Duo rullegardiner

Det bedste fra rullegardinet og persiennen

Duo rullegardiner - et innovativt gardin

Stilrene, praktiske duo rullegardiner

Oplev den perfekte blanding af stil og funktionalitet med Duo rullegardiner – det ultimative valg til en moderne gardinløsning. Duo Shades kombinerer rullegardinet og persiennen i et enkelt produkt med to lag stof. De transparente og ikke-transparente striber bevæger sig smidigt forbi hinanden, hvilket skaber et behageligt lys og privatliv uden at blokere alt dagslys.

Den perfekte kombination af et rullegardin og persienne

Duo Shades rullegardinet er en opgradering af det klassiske rullegardin, hvor du får det bedste fra rullegardinet og persiennen i én moderne gardinløsning. Derudover er Duo rullegardinet fremstillet i et stilrent og robust design, der passer perfekt ind i ethvert rum. Uanset om du ønsker et lyst og luftigt udtryk eller en hyggelig stemning, er Duo Shades rullegardinet den ideelle løsning.

Bestil et uforpligtende besøg
Flotte duo rullegardiner
Duo rullegardin på badeværelse
Duo Rullegardiner efter mål til alle typer vinduer

Få et perfekt lysindfald med et dobbelt rullegardin

Står du over for valget mellem rullegardiner og persienner til dit hjem? Vores smarte Duo rullegardiner tilbyder det bedste af begge verdener! De transparente og ikke-transparente striber i Duo rullegardinet lader dig bestemme præcis hvor meget eller lidt lys, der skal strømme ind i rummet. Og det er uden, du behøver at gå på kompromis med dit privatliv. Derfor er et dobbelt rullegardin et velegnet gardin i stuen, køkkenet og på hjemmekontoret, hvor det sørger for, at du ikke bliver generet af solstråler.

Et dobbelt rullegardin er nem at betjene, og du kan vælge imellem kædetræk eller motorbetjening. Duo rullegardiner med motor betjenes nemt med et tryk på en fjernbetjening eller via en app på din smartphone. Har du vinduer, der er svære at nå, er gardiner med motor en yderst praktisk løsning. Endelig er det vigtigt at huske på, at et dobbelt rullegardin med motorbetjening også er en børnesikker løsning.

LANGE STOFGARDINER ER FOR ALVOR TILBAGE I INDRETNINGEN

Finder du inspiration på Pinterest, boligmagasiner og boligprogrammer, har du sikkert set, at lange, bløde stofgardiner har gjort et kæmpe comeback!

læs artiklen her

Få vores gardinekspert hjem til dig

Bestil SEGA gardinbus til et uforpligtende møde i dit hjem. Vi går i dybden med dine behov, ideér og drømme, så du kan få de perfekte gardiner.

Bestil en gardinbus nu

Hvad er fordelene ved duo rullegardiner?

Med duo rullegardiner er æstetik og funktionalitet i fokus. Her er nogle af de mange fordele ved at vælge et duo rullegardin til dit hjem.

  • Leg med lys og skygge: De transparente og ikke-transparente striber i gardinstoffet giver dig mulighed for at justere lysindfaldet i 3 positioner: åbnet, halvåbent og lukket for lysindfald.
  • Nem betjening: Gardinerne kan nemt betjenes med enten kædetræk eller motorstyring ved brug af en fjernbetjening eller en app.
  • Passer til mange rum: De dekorative duo rullegardiner er velegnede til forskellige rum og vinduestyper.
  • Nem vedligeholdelse: Duo rullegardiner er nemme at vedligeholde og kræver minimal rengøring.

FÅ INSPIRATION OG VIDEN OM Duo rullegardiner

Duo rullegardiner: Farver og nuancer til alle hjem

Giv dit hjem nyt liv med alsidige og stilfulde duo rullegardiner. Duo rullegardiner fås i mange farver og nuancer, der passer til enhver indretningsstil og giver et stilfuldt helhedsudtryk til dit hjem. Giv den gas med sprælske farver eller sæt stemningen med dæmpede, neutrale toner.

Ved hjælpe af det unikke dobbeltlagsdesign kan du skabe spændende visuelle effekter og finjustere lyset i rummet præcist efter dine præferencer. Fremhæv dine yndlingsområder i stuen eller giv dine planter den rette mængde lys ved vinduet. Det er helt op til dig!

Vælg selv, hvordan dit skræddersyede duo rullegardin skal se ud – uanset om du ønsker at forvandle din stue til hyggelig oase, skabe en afslappende stemning i soveværelset eller give dit køkken et frisk pust.

Bliv præsenteret for hele vores sortiment

Vil du vide mere og have professionel rådgivning? Så book et gratis besøg af en gardinbus, og få en uforpligtende snak med en gardinekspert fra SEGA.

Gardinbussen kommer hjem til dig med vareprøver, og vi måler nøjagtigt op, så du får skræddersyede gardiner, der passer perfekt til dine vinduer. Det er vores opgave at sikre, at du får nogle nye gardiner, du har glæde af i mange år.