineksperter hjem til dig og laver en gratis, korrekt opmåling af alle dine vinduer. Herefter får du et uforpligtende tilbud på gardinerne. Ved at gøre det sådan kan du vide dig sikker på, at gardinerne bliver opmålt korrekt og passer helt præcist til dine unikke vinduer og døre.

Foldegardiner tilpasset dig og dit hjem

Et foldegardin kan fås med flere forskellige typer træksystemer. Foldegardiner fås både med almindeligt optræk med tværlister og pyntekant nederst, med optræk som vandfald med tværlister eller med transparent påsyet bånd, som kan fores, hvis det ønskes.

SEGA tilbyder et stort udvalg af farver og stoffer, så du kan få et personligt foldegardin efter mål, der har det udseende og design, som passer ind i dit hjem. Foldegardiner leveres færdigsyet, og monteringen kan gardinmontøren klare, så alt du behøver er at vælge stoftype og hvilken model foldegardin, du ønsker.

Søger du en elegant og tidløs gardinløsning, så hjælper SEGA gardinbussen dig nemt fra drøm til virkelighed, så du opnår den stemning og stil, som er tilpasset dig. Bestil nemt et besøg af vores gardinbus, og få rådgivning om folde gardiner og andre gardinløsninger hjemme hos dig!

Elegante foldegardiner med mange fordele

Hvorfor vælge et foldegardin til køkkenet eller stuen? Det skal vi sige dig. Det elegante foldegardin kommer med mange fordele. Det er en slags miks af et gardin og en persienne/et plisségardin og har flere forskellige egenskaber i sig. Det kan trækkes helt eller halvt ned eller lige dertil, hvor du ønsker det. Det er fremstillet i stof og giver dig en hyggelig “gardin-følelse,” som persiennen ikke helt kan være med på.
Foldegardinet giver dig:
1. En elegant indramning af dine vinduer
2. Et blødt og hyggeligt udtryk
3. Et behageligt lysindfald

Opdag foldegardiner i alverdens farver

Tidløse farver som beige, hvid og sort er populære blandt vores mere end 100.000 tilfredse danske kunder. Men SEGA foldegardiner forhandles også i stor stil i mere farverige løsninger – om det er en lys blå, en mørk grøn eller rusty orange. Farvevalget lader vi være op til dig. Du ved bedst, hvad der passer ind i din bolig. Vi tilbyder dog gerne at inspirere dig med et besøg af vores gardinbus, hvor du får mulighed for at se nærmere på stof, struktur og nuancer.

Shop foldegardiner på mål

Shopper du nye foldegardiner hos SEGA, skal du aldrig tænke på, om de passer til dine vinduer. Vi leverer dine nye gardiner i lige de mål, du ønsker. Du kan selv stå for at måle op. Du kan også vælge at få besøg af vores gardinbus, hvor vi måler op for dig. Nemmere bliver det ikke at få nye foldegardiner skræddersyet til dine vinduer.