UDVENDIGE SCREENS

VARMEREGULERENDE & KLIMAVENLIGE

SKÆRM AF FOR SOLENS STRÅLER MED SCREENS

Med udvendige screens får du en effektiv, diskret og holdbar form for solafskærmning! Det er en perfekt løsning, hvis der er et varmt indeklima i dit hjem. Den transparente dug sidder solidt integreret på vinduet, som et udvendigt rullegardin. Dét lader dig beholde lyset og udsigten, men filtrerer størstedelen af solens varme stråler.

Screens er en energibesparende løsning

Screens er perfekte til hjem med store vinduer og glaspartier, hvor store mængder sollys afgiver meget varme, som resulterer i varmt indeklima. Du får en energibesparende og bæredygtig løsning, da screendugen holder varmen ude, så der ikke skal bruges energi på at nedkøle boligen eller kontoret. Samtidig holder gardinet på varmen på de køligere dage.

Bestil et uforpligtende besøg
Få det perfekte hjem med en markise til terrasse

Oplev effekten af udvendige screens

Hos SEGA tilbyder vi et bredt sortiment af screens i størrelser fra 80×50 cm og op til 700×600 cm. De er alle fremstillet i høj kvalitet med både tanke for miljø og æstetik. Det minimalistiske design gør, at screens opleves som en naturlig del af husets facade. Den perforerede dug vil blive monteret på vinduet, som et udvendigt rullegardin.

De transparente screens skjules af en kompakt kassette, der optager minimal plads i vinduets top. Denne løsning leveres med forstærket screenstof, zipp-lås og special legering tilpasset det danske klima. Det sikrer, at dine nye screens har en god holdbarhed, stor modstandsdygtighed og et vindstabilt resultat.

5 års garanti på gardiner og markiser

Med SEGAs udvidet garanti er du sikret mod fejl og mangler. Nyd holdbarhed og kvalitet, uden bekymringer – år efter år.

Læs mere

Få vores gardinekspert hjem til dig

Bestil SEGA gardinbus til et uforpligtende møde i dit hjem. Vi går i dybden med dine behov, ideér og drømme, så du kan få de perfekte gardiner.

Bestil en gardinbus nu

Hvad er fordelen ved screens?

Har du svært ved at vurdere, om screens er den helt rigtige løsning for dig? Vi har samlet nogle af de største fordele ved at få opsat udvendige screens på dine vinduer.

Med udvendige screens kan du:

• reducere solens varmeindtrængning.

• forbedre dit privatliv.

• få beskyttelse mod blænding og UV-stråler.

• opnå energibesparelse ved reduktion af tændt klimaanlæg.

• forbedre din boligs æstetik.

• øge værdien af din bolig.

FÅ INSPIRATION OG VIDEN OM Screens

FÅ INSPIRATION TIL GARDINER OG MARKISER

Vores udvalg af screens

Hos SEGA har du mulighed for at vælge mellem op til 14 stel-/kassettefarver65 dugfarver og 3 typer screenstof fra transparent til mørklægning. Der er desuden mulighed for både motorstyring med batterimotor samt med tilslutning af solcellepanel.

Vores screens er fremstillet, så de kan dække store områder, og vi har mulighed for at tilpasse dem, så de passer perfekt til dine vinduer. Udvendige screens giver dig mulighed for at nyde det naturlige lys, uden at skulle bekymre dig om UV-stråler, blænding og en overophedet bolig.

Ønsker du en anden form for solafskærmning? Vi har også markiser og pergolamarkiser!

Skal vi tage en uforpligtende samtale?

Der findes mange muligheder, når det kommer til udvendige screens. Uanset, om du er mest til fuld mørklægning, eller du ønsker en transparent dug, så står vi klar til at hjælpe dig.

Ønsker du rådgivning, så skal du blot bestille et besøg af vores markisebus. Herefter vil en erfaren rådgiver besøge dig på din adresse, fremvise vores sortiment, og giver dig et uforpligtende tilbud på dine nye screens.

Vi har mere end 50 års erfaring indenfor solafskærmning – og vi har altid en markisebus nær dig.