MØD VORES

GARDINBRANDS

Gardintekstiler fra designbrands

Vi tilbyder et bredt udvalg af forskellige typer gardiner i adskillige farver og kvaliteter. Så uanset om du ønsker et enkelt og let udtryk eller et mere farverigt eller romantisk udtryk, så kan du altid finde den gardinløsning, du drømmer om. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten, og derfor samarbejder vi kun med de bedste tekstilleverandører.

Fælles for vores gardinstoffer er, at de er i funktionelle, dekorative og slidstærke kvaliteter. Udover vores egne mærker finder du gardinstoffer fra førende producenter som JAB og Sunway.

Det bedste til dig

Lad gardinerne være en vigtig del af din indretning, og oplev hvordan smukke gardiner kan fuldende dit hjem. Alle gardiner er nøje udvalgt blandt de bedste gardinbrands, hvor vi går efter kvalitet, trends og smukt design. Det gør vi for at sikre, at du kan tilføre lige den stemning til din bolig, som du ønsker. Uanset om du har behov for en simpel løsning til få vinduer, nye gardiner til hele huset eller gardiner som en praktisk rumdeler, er vi klar til at hjælpe dig med at finde den bedste løsning til dine behov og ønsker.

duette gardin

BRANDS

Gardiner fra JAB brandet
JAB ANSTOETZ

En international anerkendt tekstilleverandør, som vi har samarbejdet med i mange år. JAB er tidløs elegance tilsat tidens puls og sætter med deres omfattende udvalg gang på gang nye trends med eksklusive gardintekstiler.
Med stofgardiner fra JAB tilbyder vi flotte designs i højeste kvalitet. Kollektionerne dækker hele farveskalaen og indeholder alt fra naturlige, varme og douchede farver til fantasifulde farver og smukke mønstre. Det giver et bredt udvalg med et væld af kombinationsmuligheder, man kan gå på opdagelse i.
Special-serierne Chivasso og Carlucci udtrykker passionen for det ekstraordinære og er til dig, som ønsker noget unikt. Træd ind i en fortryllende verden, og find din favorit.
JAB stræber efter bæredygtig udvikling og klimaforbedrende aktiviteter, som både samfundet og miljøet har glæde af. JAB garanterer de højeste standarder og arbejder konstant på yderligere forbedringer i både produktet og processen.

Læs mere om JAB

 

Gardiner fra Shades By Sega brandet
KIRSCH BY SEGA

Stofgardiner fra vores eget mærke, Kirsch By Sega, har et strejf af moderne og tidløs stil. De bløde og elegante stoftyper skræddersyes til præcis din personlige stil og kombinerer funktionalitet med en personlig og varm stemning i dit hjem.

Med det brede udvalg kan du være sikker på at finde den perfekte, skræddersyede gardinløsning. Her er et væld af flotte farver og mønstre, materialer og design. Kollektionerne er kendetegnet ved høj kvalitet og lækre materialer.

Gardiner fra Sunway brandet
SUNWAY®

Solafskærmning fra Sunway® balancerer stil med alsidighed og funktion og er det perfekte valg til at fuldende din indretning. Med Sunway® tilbyder vi et stort udvalg af rullegardiner, persienner, lamelgardiner, Duette® gardiner og plisségardiner i topkvalitet.

Sunway® har et fantastisk udvalg af farver, materialer og stilarter. Mulighederne er uendelige – fra let, gennemsigtigt rullegardinstof til effektiv mørklægning, klassiske og moderne udtryk samt flere betjeningsmuligheder. Tekstilerne er i en funktionel kvalitet, der er specielt udviklet til at modstå falmning og pletter. Enkelte gardintyper er tilmed lydabsorberende og fantastisk til at udnytte energien i hjemmet bedst muligt. Har du behov for at tænke børns sikkerhed ind i din gardinløsning, er der rig mulighed for at vælge en børnesikker løsning uden kæder og snore.

Sunway® stræber efter at inkludere flere og flere bæredygtige materialer i deres kollektioner. På den måde er det muligt for os at tilbyde vores kunder et mere bæredygtigt valg af gardiner.

Læs mere om Sunway

 

Gardiner fra By Sega brandet
KIRSCH SHADES

Kirsch Shades er vores eget mærke i god kvalitet. Kollektionerne er unikke og gennemtænkte, og du finder løsninger til både indvendig og udvendig solafskærmning i sortimentet.

