GARDINER TIL ALLE RUM

SKABER STEMNINGEN

gardiner til hele stuen

DAGLIGSTUEN

Stuen er ofte det fælles samlingssted i hjemmet, hvor der hygges og slappes af. Udover at skabe den rette balance mellem lys og privatliv, er gardinerne med til at sætte stemningen i rummet.

persienne lavet af træ

SOVEVÆRELSET

I soveværelset handler det om at skabe et afslappende miljø med gode forudsætninger for en god nattesøvn. Det rigtige gardin i soveværelset kan være med til at forbedre din søvn og dit velvære markant.

Rum PrimÆr

BØRNEVÆRELSET

Når du skal vælge gardiner til børneværelset, er der nogle praktiske detaljer, som du skal tage højde for. I et børneværelse er det nødvendigt at have ekstra fokus på sikkerheden og på at skabe optimale rammer for både leg og en god søvn.

hør foldegardin fra sega

KØKKENET

Gardiner i køkkenet bliver ofte udsat for fugt, os og dampe fra madlavningen og må derfor gerne være nemme at rengøre. Samtidig skal de være med til at skabe stemning og binde indretningen i hjemmet sammen.

sorte alupersienner

BADEVÆRELSET

På badeværelset kan det være godt med gardiner, der giver et behageligt lysindfald og tilfører stemning til rummet. Samtidig er det rart at forhindre indkig i det private rum udefra, så du kan slappe af og nyde en stille stund på dit badeværelse.

lamelgardin til kontoret

KONTORET

I dag tilbringer mange meget tid på hjemmekontoret, og det stiller krav til de optimale betingelser for et godt arbejdsmiljø. Gardiner til kontoret skal hjælpe med at skabe en perfekt balance mellem lys, varme, indkig og akustik.

sort markise fra sega

UDERUMMET

Forlæng sommeren og dit hjem med et stemningsfyldt og fantastisk uderum med plads til afslapning, leg og frokost i skyggen.

SEGA gardiner efter mål
Gratis opmåling

Gardiner efter mål hvor funktionalitet, design og holdbarhed er i højsædet.

SEGA Bussen
SEGA Gardinbussen

Book SEGA gardinbussen, og få hele vores sortiment hjem til dig, så du både kan se, føle og opleve.

SEGA GARDINLØSNINGER
Vi hjælper hele vejen

50 års erfaring i rådgivning, produktion og montering af gardiner og markiser.