FOLDEGARDINER EFTER MÅL

BLØDE & HYGGELIGE

FOLDEGARDINER – EN ELEGANT OG STILFULD LØSNING

Blød rummet op med foldegardiner, som skaber en hyggelig og romantisk stemning i boligen. Med sit lette udtryk passer foldegardiner perfekt ind i nordiske hjem og skaber et fuldendt look i alle hjemmets rum.

Foldegardiner efter mål fås i mange forskellige farver og mønstre, og du vil derfor nemt finde en løsning, som passer perfekt ind i dit hjem.

Lad stemningen folde sig ud

Det florlette udtryk folder sig smukt ud i den stoflige gardinløsning. Foldegardiner kan både bruges i soveværelsetdagligstuekøkken eller ethvert andet rum, hvor gardinet ikke skal have et markant udtryk.

Bestil et uforpligtende besøg
Foldegardiner efter mål fra JAB
Foldegardin til dit hjem
Foldergardiner fuldender køkkenet

Foldegardiner giver stemning

Foldegardiner er en populær gardinløsning, fordi de både passer til vinduer og døre. Med foldegardiner kan du skabe den helt rette stemning i dit hjem, og det store udvalg af materialer giver dig masser af muligheder for at indrette lige efter din smag.

Du kan vælge alt fra transparente gardiner, der lader masser af lys slippe igennem, til tætte gardiner med mørklægning, der holder sollyset ude. Vi sørger for, at dine foldegardiner passer perfekt til dine behov, både når det gælder størrelse og pris.

Uanset om du er til en enkel og stilren linje eller ønsker spræl på farver og mønstre, har vi lige det, der passer til din stil. Vores udvalg af materialer og stilarter følger tidens trends og sikrer, at du får den helt rigtige løsning.

LANGE STOFGARDINER ER FOR ALVOR TILBAGE I INDRETNINGEN

Finder du inspiration på Pinterest, boligmagasiner og boligprogrammer, har du sikkert set, at lange, bløde stofgardiner har gjort et kæmpe comeback!

læs artiklen her

Få vores gardinekspert hjem til dig

Bestil SEGA gardinbus til et uforpligtende møde i dit hjem. Vi går i dybden med dine behov, ideér og drømme, så du kan få de perfekte gardiner.

Bestil en gardinbus nu

Foldegardiner efter mål til alle rum

Foldegardiner er enkle, bløde og stemningsfulde. De spreder hygge, selv på de mest kedelige og grå efterårsdage. Foldegardiner har en særlig charme. De har et blødt og behageligt æstetisk udtryk, hvor lidt lys kan smyge sig gennem stoffet. De passer perfekt ind i ethvert rum i dit hjem – uanset om du har behov for gardiner til børneværelset, gardiner til badeværelset eller gardiner til kontoret. Et lyst eller farverigt foldegardin bringer liv og sjæl ind i rummet.


SEGA tilbyder foldegardiner efter mål i et væld af smukke nuancer. Gå på opdagelse her på siden, hvor vi præsenterer tidløse farver samt de seneste trends. Vores holdbare gardiner er altid lavet af materialer af høj kvalitet, og de tilpasses efter dine ønskede mål, så de passer perfekt til dit hjem.

FÅ INSPIRATION OG VIDEN OM Foldegardiner

Hvad er fordelene ved et foldegardin?

Hvorfor vælge et foldegardin? Foldegardiner kombinerer det bedste fra gardiner og persienner/plisségardiner

5 hurtige fordele ved foldegardiner:

  1. De skaber en elegant indramning omkring dine vinduer.
  2. De tilføjer et varmt og hyggeligt udtryk til rummet.
  3. De kan placeres gardinet, hvor du ønsker.
  4. De kan fås med mørklægning og motor.

Disse fordele gør foldegardiner til et alsidigt og attraktivt gardin til hjemmet. Praktisk anvendelighed  kombineret med æstetisk appel.

 

Flere forskellige træksystemer

Foldegardiner fås med forskellige træksystemer, der giver dig mulighed for at vælge det, der passer bedst til det udtryk, du søger. Du kan vælge foldegardiner med almindeligt optræk og tværlister med en dekorativ kant nederst.

Alternativt er der mulighed for et vandfaldsoptræk med tværlister eller en gennemsigtig påsyet bånd, der kan forsynes med foer, hvis det ønskes.

Oplev vores foldegardiner i dag

Tidløse nuancer som beige, hvid og sort er favoritter hos vores over 100.000 glade kunder. Men hos SEGA får du også adgang til et væld af farverige muligheder, såsom blå, grøn eller gul. Valget af farve er helt op til dig!

Bestil vores gardinbus i dag, og vores eksperter vil medbringe stofprøver og farveeksempler samt foretage nøjagtige opmålinger.