SKABER STEMNINGEN

GARDINER TIL ALLE RUM

Gardiner i stuen med energibesparende effekt

Gardiner til stuen

Stuen er ofte det fælles samlingssted i hjemmet, hvor der hygges og slappes af. Udover at skabe den rette balance mellem lys og privatliv, er gardinerne med til at sætte stemningen i rummet.
opdag Gardiner til stuen
Perfekte gardiner til soveværelset

Gardiner til soveværelset

I soveværelset handler det om at skabe et afslappende miljø med gode forudsætninger for en god nattesøvn. Det rigtige gardin i soveværelset kan være med til at forbedre din søvn og dit velvære markant.
opdag Gardiner til soveværelset
Stilrene køkkengardiner

Køkkengardiner

Gardiner i køkkenet bliver ofte udsat for fugt, os og dampe fra madlavningen og må derfor gerne være nemme at rengøre. Samtidig skal de være med til at skabe stemning og binde indretningen i hjemmet sammen.
opdag Køkkengardiner
Skønne børnegardiner med børnesikring

Børnegardiner til børneværelset

Når du skal vælge børnegardiner til børneværelset, er der nogle praktiske detaljer, som du skal tage højde for. I et børneværelse er det nødvendigt at have ekstra fokus på sikkerheden og på at skabe optimale rammer for både leg og en god søvn.
opdag Børnegardiner til børneværelset
Stilrene gardiner til kontoret

Gardiner til kontoret

I dag tilbringer mange meget tid på hjemmekontoret, og det stiller krav til de optimale betingelser for et godt arbejdsmiljø. Gardiner til kontoret skal hjælpe med at skabe en perfekt balance mellem lys, varme, indkig og akustik.
opdag Gardiner til kontoret
Gardiner til badeværelse i unik stil

Gardiner til badeværelset

Når du skal vælge gardiner til et badeværelse skal de give et behageligt lysindfald og tilfører stemning til rummet. Samtidig er det rart at forhindre indkig i det private rum udefra, så du kan slappe af og nyde en stille stund på dit badeværelse.
opdag Gardiner til badeværelset

FÅ INSPIRATION TIL GARDINER OG MARKISER