PERGOLA

PERGOLAMARKISER TIL STEMNING & UDELIV

FÅ EN UNIK HAVE MED PLADS TIL LIVET

Med en pergolamarkise kan du skabe et ekstra uderum – uden krav om byggetilladelse. Pergolamarkisen løser samme behov som en motoriseret markise, men er en stationær løsning, som danner en perfekt overgang mellem hus og have. Den er et godt økonomisk alternativ til en udestue eller overdækket terrasse. Alle vores pergolamarkiser er motorstyret, så du kan betjene dem uden besvær.

Personlige og rummelige pergolaer

Vores elegante pergolaer fås med forskellige stel- og dugfarver samt mulighed for LED-lys og rullegardin i frontbommen. Og med et dugareal på op til 600×500 cm er en pergolamarkise perfekt til en rolig aften eller en hyggelig sammenkomst.

Bestil et uforpligtende besøg
Opsæt lyskæder på din pergola
Pergolamarkise til terrassen
Stilren pergolamarkise til en  stor terrasse
Pergolamarkiser fra SEGA
Fremhæv dit hjem med en ny pergola
Pergolaer til alle formål
Design din egen pergola efter mål

FLEKSIBEL OG ELEGANT PERGOLAMARKISE

Den stabile pergolamarkise leveres i en komplet og stærk konstruktion, som giver hjemmet den ultimative, overdækkede terrasse – og helt op til 30 m2 ekstra uderum!

Pergolaen består af frontstøtte-stænger og stel i aluminium. Derudover har den en kraftig akryldug med høj farveægthed, som betyder, at den effektivt bibeholder farvens intensitet. Pergolamarkisen er designet med fleksibelt tag, hvor dugen kan køres af og på efter behov.

Som tilvalg kan der vælges et rullegardin i frontbommen, som skærmer ekstra for sol og indkig. Det er muligt at tilpasse pergolamarkisen efter dine specielle mål og ønsker, bl.a. ved forskellige stel- og dugfarver samt LED-lys. Pergola markisen er motorstyret, og du har 5 års garanti.

5 års garanti på gardiner og markiser

Med SEGAs udvidet garanti er du sikret mod fejl og mangler. Nyd holdbarhed og kvalitet, uden bekymringer – år efter år.

LÆS MERE
Køb din nye pergolamarkise hos SEGA

FÅ VORES MARKISEEKSPERT HJEM TIL DIG

Bestil en SEGA markisebus til et uforpligtende besøg i dit hjem. Vi tager udgangspunkt i din bolig, dine behov og drømme, så du kan få den rette markiseløsning.

Bestil en markisebus nu

VI ER SPECIALISTER I PERGOLAER

Hos SEGA er vi ikke blot eksperter indenfor indendørs solafskærmning i form af nye gardiner. Vi har også mange års erfaring indenfor markiser, pergolaer og udvendige screens.

En ny markise eller pergola er et stor investering for de fleste, og det er derfor vigtigt, at du vælger en pålidelig leverandør. Hos SEGA samarbejder vi kun med producenter og leverandøre, som deler vores opfattelse af kvalitet og godt håndværk.

Derudover er miljøet, og etikken omkring vores produktion, et område, som vi stiller store krav til og prioriterer højt. Du kan læse mere om vores CSR-politik her.

FÅ INSPIRATION OG VIDEN OM Pergola

FÅ INSPIRATION TIL GARDINER OG MARKISER

HVAD ER FORSKELLEN PÅ EN PERGOLA OG MARKISE?

En markise er et fleksibelt og pladsbesparende valg. Fastgjort til din bygnings facade, kan den foldes ud og trækkes tilbage efter behov, hvilket giver dig kontrollen over sol og skygge på din terrasse eller altan. Det er den ideelle løsning, hvis du ønsker en diskret solafskærmning.

En pergola, derimod, tilbyder en mere permanent og robust struktur. Dens solide ramme og slidstærke stof skaber et elegant ‘udestue’-lignende område, hvor du kan nyde udelivet, uanset vejret. Med en pergola får du et autentisk og stemningsfuldt rum, der er beskyttet, men stadig forbundet med naturen.

FÅ ET UFORPLIGTENDE BESØG AF VORES MARKISEBUS

Markisebussen kører gratis ud til dig og hjælper dig nemt fra drøm til virkelighed. Vores erfarne eksperter tager nøjagtige mål, fremviser de mange muligheder og vurderer, sammen med dig, hvilken markiseløsning, der både praktisk og visuelt passer til dit hjem. Herefter får du et uforpligtende tilbud på din nye pergola. Vores størrelser varierer fra 200×100 cm og op til hele 600×500 cm.

Bestil et uforpligtende besøg i dag, så kommer vi forbi og tager en samtale omkring mulighederne.