Markise til terrasse

FULDEND HAVEN OG BOLIGEN

Markise til terrasse

Fuldend hjemmet med en markise til terrasse

Opdag en verden af muligheder med en markise til terrasse! Uanset om din terrasse er rummelig eller mere intim, vil en markise tilføre ekstra funktion og give flere kvadratmeter til din bolig.

Med en markise fra SEGA vil du kunne nyde din terrasse, den friske luft og naturens skønhed uden at blive generet af solens stråler. Kun fantasien sætter grænser for, hvordan du kan få glæde af de ekstra kvadratmeter.

Design din egen markise hos SEGA

Vi tilbyder et stort udvalg af markiser i forskellige farver og former! Vælg mellem ensfarvede eller stribede duge, klassiske kassettefarver eller RAL farver for at få et perfekt match til dine udendørs møbler. Du kan også tilvælge et rullegardin til enkelte modeller, der øger beskyttelsen mod UV-stråler og indkig.

Bestil et uforpligtende besøg
Få det perfekte hjem med en markise til terrasse

Traditionel markise eller pergola?

Når du er på udkig efter udendørs solafskærmning, er det vigtigt at overveje, hvorvidt du har brug for en traditionel markise til terrasse, eller en pergola som er perfekt til større arealer. I modsætning til den klassiske markise er pergolamarkisen en mere stationær afskærmning mod sol og varme, da den har vindstabile stolper i fronten.

En pergola kan skabe et hyggeligt uderum, der forbinder dit hjem med naturen, og den kan dække et areal på op til 30 m2. Derudover er en pergolamarkise også en væsentlig bedre økonomisk løsning end en udestue, og den kræver ikke en byggetilladelse.

Fælles for en traditionel markise og en pergola er, at de kan fås i forskellige farver – derudover kan flere modeller fås med LED-lys og rullegardin i frontbommen.

Fordele ved en markise til terrasse

6 fordele ved en markise til terrassen:

  1. Markiser beskytter mod skadelige UV-stråler på solrige sommerdage.
  2. Markiser reducerer opvarmningen af dit hjem ved at blokere solens stråler.
  3. Markiser mindsker behovet for aircondition, og potentielt energiforbruget.
  4. Markiser afviser let vind og regn, så du kan nyde terrassen i forskelligt vejr.
  5. Vores markiser til terrassen kan styres via en wifi-hub og app.
  6. En markise skaber “et ekstra” udendørs opholdsrum i din bolig.
  7. Markiser skaber privatliv, så du ikke skal bekymre dig om nysgerrige blikke.

Få en elektrisk markise fra SEGA

Alle vores markiser er nemme at betjene, og med en elektrisk markise til terrasse er bekvemmeligheden i højsædet.

Du kan vælge en indbygget motor fra Somfy, som lader dig betjene din markise med en app, uanset om du er hjemme eller på farten. Dermed kan du skabe et køligt indeklima, så der er behageligt når du kommer hjem, samt indbrudssikre i form af at betjene markisen, så der ser beboet ud, når du er ikke er hjemme.

Alle vores udendørs solafskærmninger er produceret i slidstærke materialer, der sikrer holdbarhed og kvalitet i mange år. Du kan til og med optimere din markise med en sol- og vindvagt, der gør, at markisen automatisk rulles ud, når solen skinner og ind igen ved kraftig blæst.

Få rådgivning om din nye markise til terrasse

Når du skal købe en markise til terrasse, følger der en række overvejelser om husets arkitektur og monteringen af markisen, som er vigtige at have styr på. Ingen huse er nemlig bygget ens, og derfor er det vigtigt, at den markise, du vælger, er nøje opmålt og perfekt tilpasset til dit hjem.

Du kan derfor med fordel booke et gratis og uforpligtende besøg af en markisebus fra SEGA. Under besøget får du rådgivning af en af vores dygtige markiseeksperter, som også sørger for opmålingen. Vi kører i hele landet!

Bestil en tid i dag, så er du godt på vej til at få en skræddersyet markiseløsning, som vil forvandle din terrasse.

FÅ INSPIRATION TIL GARDINER OG MARKISER

5 års garanti på gardiner og markiser

Med SEGAs udvidet garanti er du sikret mod fejl og mangler. Nyd holdbarhed og kvalitet, uden bekymringer – år efter år.

Læs mere

Få vores gardinekspert hjem til dig

Bestil en SEGA gardinbus til et uforpligtende møde i dit hjem. Vi går i dybden med dine behov, ideér og drømme, så du kan få de perfekte gardiner.

Bestil en gardinbus nu