MØD VORES

GARDINBRANDS

Gardintekstiler fra designbrands

Vi tilbyder et bredt udvalg af forskellige typer gardiner i adskillige farver og kvaliteter. Så uanset om du ønsker et enkelt og let udtryk eller et mere farverigt eller romantisk udtryk, så kan du altid finde den gardinløsning, du drømmer om. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten, og derfor samarbejder vi kun med de bedste tekstilleverandører.

Fælles for vores gardinstoffer er, at de er i funktionelle, dekorative og slidstærke kvaliteter. Udover vores egne mærker finder du gardinstoffer fra førende producenter som JAB og Sunway.

+ Læs mere

Flere muligheder for mørklæggende stof

Rullegardiner er traditionelt set de klassiske mørklægningsgardiner, men du kan få stort set alle typer gardiner med mørklæggende effekt. Et par andre gode bud til formålet er Duette® plisségardiner med mørklægning samt lange, luksuriøse stofgardiner.

duette gardin

BRANDS

Gardiner fra JAB brandet
JAB ANSTOETZ

En international anerkendt tekstilleverandør, som vi har samarbejdet med i mange år. JAB er tidløs elegance tilsat tidens puls og sætter med deres omfattende udvalg gang på gang nye trends med eksklusive gardintekstiler.
Med stofgardiner fra JAB tilbyder vi flotte designs i højeste kvalitet. Kollektionerne dækker hele farveskalaen og indeholder alt fra naturlige, varme og douchede farver til fantasifulde farver og smukke mønstre. Det giver et bredt udvalg med et væld af kombinationsmuligheder, man kan gå på opdagelse i.
Special-serierne Chivasso og Carlucci udtrykker passionen for det ekstraordinære og er til dig, som ønsker noget unikt. Træd ind i en fortryllende verden, og find din favorit.
JAB stræber efter bæredygtig udvikling og klimaforbedrende aktiviteter, som både samfundet og miljøet har glæde af. JAB garanterer de højeste standarder og arbejder konstant på yderligere forbedringer i både produktet og processen.

Læs mere om JAB

 

Gardiner fra Shades By Sega brandet
SHADES BY SEGA

Stofgardiner fra vores eget mærke, Shades By Sega, har et strejf af moderne og tidløs stil. De bløde og elegante stoftyper skræddersyes til præcis din personlige stil og kombinerer funktionalitet med en personlig og varm stemning i dit hjem.

Med det brede udvalg kan du være sikker på at finde den perfekte, skræddersyede gardinløsning. Her er et væld af flotte farver og mønstre, materialer og design. Kollektionerne er kendetegnet ved høj kvalitet og lækre materialer.

Gardiner fra Sunway brandet
SUNWAY®

Solafskærmning fra Sunway® balancerer stil med alsidighed og funktion og er det perfekte valg til at fuldende din indretning. Med Sunway® tilbyder vi et stort udvalg af rullegardiner, persienner, lamelgardiner, Duette® gardiner og plisségardiner i topkvalitet.

Sunway® har et fantastisk udvalg af farver, materialer og stilarter. Mulighederne er uendelige – fra let, gennemsigtigt rullegardinstof til effektiv mørklægning, klassiske og moderne udtryk samt flere betjeningsmuligheder. Tekstilerne er i en funktionel kvalitet, der er specielt udviklet til at modstå falmning og pletter. Enkelte gardintyper er tilmed lydabsorberende og fantastisk til at udnytte energien i hjemmet bedst muligt. Har du behov for at tænke børns sikkerhed ind i din gardinløsning, er der rig mulighed for at vælge en børnesikker løsning uden kæder og snore.

Sunway® stræber efter at inkludere flere og flere bæredygtige materialer i deres kollektioner. På den måde er det muligt for os at tilbyde vores kunder et mere bæredygtigt valg af gardiner.

Læs mere om Sunway

 

Gardiner fra By Sega brandet
BY SEGA

By Sega er vores eget mærke i god kvalitet. Kollektionerne er unikke og gennemtænkte, og du finder løsninger til både indvendig og udvendig solafskærmning i sortimentet.

Du kan være sikker på at finde den perfekte solafskærmning til din bolig blandt de brede udvalg. Kollektionerne er i høj kvalitet og lækre materialer, og der er masser af flotte farver og mønstre, materialer og design at vælge imellem.

SEGA gardiner efter mål
Gratis opmåling

Gardiner efter mål, hvor funktionalitet, design og holdbarhed er i højsædet.

SEGA Bussen
SEGA Gardinbussen

Book SEGA gardinbussen og få hele vores sortiment hjem til dig, så du både kan se, føle og opleve.

SEGA GARDINLØSNINGER
Vi hjælper hele vejen

50 års erfaring i rådgivning, produktion og montering af gardiner og markiser.

LANGE STOFGARDINER ER FOR ALVOR TILBAGE I INDRETNINGEN

Finder du inspiration på Pinterest, boligmagasiner og boligprogrammer, har du sikkert set, at lange, bløde stofgardiner har gjort et kæmpe comeback!

 

 

Book en SEGA Gardinbus
Få vores gardinekspert hjem til dig

Bestil et besøg af SEGA gardinbussen til en uforpligtende snak i dit hjem, hvor vi går i dybden med dine behov, ideér og drømme.