BLØDE & HYGGELIGE

FOLDEGARDINER

FOLDEGARDINER – EN ELEGANT OG STILFULD LØSNING

Blød rummet op med foldegardiner, som skaber en hyggelig og romantisk stemning i boligen. Med sit lette udtryk passer foldegardiner perfekt ind i nordiske hjem og skaber et fuldendt look i alle hjemmets rum. Foldegardiner efter mål fås i mange forskellige farver og mønstre, og du vil derfor nemt finde en løsning, som passer perfekt ind i dit hjem.

Lad stemningen folde sig ud

Giv rummet et mere romantisk udtryk og hyggelig stemning med et foldegardin. Det florlette udtryk folder sig smukt ud i en stoflig løsning, som passer perfekt ind i nordiske hjem og skaber et fuldendt look i både soveværelse, dagligstue, køkken eller ethvert andet rum, hvor foldegardinet ikke skal være for markant.

Stofgardiner fra SEGA
LANGE STOFGARDINER ER FOR ALVOR TILBAGE I INDRETNINGEN

Finder du inspiration på Pinterest, boligmagasiner og boligprogrammer, har du sikkert set, at lange, bløde stofgardiner har gjort et kæmpe comeback!

 

 

Book en SEGA Gardinbus
Få vores gardinekspert hjem til dig

Bestil et besøg af SEGA gardinbussen til en uforpligtende snak i dit hjem, hvor vi går i dybden med dine behov, ideér og drømme.

FÅ INSPIRATION OG VIDEN

Foldegardiner understreger en stemning

Foldegardiner passer til både vinduer og døre og er en meget populær gardinløsning. Med et foldegardin kan du skabe akkurat den stemning, du ønsker. Det store udvalg af materialer giver dig adskillige design muligheder. Du kan vælge alt fra transparente gardiner til mere tætte væv eller væv med mørklægning. Som med alle vores øvrige gardintyper får du gardiner på mål præcist til dine behov – både hvad angår størrelse, pris eller om du ønsker med eller uden flap foroven på dine foldegardiner.

Uanset om du ønsker at understrege den enkle, stilfulde linje i din bolig, eller om du er mere til farver og mønstre, er foldegardiner et godt valg. Vi har udvalgt materialer og styles, der rammer tidens trends, og vores uanede muligheder sikrer dig en tilpasset løsning.

Hos SEGA fremstiller vi dine foldegardiner med stor nøjagtighed og sørger for en professionel montering, så de passer perfekt i dine vinduer. Sådan leverer vi alle vores gardiner på mål, og sikrer de holder i generationer.

Foldegardiner tilpasset dig og dit hjem

Et foldegardin kan fås med flere forskellige typer træksystemer – Foldegardiner fås f.eks. med almindeligt optræk med tværlister og pyntekant nederst, med optræk som vandfald med tværlister eller med transparent påsyet bånd, som kan fores, hvis det ønskes.

SEGA tilbyder et stort udvalg af farver og stoffer, så du kan få et personligt foldegardin efter mål, der har det udseende og design, som passer ind i dit hjem. Foldegardiner leveres færdigsyet, og monteringen kan gardinmontøren klare, så alt du behøver er at vælge stoftype og hvilken model foldegardin, du ønsker.

Søger du en elegant og tidløs gardinløsning, så hjælper SEGA gardinbussen dig nemt fra drøm til virkelighed, så du opnår den stemning og stil, som er tilpasset dig. Bestil nemt et besøg af vores gardinbus, og få rådgivning om folde gardiner og andre gardinløsninger hjemme hos dig!