BOOK EN GARDINBUS

Besøget af vores gardinbus er uforpligtende, og du får gratis opmåling og tilbud. Gardinbussen medbringer hele sortimentet, så du kan se, føle og opleve vores gardiner i dit hjem.

Bestil via telefon: +45 33 60 65 00

"Super dygtige konsulenter som hurtigt satte sig ind i opgaven og forstod hvad jeg ønskede. De havde alle relevante farve/materialeprøver med så jeg hurtigt kunne træffe en beslutning og gav en grundig gennemgang af tilbuddet til sidst. En super oplevelse alt i alt!"

Trustpilot
Stine - 12.sep. 2023
Book en gratis gardinbus

Sådan fungerer det, når gardinbussen kommer hjem til dig

01
Book et udforpligtigende besøg af vores gardinbus

Vi sender en af vores kyndige eksperter ud til dit hjem med vores sortiment af kvalitetsgardiner. Der skal også nok være noget der passer lige til dit hjem.

02
Vores ekspert vejleder dig hele vejen

SEGA bussen medbringer vores sortiment, så du både kan se, føle og opleve vores kvalitetsgardiner. Vi måler samtidigt op og sikrer høj kvalitet. Den endelige gardinløsning er tilpasset dit budget, din livsstil og dit hjem.

03
Vi producerer din nye gardinløsning

Din bestilling sættes i produktion, og så snart dit gardin er færdigt, kommer vores professionelle montører hjem til dig og monterer. De går ikke før, alt hænger pænt og flot.

Hvad er en gardinbus?

En gardinbus er et rullende showroom som bringer hele vores sortiment hjem til dig. I vores SEGA gardinbus kan du se, føle og opleve alt fra plisségardiner, foldegardiner og stofgardiner til lamelgardiner, persienner og rullegardiner i et væld af farver, styles og materiale fra kendte brands.

Når du booker gardinbussen medfølger gratis rådgivning, gratis opmåling og et uforpligtende tilbud fra en af vores dygtige gardineksperter. I samarbejde med gardineksperten fra vores gardinbus kan vi sammen finde den rigtige gardinløsning, der passer til din stil og dit hjem.

Gardinbussen fra SEGA kører i hele Danmark.

Hvordan booker jeg et besøg af gardinbussen?

Du kan nemt booke et besøg af SEGA gardinbussen online. Du udfylder blot formularen på denne siden. Her kan du finde en tid, der passer dig, hvor gardinbussen kan komme hjem til dig sammen med vores gardinekspert, så I sammen kan finde de helt rigtige gardiner til netop dit hjem.

Vi har leveret gardiner til danskerne siden 1968, og vi kan dermed garantere, at vi også kan hjælpe dig. Det er hurtigt og nemt at bestille en gardiner ved at bestille gardinbus fra SEGA.

Hvem kan booke et besøg af SEGA gardinbussen?

Alle kan booke et besøg af SEGA gardinbussen. Vores gardinekspert kører både ud til virksomheder og private personer, som skal finde gardiner til hus, lejlighed, sommerhus eller andet. Vi har gardinløsninger til alle typer rum, både ude og inde, lige fra gardiner til soveværelset og stuen til markiser til terrassen og altanen i de mål, du ønsker. Vores løsning vil afspejle din bolig.

Kontakt os endelig, hvis du vil vide om et besøg af vores gardinbus er relevant for dig.

Hvad er fordelen ved en gardinbus?

Vi tror på, at den bedste gardinløsning skabes, når du oplever vores gardinerne i dit hjem. Derfor kommer vores gardinbus og gardinekspert på besøg, så du nemt kan se, føle og opleve gardiner i et væld af farver, styles og materialer.

Samtidig får du kyndig rådgivning omkring gardinernes egenskaber af en af vores gardineksperter, som kan behovsafdække samt svare på alle dine spørgsmål. Vores gardinekspert vil også lave gratis opmåling af vinduerne, så du kan få et uforpligtende tilbud, der passer til dine behov og ønsker. Det er gratis og uforpligtende at få et besøg af vores gardinbus.

Hvor kører vores gardinbus?

SEGA’s gardinbus kører i hele Danmark både i Jylland samt på Fyn og Sjælland. Der er derfor altid en gardinbus i nærheden af dig. Den eneste undtagelse er danske ikke brofaste øer.

Gardinbussen fra SEGA står altid klar til at køre ud på besøg hos dig, og finde den helt rette gardinløsning.

Kan du ikke finde din adresse i bookingsystemet? Kontakt os endelig vores kunderservice, hvis du har brug for assistance, rådgivning eller noget helt tredje.