GARDINER TIL OVENLYSVINDUER

FLEKSIBLE OVENLYSGARDINER

Stilrene gardiner til ovenlysvinduer

Få kontrol over lysindfaldet fra ovenlysvinduet

Ovenlysvinduer er populære i mange hjem, da de giver mere dagslys i boligen og får rummet til at virke større. Men glasarealer i tag og facade tilfører varme, som kan være generende om sommeren. Derfor skal du naturligvis kunne skærme af fra det kraftige sollys.

Der findes forskellige gardiner til ovenlysvinduer, og hos SEGA får du en individuel gardinløsning, der passer til netop dine vinduer.

Praktiske, motoriserede ovenlysgardiner

Giv dig selv en bekymring mindre med gardiner uden snore, kæder eller manuelle håndtag. Oplev i stedet lethed og elegance ved trådløst at styre lysindfaldet i dit hjem med et enkelt tryk på en fjernbetjening eller app.

Med motoriserede gardiner til ovenlysvinduer kan du præcist justere gardinernes position, så du reducerer varmetab og overophedning i hjemmet.

Bestil et uforpligtende besøg
Nye gardiner til ovenlysvinduer
Gardin til dit ovenlysvinduer
Stilren indretning med smarte gardiner til ovenlysvinduer
Hjem med ovenlysvinduer
Ovenlysgardiner til danske hjem
Rullegardiner til ovenlysgardiner
Få rådgivning af en gardinekspert

SMARTE GARDINER TIL OVENLYSVINDUER

Bor du i en charmerende taglejlighed eller villa med skråvægge og smukke ovenlysvinduer, som fylder dit hjem med naturligt lys? Sollys er fantastisk, men der er sjældent nogen, der ønsker konstant lys og varme i deres hjem.

Vores gardiner til ovenlysvinduer er fremstillet af førsteklasses materialer, der garanterer langvarig holdbarhed og effektiv beskyttelse mod skadelige UV-stråler.

Vælg f.eks. et ovenlysgardin med Topar® Plus, hvor vævet er behandlet, så det reflekterer solens varme og regulerer temperaturen i rummet. Den særlige behandling gør gardinet modstandsdygtigt over for fugt, snavs og pletter fra insekter.

5 års garanti på gardiner og markiser

Med SEGAs udvidet garanti er du sikret mod fejl og mangler. Nyd holdbarhed og kvalitet, uden bekymringer – år efter år.

Læs mere
Køb gardiner til ovenlysvinduer og andre vinduestyper hos SEGA

Få vores gardinekspert
hjem til dig

Bestil en SEGA gardinbus til et uforpligtende møde i dit hjem. Vi går i dybden med dine behov, ideér og drømme, så du kan få de perfekte gardiner.

Bestil en gardinbus nu

HVILKE GARDINER PASSER TIL OVENLYSVINDUER?

Plisségardiner og rullegardiner med sideskinner er vores mest velegnede gardiner til ovenlysvinduer.

Overvej om dit nye ovenlysgardin skal: 

• have en mørklæggende effekt.

• være isolerende og lyddæmpende. (kun muligt med Duette® plisségardiner)

• være elektrisk, så du kan betjene gardinet via. app og fjernbetjening.

Under et besøg af SEGA gardinbus vil du blive rådgivet, så du får et ovenlysgardin som opfylder alle dine krav og behov.

FÅ INSPIRATION OG VIDEN OM GARDINER

FÅ INSPIRATION TIL GARDINER OG MARKISER

PERFEKTE GARDINER TIL VELUX®-VINDUER

Står du og mangler et gardin til dine ovenlysvinduer fra Velux®? Så har vi også gardinløsningen til dig.

Vores udvalg af Velux®-ovenlysgardiner er designet med fokus på både funktionalitet og æstetik. En af vores mest populære gardinløsninger til Velux®-ovenlysvinduer er elektriske, Duette® plisségardiner efter mål. Det er en stor fordel at have et elektrisk ovenlysgardin, hvis vinduet er placeret højt oppe.

Skab det ideelle udtryk i dit hjem, uanset om du skal bruge et gardin til stuensoveværelset eller et nyt køkkengardin. Vi fremstiller dine nye ovenlysgardiner, så de passer perfekt til målene på dine Velux®-vinduer.

TRANSPARENTE ELLER MØRKLÆGGENDE OVENLYSGARDINER

Der findes flere muligheder, når man taler om gardiner til ovenlysvinduer.

Ønsker du et transparent gardin til dit ovenlysvindue, kan vi anbefale et plisségardin som fås i et væld af forskellige materialer, farver og tætheder. Du kan også vælge en klassisk persienne, som giver dig effektiv kontrol over lysindfaldet i rummet og blokerer nysgerrige blikke udefra. Har du i løbet af dagen behov for hvile og ro? Så kan vi varmt anbefale et mørklægningsgardin.

Uanset om du søger det blide glimt af dagslys eller fuldkommen mørke, vil vores transparente og mørklæggende ovenlysgardiner kunne opfylde dine behov.

BEHOV FOR GARDINER TIL ANDRE VINDUESTYPER?

Hos SEGA fremstiller vi gardiner efter mål – og det betyder, at vi kan levere gardiner til alle vinduestyper.

Vi kan bl.a. hjælpe dig med:

FIND GARDINER TIL DINE OVENLYSVINDUER I DAG

Ovenlysvinduer giver meget lys, men lige så fantastisk det er at bringe lyset inden for, lige så vigtigt er det at kunne kontrollere det. Hos SEGA står vi klar til at hjælpe dig med at finde de rette gardiner til ovenlysvinduer – ligesom vi har hjulpet mange andre glade kunder.

Bestil et uforpligtende besøg, og tag det første skridt mod en forvandling af dine vinduer med smukke og funktionelle ovenlysgardiner.