DUO RULLEGARDINER

DET BEDSTE FRA RULLEGARDINER OG PERSIENNER

Duo rullegardiner - et innovativt rullegardin

Stilrene, praktiske duo rullegardiner

Oplev den perfekte blanding af stil og funktionalitet med Duo rullegardiner – et moderne og populært gardin. Duo Shades kombinerer rullegardiner og persienner i et enkelt produkt med to lag stof. De transparente og ikke-transparente striber bevæger sig smidigt forbi hinanden, hvilket skaber et behageligt lys og privatliv uden at blokere alt dagslys.

Den perfekte kombination af et rullegardin og persienne

Duo rullegardiner er en opgradering af det klassiske rullegardin, hvor du får det bedste fra rullegardiner og persienner i én moderne gardinløsning. Derudover er et duo rullegardin fremstillet i et stilrent og robust design, der passer perfekt ind i ethvert rum. Uanset om du ønsker et lyst og luftigt udtryk eller en hyggelig stemning, er Duo Shades den ideelle løsning.

Bestil et uforpligtende besøg
Duo rullegardiner giver perfekt lysindfald
Duo rullegardin til et lille vindue
Praktiske duo gardiner
Få monteret et duo rullegardin i køkkenet
Hvide gardiner i soveværelset
Duo gardin på badeværelse

FÅ ET PERFEKT LYSINDFALD MED ET DOBBELT RULLEGARDIN

Står du over for valget mellem rullegardiner og persienner til dit hjem? Vores smarte Duo rullegardiner tilbyder det bedste af begge verdener!

De transparente og ikke-transparente striber i Duo rullegardinet lader dig bestemme præcis hvor meget eller lidt lys, der skal strømme ind i rummet. Derfor er et dobbelt rullegardin et velegnet gardin i stuenkøkkenet og på hjemmekontoret, hvor det sørger for, at du ikke bliver generet af solstråler.

Et dobbelt rullegardin er nem at betjene, og du kan vælge imellem kædetræk eller motorbetjening. Duo rullegardiner med motor betjenes nemt med et tryk på en fjernbetjening eller via en app på din smartphone. Et dobbelt rullegardin med motorbetjening også er en børnesikker løsning.

5 års garanti på gardiner og markiser

Med SEGAs udvidet garanti er du sikret mod fejl og mangler. Nyd holdbarhed og kvalitet, uden bekymringer – år efter år.

LÆS MERE
Køb duo rullegardiner på mål i SEGA gardinbus

Få vores gardinekspert hjem til dig

Bestil en SEGA gardinbus til et uforpligtende møde i dit hjem. Vi går i dybden med dine behov, ideér og drømme, så du kan få de perfekte gardiner.

Bestil en gardinbus nu

FORDELE VED DUO RULLEGARDINER

Med duo rullegardiner er æstetik og funktionalitet i fokus. Her er nogle af de mange fordele ved at vælge et duo rullegardin til dit hjem.

  • Leg med lys og skygge: De transparente og ikke-transparente striber i gardinstoffet giver dig mulighed for at justere lysindfaldet i 3 positioner: åbnet, halvåbent og lukket for lysindfald.
  • Nem betjening: Gardinerne kan nemt betjenes med enten kædetræk eller motorstyring ved brug af en fjernbetjening eller en app.
  • Passer til mange rum: De dekorative duo rullegardiner er velegnede til forskellige rum og vinduestyper.
  • Nem vedligeholdelse: De er nemme at vedligeholde og kræver minimal rengøring.

FÅ INSPIRATION OG VIDEN OM DUO RULLEGARDINER

FÅ INSPIRATION TIL GARDINER OG MARKISER

STORT UDVALG AF FARVER OG NUANCER

Giv dit hjem nyt liv med alsidige og stilfulde duo rullegardiner. Vores Duo rullegardiner fås i mange farver og nuancer, der passer til enhver indretningsstil og giver et stilfuldt helhedsudtryk til dit hjem.

Giv den gas med sprælske farver eller sæt stemningen med dæmpede, neutrale toner. Ved hjælpe af det unikke dobbeltlagsdesign kan du skabe spændende visuelle effekter og finjustere lyset i rummet præcist efter dine præferencer.

Vælg selv, hvordan dit duo rullegardin efter mål skal se ud. Uanset om du ønsker at forvandle din stue, skabe en afslappende stemning i soveværelset eller give dit køkken et frisk pust.

BLIV PRÆSENTERET FOR HELE VORES SORTIMENT

Hos SEGA har vi hjulpet mange tilfredse kunder med at finde de perfekte gardiner, skal du være den næste?

Vores gardinbus kommer hjem til dig med vareprøver, vi måler nøjagtigt op, og så modtager du et uforpligtende tilbud. Det er vores opgave at sikre, at du får nogle nye gardiner, du har glæde af i mange år.

Vil du vide mere og have professionel rådgivning? Så book et gratis besøg af en gardinbus, og få en uforpligtende snak med en gardinekspert fra SEGA.