PERGOLA

PERGOLAMARKISER TIL STEMNING & UDELIV

FÅ EN UNIK HAVE MED PLADS TIL LIVET

Med en pergolamarkise kan du skabe et ekstra uderum – uden krav om byggetilladelse. Pergola markisen løser samme behov som en motoriseret markise, men er en stationær løsning, som danner en perfekt overgang mellem hus og have. Den er et godt økonomisk alternativ til en udestue eller overdækket terrasse.

Personlige og rummelige pergolaer

Den elegante pergola fås med forskellige stel- og dugfarver samt mulighed for LED-lys og rullegardin i frontbommen. Og med et dugareal på op til 600×500 cm er en pergolamarkise perfekt til en rolig aften eller en hyggelig sammenkomst.

Bestil et uforpligtende besøg
En pergolamarkise skaber stemning
Pergola til alle hjem
Køb en pergola fra SEGA

Fleksibel og elegant pergolamarkise

Den stabile pergolamarkise leveres i en komplet og stærk konstruktion, som giver hjemmet den ultimative, overdækkede terrasse – og helt op til 30 m2 ekstra uderum!

Pergolaen består af frontstøtte-stænger og stel i aluminium, og en kraftig akryl dug med høj farveægthed. Løsningen er med fleksibelt tag, hvor dugen kan køres af og på efter behov.

Som tilvalg kan der vælges et rullegardin i frontbommen, som skærmer ekstra for sol og indkig. Det er muligt at tilpasse pergolamarkisen efter dine specielle mål og ønsker, bl.a. ved forskellige stel- og dugfarver samt LED-lys. Pergola markisen er motorstyret, og du har 5 års garanti.

LANGE STOFGARDINER ER FOR ALVOR TILBAGE I INDRETNINGEN

Finder du inspiration på Pinterest, boligmagasiner og boligprogrammer, har du sikkert set, at lange, bløde stofgardiner har gjort et kæmpe comeback!

læs artiklen her

Få vores gardinekspert hjem til dig

Bestil SEGA gardinbus til et uforpligtende møde i dit hjem. Vi går i dybden med dine behov, ideér og drømme, så du kan få de perfekte gardiner.

Bestil en gardinbus nu

Vi er specialister i pergolaer

Hos SEGA er vi ikke blot eksperter indenfor indendørs solafskærmning i form af nye gardiner. Vi har også mange års erfaring indenfor markiser, pergolaer og udvendige screens.

En ny markise eller pergola er et stor investering for de fleste, og det er derfor vigtigt, at du vælger en pålidelig leverandør. Hos SEGA samarbejder vi kun med producenter og leverandøre, som deler vores omfattelse af kvalitet og godt håndværk.

Derudover er miljøet, og etikken omkring vores produktion, et område, som vi stiller store krav til og prioriterer højt. Du kan læse mere om vores CSR-politik her.

FÅ INSPIRATION OG VIDEN OM Pergola

Hvad er forskellen på en pergola og markise?

En markise er et fleksibelt og pladsbesparende valg. Fastgjort til din bygnings facade, kan den foldes ud og trækkes tilbage efter behov, hvilket giver dig kontrollen over sol og skygge på din terrasse eller altan. Det er den ideelle løsning, hvis du ønsker en diskret solafskærmning.

En pergola, derimod, tilbyder en mere permanent og robust struktur. Dens solide ramme og slidstærke stof skaber et elegant ‘udestue’-lignende område, hvor du kan nyde udelivet, uanset vejret. Med en pergola får du et autentisk og stemningsfuldt rum, der er beskyttet, men stadig forbundet med naturen.

Få et uforpligtende besøg af vores markisebus

Vil du gerne høre mere om vores pergolamarkiser? Så står vores markisebus klar til at besøge dig, og gøre din drøm til virkelighed.

Vores erfarne markise-eksperter fremviser vores brede sortiment, foretaget opmålingen og vurdere hvilken løsning som passer til dit hjem. Herefter får du et uforpligtende tilbud på din nye pergola. Vores størrelser varierer fra 200×100 cm og op til hele 600×500 cm.

Bestil et uforpligtende besøg i dag, så kommer vi forbi og tager en samtale omkring mulighederne.