GARDINER TIL BADEVÆRELSET

VELVÆRE & PERSONLIGHED

Fugtafvisende gardiner til badeværelse

SKAB ET RUM TIL SELVFORKÆLELSE

Gardiner er måske ikke det første, du tænker på, når badeværelset skal indrettes. Men at vælge de helt rette gardiner til dit badeværelse er noget, som kan tilføre lidt ekstra luksus og stemning.

For mange af os er badeværelset et sted, hvor man kan få alenetid, lade op og få ny energi. Det bliver endnu nemmere med den rigtige solafskærmning fra SEGA.

Skærm af for indkig og nyd solens stråler

Det vigtigste ved et badeværelse er, at du og dine nærmeste kan benytte det, uden at I skal bekymre jer om forbigående. Hos SEGA kan du heldigvis få gardiner til badeværelse, som både afskræmer og bibeholder et smukt lysindfald.

Bestil et uforpligtende besøg
Fuldend badeværelset med nye gardiner

SKAB ET RUM TIL SELVFORKÆLELSE

Plisségardiner til badeværelset

PLISSÉGARDINER

Et plisségardin er en elegant og praktisk gardinløsning, som fylder meget lidt i vinduet, når det er trukket op. Du kan vælge mellem mange farver og stoffer, der går fra transparente til mørklægning samt en energibesparende variant med energieffektive egenskaber.
Gardiner til badeværelse i unik stil

PERSIENNER

En persienne skærmer effektivt af for solen og er et meget fleksibelt gardin. Persienner har gennem mange år været et populært valg takket være de praktiske egenskaber samt den lette og rengøringsvenlige udformning.

FÅ INSPIRATION TIL GARDINER OG MARKISER

5 års garanti på gardiner og markiser

Med SEGAs udvidet garanti er du sikret mod fejl og mangler. Nyd holdbarhed og kvalitet, uden bekymringer – år efter år.

Læs mere

Få vores gardinekspert hjem til dig

Bestil en SEGA gardinbus til et uforpligtende møde i dit hjem. Vi går i dybden med dine behov, ideér og drømme, så du kan få de perfekte gardiner.

Bestil en gardinbus nu

SKÆRM AF FOR INDKIG OG NYD SOLENS STRÅLER

Badeværelsesgardiner er ikke kun en smuk del af din indretning, men også et praktisk element, der både skærmer for indkig og lader dig nyde solens stråler. I mange hjem er badeværelsesvinduet ikke særlig stort. Ønsker man et stilrent udtryk, er det en god idé at vælge en gardintype, som fylder mindst muligt, når gardinet er rullet op. Hvis det er tilfældet, så er persiennerrullegardiner og plisségardiner det oplagte valg.

Vil du have mulighed for at skærme af, samtidig med at du bevare et smukt lysindfald? Så er et plisségardin med top down/bottum up funktion svaret.

VÆLG ET GARDIN TIL BADEVÆRELSET SOM KAN TÅLE FUGT

Der er stor forskel på hvilke gardiner, som egner sig bedste til de forskellige rum og vinduestyper i boligen. Dette er også grunden til, at vores gardinbus besøger dig i dit hjem.

Badeværelset er et vådrum, og derfor skal dine gardiner til badeværelset kunne holde til en vis mængde fugt og kondens. Det er der heldigvis mange af vores produkter, som kan. Særligt persienner er et eftertragt og fornuftigt valg af badeværelsesgardin, da de ikke tager skade af den høje luftfugtighed.

GARDINER TIL BADEVÆRELSE, SOM MATCHER INDRETNINGEN

Valget af gardiner kan drastisk forbedre atmosfæren og komplementere din indretning.

Hvis dit badeværelse er udstyret med neutrale farver som hvid eller beige, kan du vælge gardiner i stærkere farver for at tilføje et pop af liv og energi. Farver som aqua, koralfarve eller endda en dyb turkis kan virkelig få et neutralt badeværelse til at skinne. Hvis du har et badeværelse med en mørkere palet, kan lyse og lette farver på gardinerne hjælpe med at bringe en luftig følelse til rummet. Creme, lyseblå eller lysegrå er fantastiske farver til et mørkt badeværelse.

FÅ HJÆLP TIL AT FINDE GARDINER TIL BADEVÆRELSET

Synes du, at det er svært at vælge det helt rigtige gardin til dit badeværelse? Ved at bestille en gardinbus fra SEGA, kan du få hjælp til valg af gardintype, farve og samtidig få udført opmålingen.

Vi har rådgivet og leveret gardiner til danske hjem siden 1968. Vi haft mange glade kunder, og vi er derfor sikrer på, at vi også kan hjælpe dig.

Bestil et uforpligtende besøg af vores gardinbus i dag, så finder vi de helt rigtige gardiner til dit badeværelset.

UDFORSK GARDINLØSNINGER TIL ANDRE RUM