MØD VORES

GARDINBRANDS

GARDINTEKSTILER FRA DESIGNBRANDS

Vi tilbyder et bredt udvalg af forskellige typer gardiner i adskillige farver og kvaliteter. Så uanset om du ønsker et enkelt og let udtryk eller et mere farverigt eller romantisk udtryk, kan du altid finde den gardinløsning, du drømmer om. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten, og derfor samarbejder vi kun med de bedste tekstilleverandører.

Fælles for vores gardinstoffer er, at de er i funktionelle, dekorative og slidstærke. Udover vores egne mærker finder du gardinstoffer fra førende producenter som JAB og Sunway.

Det bedste til dig

Lad gardinerne være en vigtig del af din indretning, og oplev hvordan smukke gardiner kan fuldende dit hjem. Alle gardiner er nøje udvalgt blandt de bedste gardinbrands, hvor vi går efter kvalitet, trends og smukt design. Det gør vi for at sikre, at du kan tilføre lige den stemning til din bolig, som du ønsker. 

Vores gardinbrands

VORES BRANDS

Gardiner fra JAB

JAB ANSTOETZ

En international anerkendt tekstilleverandør, som vi har samarbejdet med i mange år. JAB er tidløs elegance tilsat tidens puls og sætter med deres omfattende udvalg gang på gang nye trends med eksklusive gardintekstiler.

Med stofgardiner fra JAB tilbyder vi flotte designs i højeste kvalitet. Kollektionerne dækker hele farveskalaen og indeholder alt fra naturlige, varme og douchede farver til fantasifulde farver og smukke mønstre. Det giver et bredt udvalg med et væld af kombinationsmuligheder, man kan gå på opdagelse i. Special-serierne Chivasso og Carlucci udtrykker passionen for det ekstraordinære og er til dig, som ønsker noget unikt. Træd ind i en fortryllende verden, og find din favorit.

JAB stræber efter bæredygtig udvikling og klimaforbedrende aktiviteter, som både samfundet og miljøet har glæde af. JAB garanterer de højeste standarder og arbejder konstant på yderligere forbedringer i både produktet og processen.

Gardiner fra Sunway

SUNWAY®

Solafskærmning fra Sunway® balancerer stil med alsidighed og funktion og er det perfekte valg til at fuldende din indretning. Med Sunway® tilbyder vi et stort udvalg af rullegardinerpersiennerlamelgardiner og plisségardiner i topkvalitet.

Sunway® har et fantastisk udvalg af farver, materialer og stilarter. Mulighederne er uendelige – fra let, gennemsigtigt rullegardinstof til effektiv mørklægning, klassiske og moderne udtryk samt flere betjeningsmuligheder. Tekstilerne er i en funktionel kvalitet, der er specielt udviklet til at modstå falmning og pletter. Enkelte gardintyper er tilmed lydabsorberende og fantastisk til at udnytte energien i hjemmet bedst muligt. Har du behov for at tænke børns sikkerhed ind i din gardinløsning, er der rig mulighed for at vælge en børnesikker løsning uden kæder og snore.

Sunway® stræber efter at inkludere flere og flere bæredygtige materialer i deres kollektioner. 

Gardiner fra Kirsch

KIRSCH

Kirsch står stærkt som en af de ledende producenter inden for gardiner i Skandinavien. Det gode ry hviler på et bredt sortiment af solafskærmningsløsninger, hvor der er lagt stor vægt på både design, funktionalitet og brugervenlighed. Enhver detalje er omhyggelig overvejet, og et konstant fokus på udvikling af sortimentet og introduktion af nye kollektioner er bemærkelsesværdig. Med en dyb forankring i nordisk design og funktionalitet bliver Kirsch-gardiner skræddersyet til at passe til enhver indretningsstil og boligtype.

Uanset om din præference ligger hos det tidløst klassiske, det minimalistiske eller de seneste trends, imponerer Kirsch med deres omfattende udvalg af gardiner og tilbehør i et væld af farver og kvaliteter.

Gardiner fra Kirsch Shades

KIRSCH SHADES

Kollektionen Kirsch Shades består af smukke stofvæv i høj kvalitet til en god pris. Kirsch er kendt for en skandinavisk stil med udgangspunkt i nordisk stil og farver.

I kollektionen Kirsch Shades Eco kan du vælge stofgardiner i hør eller genanvendt polyester, som er mere skånsomme overfor miljøet.

Kendetegnene for hele kollektionerne er høj kvalitet og lækre materialer til alle hjem og stilarter.

LANGE STOFGARDINER ER FOR ALVOR TILBAGE I INDRETNINGEN

Finder du inspiration på Pinterest, boligmagasiner og boligprogrammer, har du sikkert set, at lange, bløde stofgardiner har gjort et kæmpe comeback!

læs artiklen her

Få vores gardinekspert hjem til dig

Bestil en SEGA gardinbus til et uforpligtende møde i dit hjem. Vi går i dybden med dine behov, ideér og drømme, så du kan få de perfekte gardiner.

Bestil en gardinbus nu

Designgardiner fra de førende producenter

Hos SEGA har vi samlet et stort udvalg af gardiner, hvor der er noget for enhver smag. Her finder du eksempelvis designede gardiner fra kendte producenter i god kvalitet – og med vores store udvalg er der en god chance for, at du finder noget, der falder i din smag. Vi har nemlig samlet et varieret udvalg af farver, tekstiler og kvaliteter. På den måde kan du få det udtryk, som du drømmer om.

Fælles for gardiner fra SEGA er den gode kvalitet og det flotte design. De producenter, der forhandler vores designede gardiner efter mål, er desuden nøje udvalgt.

Unikke og tilpassede gardinløsninger efter mål

Når du skal vælge gardiner, skal du både tage højde for det funktionelle og visuelle. Heldigvis står vores kompetente gardineksperter mange års erfaring med at levere løsninger, der passer til den enkeltes behov og ønsker. Vi danner os hurtigt et overblik over dine behov og finder herefter et udvalg af løsninger, som du præsenteres for.

Hvis du ønsker en personlig, funktionel og flot løsning til gardiner i hjemmet såsom mørklægningsgardiner og elektriske gardiner, så kan du også få det hos os. 

Vores brands

Hos SEGA finder du bl.a. gardiner fra JAB ANSTOETZ, der er en internationalt anerkendt tekstilleverandør. Derudover har vi samarbejdet med JAB gennem mange år. Hos JAB er der garanti for tidløs elegance samtidig med, at de ikke er bange for at arbejde med nye tendenser og teknikker. Respekt for traditionerne og åbenhed over for nye trends er værdier, der kendetegner denne producent.

Vi er også stolte af at have Kirsch og Kirsch Shades i sortimentet. Her er mange års erfaring og viden om gardiner omsat til flotte gardiner i høj kvalitet.

Se vores udvalg i dag

Vil du gerne se hele vores skønne udvalg af gardiner? Så bestil en gardinbus i dag! Besøget og et eventuelt tilbud er uforpligtende, så du kan trygt bestille en tid.

Vores gardineksper vil medbringe vores sortiment, stof- og farverprøver samt besvare alle dine spørgsmål. Vi kører i hele Danmark, så du kan altid være sikker på, at der er en gardinbus nær dig.

Vi glæder os til at forvandle dit hjem med nye gardiner fra SEGA.