GARDINLØSNINGER

PERSONLIGE OG TILPASSEDE

Yndige gardiner i hør

GARDINLØSNINGER TILPASSET DIG

Sammen med dig skaber vi en gardinløsning som løser dine behov og ønsker. Vores SEGA gardinbus medbringer hele vores sortiment, så du både kan se, føle og opleve vores gardinløsninger. På den måde sikrer vi, at den endelige gardinløsning er tilpasset dit budget, din livsstil og dit hjem.

Har du spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte os: 70 20 10 72 eller info@sega.dk

Skønne børnegardiner med børnesikring

Børnesikring

Sikkerhed i dagligdagen er vigtigt, især hvis der er børn i hjemmet. Ud over at bruge sikringsanordninger til dine gardiner er der også andre muligheder, hvis du ønsker at sætte tryghed i fokus.
opdag Børnesikring
Gardiner i stuen med energibesparende effekt

Energibesparelse

Gardiner vil generelt gøre en positiv forskel for dit energiforbrug. Det skyldes, at gardiner fungerer som en effektiv barriere mellem dine vinduer og luften udenfor.
opdag Energibesparelse
Lyddæmpende gardiner i stilrene farver

Lyddæmpende gardiner

Bor du i et hjem med store rum og hårde, glatte overflader, kan der nemt skabes en generende rumklang og dårlig akustik. Heldigvis kan gardiner hjælpe med at absorbere lyd og forbedre akustikken i hjemmet.
opdag Lyddæmpende gardiner
Hold kulden ude med isolerende gardiner

Isolerende gardiner

Et sundt indeklima i dit hjem har betydning for din trivsel. Heldigvis er der en del, du selv kan gøre for at forbedre det – du kan eksempelvis vælge den rigtige gardinløsning. Her får du inspiration til, hvordan du året rundt kan få et bedre indeklima i din bolig.
opdag Isolerende gardiner
Mørklægningsgardiner fra SEGA

Mørklægningsgardiner

Luk lyset ude og sov bedre med et mørklægningsgardin! En god nattesøvn har stor betydning for både store og små, og især i de lyse sommermåneder kan et godt mørklægningsgardin være lige det, der sikrer hele familiens nattesøvn.
opdag Mørklægningsgardiner
Elektriske gardiner fra SEGA

Elektriske gardiner

Motorstyring gør det nemt at betjene dine gardiner – morgen, middag og aften. Du behøver ikke engang være hjemme, for du kan styre dine elektriske gardiner med din smartphone eller sætte timer på.
opdag Elektriske gardiner

FÅ INSPIRATION TIL GARDINER OG MARKISER