BLØDE & HYGGELIGE

FOLDEGARDINER

FOLDEGARDINER – EN ELEGANT OG STILFULD LØSNING

Blød rummet op med foldegardiner, som skaber en hyggelig og romantisk stemning i boligen. Med sit lette udtryk passer foldegardiner perfekt ind i nordiske hjem og skaber et fuldendt look i alle hjemmets rum. Foldegardiner efter mål fås i mange forskellige farver og mønstre, og du vil derfor nemt finde en løsning, som passer perfekt ind i dit hjem.

Lad stemningen folde sig ud

Giv rummet et mere romantisk udtryk og hyggelig stemning med et foldegardin. Det florlette udtryk folder sig smukt ud i en stoflig løsning, som passer perfekt ind i nordiske hjem og skaber et fuldendt look i både soveværelse, dagligstue, køkken eller ethvert andet rum, hvor foldegardinet ikke skal være for markant.

Stofgardiner fra SEGA
LANGE STOFGARDINER ER FOR ALVOR TILBAGE I INDRETNINGEN

Finder du inspiration på Pinterest, boligmagasiner og boligprogrammer, har du sikkert set, at lange, bløde stofgardiner har gjort et kæmpe comeback!

 

 

Book en SEGA Gardinbus
Få vores gardinekspert hjem til dig

Bestil et besøg af vores SEGA gardinbus til en uforpligtende snak i dit hjem, hvor vi går i dybden med dine behov, ideér og drømme.

FÅ INSPIRATION OG VIDEN OM GARDINER

Foldegardiner giver stemning

Foldegardiner passer til både vinduer og døre, hvilke gør det til en meget populær gardinløsning. Med et foldegardin kan du skabe akkurat den stemning, du ønsker, og vores store udvalg af materialer giver dig adskillige indretningsmuligheder. Du kan vælge alt fra transparente gardiner til stofgardiner med tætte vævell samt væv med mørklægning. Som med alle vores øvrige gardintyper, får du gardiner på mål præcist til dine behov – både hvad angår størrelse, pris og om du ønsker med eller uden flap foroven.

Uanset om du ønsker at understrege den enkle, stilfulde linje i din bolig, eller om du er mere til farver og mønstre, er foldegardiner efter mål et godt valg. Vi har udvalgt materialer og styles, der rammer tidens trends, og vores uanede muligheder sikrer dig en skræddersyet løsning. 

Foldegardiner til alle rum

Foldegardiner er enkle, bløde og stemningsfulde. De spreder en følelse af hygge på selv den mest triste og grå efterårsdag. Foldegardinet kan noget helt særligt. Det æstetiske udtryk er blødt og behageligt, hvor lidt lys kan snige sig gennem stoffet. Det passer bare ind i ethvert rum i boligen – om du har behov for gardiner til børneværelset, gardiner til badeværelset eller gardiner til kontoret, så bringer det lyse eller farverige foldegardin liv og sjæl ind i dit rum.

SEGA foldegardiner efter mål fås i utallige smukke nuancer. Gå på opdagelse her på siden, hvor vi inspirerer dig med tidløse nuancer såvel som trendy farver. Vores holdbare gardiner er altid fremstillet i materialer af høj kvalitet, efter dine ønskede mål.

Vælg foldegardiner for et stilfuldt udtryk

Drømmer du om stilfuld afskærmning? Og er du ikke til de klassiske gardiner, der hænger tungt langs vinduet? Så er foldegardiner det oplagte alternativ. Du ruller det op og ned, som var det en persienne, og får dermed en praktisk løsning i hverdagen. Samtidig får du det traditionelle og bløde look fra stoffet, der på elegant vis indrammer dit vinduesparti.
SEGA tilbyder trendy og tidløse rullegardiner i spændende materialer såsom hør eller med struktur i stoffet. Dertil finder du tekstilerne i et utal af betagende farver. Vælg lyse farver som beige til det romantiske og rolige look. Gå med en naturlig grøn for at skabe en nordisk charme i rummet. Eller gå med hvid for det stilsikre og enkle valg.

Hvis du bestiller en gardinbus hos SEGA, kommer vores gardineksperter hjem til dig og laver en gratis, korrekt opmåling af alle dine vinduer. Herefter får du et uforpligtende tilbud på gardinerne. På denne måde, er du sikker på, at gardinerne bliver opmålt korrekt og passer helt præcist til dine unikke vinduer og døre.

Flere forskellige træksystemer

Et foldegardin kan fås med flere forskellige typer træksystemer. Foldegardiner fås både med almindeligt optræk med tværlister og pyntekant nederst, med optræk som vandfald med tværlister eller med transparent påsyet bånd, som kan fores, hvis det ønskes.

SEGA tilbyder et stort udvalg af farver og stoffer, så du kan få et personligt foldegardin efter mål. Foldegardiner leveres færdigsyet, og monteringen kan gardinmontøren klare. Alt du behøver er at vælge stoftype samt hvilken model, du ønsker.

Søger du en elegant og tidløs gardinløsning, så hjælper SEGA gardinbussen dig nemt fra drøm til virkelighed, så du opnår den stemning og stil, som er tilpasset dig. Bestil nemt et besøg af vores gardinbus, og få rådgivning om vores foldegardiner og andre gardinløsninger hjemme hos dig!

Elegante foldegardiner med mange fordele

Hvorfor vælge et foldegardin til køkkenet eller stuen? Det skal vi sige dig. Det elegante foldegardin kommer med mange fordele. Det er en slags miks af et gardin og en persienne/et plisségardin og har flere forskellige egenskaber i sig. Det kan trækkes helt eller halvt ned eller lige dertil, hvor du ønsker det. Det er fremstillet i stof og giver dig en hyggelig “gardin-følelse,” som persiennen ikke helt kan være med på.
Foldegardinet giver dig:
1. En elegant indramning af dine vinduer
2. Et blødt og hyggeligt udtryk
3. Et behageligt lysindfald

Opdag foldegardiner i alverdens farver

Tidløse farver som beige, hvid og sort er populære blandt vores mere end 100.000 tilfredse danske kunder. Men SEGA foldegardiner forhandles også i stor stil i mere farverige løsninger – om det er en lys blå, en mørk grøn eller rusty orange. Farvevalget lader vi være op til dig. Du ved bedst, hvad der passer ind i din bolig. Vi tilbyder dog gerne at inspirere dig med et besøg af vores gardinbus, hvor du får mulighed for at se nærmere på stof, struktur og nuancer.

Shop foldegardiner på mål

Shopper du nye foldegardiner hos SEGA, skal du aldrig tænke på, om de passer til dine vinduer. Vi leverer dine nye gardiner i lige de mål, du ønsker. Du kan selv stå for at måle op. Du kan også vælge at få besøg af vores gardinbus, hvor vi måler op for dig. Nemmere bliver det ikke at få nye foldegardiner skræddersyet til dine vinduer.