Du kan være sikker på at finde den perfekte solafskærmning til din bolig blandt de brede udvalg. Kollektionerne er i høj kvalitet og lækre materialer, og der er masser af flotte farver og mønstre, materialer og design at vælge imellem.

SEGA gardiner efter mål
Gratis opmåling

Gardiner efter mål hvor funktionalitet, design og holdbarhed er i højsædet.

SEGA Bussen
SEGA Gardinbussen

Book SEGA gardinbussen, og få hele vores sortiment hjem til dig, så du både kan se, føle og opleve.

SEGA GARDINLØSNINGER
Vi hjælper hele vejen

50 års erfaring i rådgivning, produktion og montering af gardiner og markiser.

LANGE STOFGARDINER ER FOR ALVOR TILBAGE I INDRETNINGEN

Finder du inspiration på Pinterest, boligmagasiner og boligprogrammer, har du sikkert set, at lange, bløde stofgardiner har gjort et kæmpe comeback!

 

 

Book en SEGA Gardinbus
Få vores gardinekspert hjem til dig

Bestil et besøg af vores SEGA gardinbus til en uforpligtende snak i dit hjem, hvor vi går i dybden med dine behov, ideér og drømme.

Designgardiner fra de førende producenter

Hos SEGA har vi i mere end 50 år hjulpet danskerne med skræddersyede løsninger for gardiner og solafskærmning. Her har vi altid vægtet den personlige kontakt højt, og vores dygtige gardineksperter har igennem årene hjulpet mere end 100.000 danskere med personlige løsninger, der passer til den enkeltes behov.

Vi har samlet et stort udvalg af gardiner, hvor der er noget for enhver smag. Her finder du eksempelvis designede gardiner fra kendte producenter i god kvalitet – og med vores store udvalg er der en god chance for, at du finder noget, der falder i din smag. Vi har nemlig samlet et varieret udvalg af farver, tekstiler og kvaliteter. På den måde kan du få det udtryk, som du drømmer om.

Er du til det romantiske udtryk, har vi løsninger, der passer til dig. Det samme gælder, hvis du eksempelvis ønsker skandinavisk design eller andre stilarter, der falder i din smag. Vores gardineksperter hjælper dig gerne med at finde den helt rigtige løsning. Vi danner os hurtigt et overblik over dine behov, som vi bruger, når vi hjælper dig med at finde den helt rigtige løsning.

Fælles for de gardiner, som man finder på hylderne hos SEGA, er den gode kvalitet og det flotte design. De producenter, der forhandler de designede gardiner, som vi har valgt at samarbejde med, er desuden nøje udvalgt.

Hos SEGA finder du bl.a. gardiner fra JAB ANSTOETZ, der er en internationalt anerkendt tekstilleverandør. Vi har samarbejdet med JAB i mange år. Hos JAB er der garanti for tidløs elegance samtidig med, at de ikke er bange for at arbejde med nye tendenser og teknikker. Respekt for traditionerne og åbenhed over for nye trends er værdier, der kendetegner denne producent.

Vi er også stolte af vores egne brands: SHADES BY SEGA og BY SEGA. Fælles for begge serier er, at vi har taget vores lange erfaring og viden om gardiner og herefter omsat det til flotte gardiner i høj kvalitet.
Der er mange muligheder for at få det præcis, som du vil have det, når du vælger en løsning fra SEGA. Vi skræddersyer nemlig en løsning, der effektivt dækker dine behov.

Når du er på udkig efter en løsning, er der flere ting, du skal tage højde for – både i forhold til det funktionelle og det visuelle. Heldigvis har vores kompetente og hjælpsomme gardineksperter mange års erfaring med at levere løsninger, der passer til den enkeltes behov og ønsker. Vi danner os hurtigt et overblik over dine behov og finder herefter et udvalg af løsninger, som du præsenteres for i et uforpligtende tilbud.

Hvis du ønsker en personlig, funktionel og flot løsning til gardiner i hjemmet såsom mørklægningsgardiner, solafskærmning eller andet, kan du kontakte os i dag. Vi kommer gerne på besøg, hvor vi foretager mål. Derefter kan vi give dig et personligt tilbud, der opfylder dine ønsker.
Besøget er gratis, og tilbuddet er uforpligtende. Du kan derfor trygt bestille et besøg i dag, så du kan få en løsning med designede gardiner eller det, som du har brug for.