ENERGIBESPARELSE

UNIKKE GARDINER MED ISOLERENDE EFFEKT

Duette gardiner mindsker energiforbruget

OPNÅ ENERGIBESPARELSE MED GARDINER

Gardiner vil generelt gøre en positiv forskel for dit energiforbrug. Det skyldes, at gardiner fungerer som en effektiv barriere mellem dine vinduer og luften udenfor. Der findes dog energibesparende gardiner, der har ekstra effektive egenskaber, som bibeholde en god temperatur året rundt.

Gardiner, som kan mindske varmeregningen

Duette® plisségardiner har et unikt design i dobbelt væv med isolerende luftlommer, hvilket gør netop denne gardinløsning til et energibesparende gardin. Den isolerende effekt sørger for et godt indeklima med behagelige temperaturer både sommer og vinter.

Stofgardiner i velour er også ideelle, hvis du ønsker at få et temperaret rum uden brug af aircondition eller radiatorer.

Bestil et uforpligtende besøg
Energibesparende gardiner der styrker økonomien

GARDINER TIL ENERGIBESPARELSE

Plisségardiner med duette er energibesparende

PLISSÉGARDINER INKL. DUETTE®

Et plisségardin er en elegant og praktisk gardinløsning, som fylder meget lidt i vinduet, når de er trukket op.

Spar penge på varmeregningen med energibesparende gardiner

RULLEGARDINER

Rullegardiner er en klassisk og funktionel gardinløsning, der gør det nemt at regulere eller forhindre lysindfald på en meget elegant måde.

Stofgardiner efter mål fra SEGA

STOFGARDINER

Dekorative stofgardiner fås i præcis de størrelser, former og farver, du drømmer om, og er det perfekte valg til det moderne hjem.

Energibesparede foldegardiner

FOLDEGARDINER

Det elegante foldegardin – også kaldet liftgardiner – et godt valg til alle hjemmets rum.

OPNÅ EN GOD TEMPERATUR I BOLIG – HELE ÅRET

Vil du have et af de bedste energisparende gardiner? Med et Duette® gardin er du godt på vej til at mindske dit energiforbrug og opnå en god temperatur i boligen året rundt. Denne type plisségardin er opbygget af to lag væv, og netop den unikke celle-konstruktion i det dobbelte væv har en isolerende effekt. Det betyder, at varmetabet gennem vinduet bliver reduceret, og du kan spare på energiforbruget.

Der findes dog også andre gardiner, som kan hjælpe med at holde en behagelig temperatur i rummet. Vores kraftige foldegardiner og lange stofgardiner fungerer også som en ekstra effektiv barriere foran dine vinduer.

ENERGISPARENDE, ELEKTRISKE GARDINER

Vidste du, at elektriske gardiner kan hjælpe dig med at reducere din varmeregning? Det lyder fjollet, men ved selv at indstille dine gardiner i løbet af dagen, kan du maksimere brugen af naturligt lys, samtidig med at du minimerer varmetab.

Vores gardiner med motor kan styres via. fjernbetjening eller app, så du altid har mulighed for at indstille og styre dine gardiner. Dette gør, at du kan indstille dem til automatisk at køre op og ned på bestemte tidspunkter.

Udover at det er praktisk og bekvemmeligt, så kan dette også være med til at forebygge indbrud, når du er væk fra din bolig.

FORDELE VED ENERGIBESPARENDE GARDINER

Ved at få opsat energibesparende gardiner, vil du: 

  • reducere dit energiforbrug.
  • få en lavere elregninger.
  • forbedre den termisk komfort i din bolig.
  • beskytte mod overophedning om sommeren.
  • beskytte mod kulde om vinteren.
  • gøre en positiv indvirkning på miljøet.

SPAR PÅ ENERGIEN MED GARDINER I FLERE LAG

En anden god måde at reducere varmetabet gennem vinduerne, er at kombinere flere gardintyper. Du kan f.eks. kombinere et energibesparende Duette®-gardin med et let hør gardin, eller et flot rullegardin med et isolerende velourgardin. Det er mange forskellige kombinationer, som giver dig de energibesparende fordele og bibeholder din indretningsstil.

De anbefales, at det ydre lag er i et kraftigt, tæt vævet stof samt at gardiner er bredere og længere end vinduet. På den måde vil du sikre, at varmen ikke kan slippe ud i siderne eller i bunden. Bestil et uforpligtende besøg for at høre nærmere.

FÅ INSPIRATION TIL GARDINER OG MARKISER

5 års garanti på gardiner og markiser

Med SEGAs udvidet garanti er du sikret mod fejl og mangler. Nyd holdbarhed og kvalitet, uden bekymringer – år efter år.

Læs mere
Køb dine nye energibesparende gardiner hos SEGA

Få vores gardinekspert hjem til dig

Bestil en SEGA gardinbus til et uforpligtende møde i dit hjem. Vi går i dybden med dine behov, ideér og drømme, så du kan få de perfekte gardiner.

Bestil en gardinbus nu