SMÅ VINDUER

DE SMÅ VINDUESPARTIER

PERFEKTE GARDINER TIL SMÅ VINDUESPARTIER

Selv om dine vinduer er små, kan du nemt bringe stil og elegance til dit hjem. Hos SEGA kan du vælge mellem en bred vifte af gardiner til små vinduer i forskellige farver og nuancer, og skabe det perfekte look i bredder helt ned til 20 cm! 

Med gardiner fra SEGA får du både dekorativ og praktisk afskærmning, der giver privatliv, regulerer lysindfald og skaber en hyggelig atmosfære uden at gå på kompromis med plads eller kvalitet.

Mørklæggende, elektriske eller isolerende

Mørklæggende, elektriske eller isolerende? Du kan vælge blandt de samme funktionelle egenskaber til små vinduer, som du kan til de store. 

Vores mørklægningsgardiner holder lyset effektivt ude og er med til at sikre en behagelig søvn, mens de elektriske gardiner lader dig kontrollere lysindfaldet med et enkelt tryk. De isolerende gardiner er populære, da de holder din bolig komfortabel året rundt og bidrager til et sundt indeklima.

Bestil et uforpligtende besøg
Praktiske gardiner til små vinduer
Små vinduer kræver smarte gardiner
Foldegardiner til små vinduer
Plisségardiner til små vinduer fra SEGA
Hvide gardiner til små vinduespartier
Køb et gardin til et lille vindue
Persienner til små vinduer

3 GODE GARDINER TIL SMÅ VINDUER

Når du skal finde gardiner til små vinduer, findes der et væld af muligheder. Det er derfor vigtigt at tage højde for din personlige stil og indretningspræference, for at finde den perfekte løsning. Herunder har vi håndplukket tre fantastiske gardinløsninger til dig:

  • Rullegardiner: Rullegardiner er en pladsbesparende løsning, der kan tilpasses små vinduer helt ned til 20×20 cm. De fås i både transparente og mørklæggende tekstiler og kan betjenes ved snoretræk, touch eller elektronisk ved hjælp af en fjernbetjening eller en mobilapp.
  • Foldegardiner: Foldegardiner kan fås i forskellige vævninger og farver, der giver dig muligheden for at skabe en hyggelig stemning i rummet med et flot lysindfald. Vælg imellem forskellige træksystemer og oplev en gardinløsning, der nemt kan justeres efter dine præferencer.
  • Plisségardiner: Plisségardiner er en fleksibel løsning, der passer perfekt ind i både store og små vinduer. Vælg mellem forskellige tekstiler og farver, så det passer til din stil. Vores plisségardiner med Duette® er både isolerende og lydabsorberende, der kan opretholde en behagelig temperatur og forbedre akustikken i rummet.

5 års garanti på gardiner og markiser

Med SEGAs udvidet garanti er du sikret mod fejl og mangler. Nyd holdbarhed og kvalitet, uden bekymringer – år efter år.

Læs mere

Få vores gardinekspert
hjem til dig

Bestil en SEGA gardinbus til et uforpligtende møde i dit hjem. Vi går i dybden med dine behov, ideér og drømme, så du kan få de perfekte gardiner.

Bestil en gardinbus nu

STORT UDVALG AF FARVER OG NUANCER

Gør dine små vinduer til et unikt fokuspunkt ved at vælge gardiner, der afspejler din stil. Vores omfattende sortiment spænder fra lyse nuancer til stærke pangfarver, så du kan tilpasse dine gardiner til perfektion. 

Med den rette farvepalette kan du skabe harmoni eller kontrast med dine øvrige boligtekstiler. Vi har alle farver lige fra rød, blå og grøn til beige, brun og hvid.

Har du brug for inspiration i forhold til farvevalget? Vi hjælper dig gerne med at vælge den helt rigtige farve gardin.

FÅ INSPIRATION OG VIDEN OM GARDINER

FÅ INSPIRATION TIL GARDINER OG MARKISER

VALGET AFHÆNGER AF RUMMET

Når du vælger gardiner, skal du tænke over, hvilket rum de er til, og hvilke krav de skal opfylde. Der er nemlig forskel på gardiner, og det er vigtigt, at du får en optimal gardinløsning!

Hvis du leder efter gardiner til badeværelset, kan det være en god idé at vælge et gardin, der ikke fylder særligt meget i karmen såsom et rullegardin eller et plisségardin. Begge gardintyper er gode til at skærme for indkig og samtidig lade naturligt lys strømme ind.

Rullegardiner og plisségardiner også velegnede til køkkenet. De fleste rullegardiner kan hurtigt rengøres med en fugtig klud, og plisségardiner med updown-funktion kan nemt justeres i vinduet, så de kun dækker det ønskede område.

Vores foldegardiner er en populær gardinløsning til både soveværelset og stuen. De fås med både mørklægning og motorstyring, så du hurtigt og nemt kan regulere lysindfaldet. Desuden kan de skabe en hyggelig stemning i rummet og fås i mange forskellige farver, så du kan finde det foldegardin, der passer bedst til dig.

FIND DE PERFEKTE GARDINER TIL SMÅ VINDUER I DAG!

Når du bestiller et uforpligtende besøg af vores gardinbus, kommer vores gardinekspert ud til dig. Uanset om du har brug for hjælp med opmålingen, monteringen eller vælge det perfekte gardin!

Vi har også vinduer til andre vinduestyper bl.a.:

Vores gardinekspert medbringer vores sortiment af gardinløsninger, så du kan opleve dem i dit hjem. Derudover får du også et gratis tilbud på gardiner til små vinduer med mulighed for rentefri finansiering ved køb.