Skab stemning i din bolig med naturlige gardiner

Gardiner, Rådgivning

Solens stråler kaster et blødt lys gennem dine åbne vinduer. Du kigger på de smukke trækroner, mens du indånder den friske forårsluft. Du drømmer om samme ro, stemning og velvære, når du sidder indendørs og ikke har muligheden for at være i naturen. Med naturlige gardiner kan du få et pust af det bedste fra begge verdener!

Lad naturen præge indretningen 

Vi har efterhånden hørt det en del gange: Der er mange fordele ved at bruge tid i naturen. Det er videnskabeligt bevist, at naturen har en god effekt på hjernen og er genial til at restituere både krop og sind. Men det kan være svært at få tid til at gå ud i naturen, når hverdagen kører på alle kedler. 
Med persienner i træ og bambus, eller gardiner i genanvendte materialer som fx hør og uld, kan du få en lille strejf af naturen indenfor. De jordnære farvenuancer og materialerne medvirker til et varmt og roligt miljø, hvor hjernen får ro og en pause fra en travl hverdag.

Persienner i træ og bambus

Flere og flere producerer designermøbler i materialer som træ og bambus, og det gælder nu også persienner. Når du vælger persienner lavet i bambus eller træ, får du en bid af naturen indenfor, samtidig med at du støtter et lavt klimaaftryk. 
Bambus er et miljørigtigt materiale, som gror hurtigt, optager store mængder CO2, frigiver ilt og er meget slidstærkt og holder længe. Persienner er generelt en klassiker, som er enkel, praktisk og perfekt til solafskærmning. De er lette at vedligeholde og derfor også et godt valg, hvis du har støvallergi.

SEGA | Solens stråler kaster et blødt lys gennem dine åbne vinduer. Du kigger på de smukke trækroner, mens du indånder den friske forårsluft. Du drømmer om samme ro, stemning og velvære, når du sidder indendørs og ikke har muligheden for at være i naturen. Med naturlige gardiner kan du få et pust af det bedste fra begge verdener!

Naturlige elementer skaber velvære og ro 

I dag bruger vi mennesker meget tid foran skærme. Vi har svært ved at slippe opgaver, social kontakt og morgendagens gøremål. Mange ønsker derfor, at deres hjem skal kunne give en følelse af fred og afslapning fra den hektiske verden udenfor. 

En måde at finde roen og velvære på er ved at finde tilbage til naturen og tage den med ind i boligen. En vej til det er at installere naturlige elementer i indretningen, som gardiner i hør, uld eller bambus. 
Men hvorfor er naturlige elementer egentlig et godt valg? Det er netop fordi naturen bidrager til bedre humør, ro til hovedet og sænket stressniveau. Og det er på længere sigt med til at øge både vores velvære, trivsel og den mentale sundhed.

Skal vi finde de perfekte gardiner til dit hjem?

Hos SEGA tilbyder vi et bredt udvalg af naturlige gardiner, og vi hjælper dig med at vælge de gardiner, der passer bedst til din stil og behov. Vi tilbyder et omfattende udvalg af gardiner i forskellige farver, mønstre og materialer, herunder gardiner i naturlige materialer og farver. 
Book et uforpligtende besøg af vores gardinbus, og få personlig rådgivning om gardiner af en af vores dygtige gardineksperter.