Gardiner til ovenlysvinduer

Fleksible ovenlysgardiner

Stilrene gardiner til ovenlysvinduer

Få kontrol over lysindfaldet

Ovenlysvinduer er populære i mange hjem, da de giver mere dagslys i boligen og får rummet til at virke større. Men her er gardiner til ovenlysvinduer en nødvendighed, da glasarealer i tag og facade tilfører varme, som kan være generende om sommeren.

Der findes forskellige typer ovenlysgardiner, og hos SEGA får du en individuel gardinløsning, der passer til netop dine vinduer.

Praktiske, motoriserede ovenlysgardiner

Giv dig selv en bekymring mindre med gardiner uden snore, kæder eller manuelle håndtag. Oplev i stedet lethed og elegance ved trådløst at styre lysindfaldet i dit hjem med et enkelt tryk på en fjernbetjening eller app. Med elektriske gardiner til ovenlysvinduer kan du præcist justere gardinernes position, så du reducerer varmetab og overophedning i hjemmet.

Bestil et uforpligtende besøg
Ovenlysgardiner i moderne og stilrene farver

Smarte gardiner til ovenlysvinduer

Bor du i en charmerende taglejlighed eller villa med skråvægge og smukke ovenlysvinduer, som fylder dit hjem med naturligt lys? Sollys er fantastisk, men der er sjældent nogen, der ønsker konstant lys og varme i deres hjem.

Vores gardiner til ovenlysvinduer er fremstillet af førsteklasses materialer, der garanterer langvarig holdbarhed og effektiv beskyttelse mod skadelige UV-stråler.

Vælg f.eks. et ovenlysgardin med Topar® Plus, hvor vævet er behandlet, så det reflekterer solens varme og regulerer temperaturen i rummet. Den særlige behandling gør gardinet modstandsdygtigt over for fugt, snavs og pletter fra insekter.

Perfekte gardiner til Velux®-vinduer

Står du og mangler et gardin til dine ovenlysvinduer fra Velux®? Så har vi også løsningen til dig.

Vores udvalg af Velux®-ovenlysgardiner er designet med fokus på både funktionalitet og æstetik. Vi fremstiller dine nye ovenlysgardiner, så de passer perfekt til målene på dine Velux®-vinduer, og du kan vælge mellem mange forskellige farver og nuancer. Skab det ideelle udtryk i dit hjem, uanset om det er i stuen, soveværelset eller køkkenet.

Transparente eller mørklæggende ovenlysgardiner

Der findes flere muligheder, når man taler om gardiner til ovenlysvinduer.

Ønsker du et transparent gardin til dit ovenlysvindue, kan vi anbefale et plisségardin som fås i et væld af forskellige materialer, farver og tætheder. Du kan også vælge en klassisk persienne, som giver dig effektiv kontrol over lysindfaldet i rummet og blokerer nysgerrige blikke udefra. Har du i løbet af dagen behov for hvile og ro? Så kan vi varmt anbefale et mørklægningsgardin.

Uanset om du søger det blide glimt af dagslys eller fuldkommen mørke, vil vores transparente og mørklæggende ovenlysgardiner kunne opfylde dine behov.

Find gardiner til dine ovenlysvinduer i dag

Ovenlysvinduer giver meget lys, men lige så fantastisk det er at bringe lyset inden for, lige så vigtigt er det at kunne kontrollere det. Hos SEGA står vi klar til at hjælpe dig med at finde de rette gardiner til ovenlysvinduer – ligesom vi har hjulpet mange andre glade kunder.

Bestil et uforpligtende besøg, og tag det første skridt mod en forvandling af dine vinduer med smukke og funktionelle ovenlysgardiner.

LANGE STOFGARDINER ER FOR ALVOR TILBAGE I INDRETNINGEN

Finder du inspiration på Pinterest, boligmagasiner og boligprogrammer, har du sikkert set, at lange, bløde stofgardiner har gjort et kæmpe comeback!

læs artiklen her

Få vores gardinekspert hjem til dig

Bestil SEGA gardinbus til et uforpligtende møde i dit hjem. Vi går i dybden med dine behov, ideér og drømme, så du kan få de perfekte gardiner.

Bestil en gardinbus nu