VARMEREGULERENDE & KLIMAVENLIGE

SCREENS

SKÆRM AF FOR SOLENS SKARPE STRÅLER MED SCREENS

Med udvendige screens får du en effektiv, diskret og holdbar form for solafskærmning og en perfekt løsning, hvis du er udfordret af et varmt indemiljø. Den transparente dug sidder solidt integreret på vinduet som et udvendigt rullegardin. Det lader dig beholde lyset og udsigten, men filtrerer størstedelen af solens strålevarme fra.

En energibesparende løsning

Screens er perfekte til hjem med store vinduer og glaspartier, hvor store mængder sollys afgiver meget varme, hvilket kan resultere i et ubehageligt indeklima. Du får en energibesparende og bæredygtig løsning, da screendugen holder varmen ude, så der ikke skal bruges energi på at nedkøle rummet. Samtidig holder gardinet på varmen på køligere dage.

Stofgardiner fra SEGA
SÅDAN VÆLGER DU DEN RIGTIGE SOLAFSKÆRMNING

Der findes mange forskellige former for solafskærmning, men ønsker du en integreret løsning, der skærmer for et stort område, så er en markise eller en pergola et oplagt bud.

 

 

Book en SEGA Gardinbus
Få vores markiseekspert hjem til dig

Bestil et besøg af SEGA markisebus til en uforpligtende snak i dit hjem, hvor vi går i dybden med dine behov, ideér og drømme.

FÅ INSPIRATION OG VIDEN OM GARDINER

Oplev effekten af udvendige screens

Hos SEGA tilbyder vi et bredt sortiment af screens i størrelser fra 80×50 cm og op til 700×600 cm. De er alle fremstillet i høj kvalitet med både tanke for miljø og æstetik. Det minimalistiske design gør, at screen gardinet opleves som en naturlig del af husets facade.

De transparente screens skjules af en kompakt kassette, der optager minimal plads i vinduets top. Løsningen leveres med forstærket screenstof, zipp-lås og special legering tilpasset det danske klima. Det sikrer god holdbarhed, stor modstandsdygtighed og et vindstabilt resultat.

Du kan vælge mellem op til 14 stel-/kassettefarver, 65 dugfarver og 3 typer screen stoffer fra transparent til mørklægning. Der er desuden mulighed for både motorstyring med batterimotor samt med tilslutning af solcellepanel.

Få et gratis besøg af SEGA Bussen

Mulighederne er mange med udvendige screens, og uanset om du er mest til fuld mørklægning eller en mere transparent dug, kommer SEGA bussen og vores erfarne eksperter gerne på et uforpligtende besøg hjemme hos dig og viser dig de mange muligheder i dit hjem. SEGA bussen kører gratis ud til dig og hjælper dig nemt fra drøm til virkelighed.

Vores erfarne rådgivere tager nøjagtige mål og vurderer, sammen med dig, hvilken løsning, der passer til dit hjem – både praktisk og æstetisk. Vi har mere end 50 års erfaring med tilpassede løsninger, så book os til en uforpligtende snak – vi har altid en markisebus nær dig.