Hørgardiner

Luftige, naturlige og trendy

Yndige gardiner i hør

Populære gardiner i luftig hør

Opdag den naturlige skønhed ved hørgardiner. Invitér elegance og lethed ind i dit hjem med gardiner i luftig hør, der er skabt til at tilføje et naturligt og blødt udtryk til hjemmet. Det lette hør filtrerer både solens skarpe stråler og skaber en afslappende stemning – uanset om det er til stuen, soveværelset eller køkkenet.

Hør – et trendy og naturlige gardinstof

I løbet af det seneste år har boligtekstiler i hør for alvor vundet frem i indretningen. Udover at sætte et smukt og tidløst præg på dit hjem, er de nemlig også mere skånsomme ved miljøet.

Ved at vælge hørgardiner får du en naturlig, holdbar og robust gardinløsning, der løfter dit hjem til et nyt niveau. Benyt dem alene eller i kombination med andre gardintyper, der er uanede muligheder med lette gardiner i hør.

Bestil et uforpligtende besøg
Stofgardiner i brunlige nuancer

Fra traditionel til moderne boligindretning

Med hørgardiner får du et moderne stofgardin, der ikke kun afspejler dig og din livsstil, men også er et naturligt alternativ til syntetiske gardiner.

Naturlige materialer, som er fremstillet med omtanke, er mere end nogensinde i fokus, og det gælder også nye gardiner til dit hjem. Med et holdbart og naturligt gardinstof får du nemlig en gardinløsning, der kan holde i flere år, og dermed undgår du et overforbrug.

Du kan med fordel hænge et enkelt stofgardin i hør op på væggen, som en raffineret dekoration, og dermed skabe en hyggelig og huleagtig stemning i rummet. Flere vælger også at bruge hørgardinet som rumdeler.

Hørgardiner: en hyldest til naturen

Lad din indretningsstil være med til at hjælpe miljøet. Som en hyldest til naturen og en refleksion af vores forpligtelse mod miljøet, er vores hørgardiner det perfekte valg for dem, der ønsker at omfavne både stil og ansvarlighed. Det naturlige hørstof giver en forfriskende fornemmelse af lethed og elegance, samtidig med at det understreger din miljøbevidsthed.

Hør er et ganske velegnet materiale til gardiner, da det er et robust naturmateriale, som er nem at vedligeholde og holder længe, uden at kvaliteten bliver forringet. Naturlige stoffer, som hør og uld, står i kontrast til andre tekstiler, såsom polyester, der er fremstillet af syntetiske materialer og er mere skadelige for miljøet.

Kombinér stofgardiner med andre gardintyper

Med stofgardiner kan du udtrykke din personlige stil og skabe et hjem, der udtrykker din personlige stil. Og du kan med fordel kombinere de lette hørgardiner med andre gardintyper.

Selvom hørgardiner kan give et stilfuldt og afslappende udtryk i soveværelset, er det tynde stof ikke optimalt til at blokere for lysindfald og støj om natten. Derfor kan det være en god idé at kombinere det med et rullegardin for at opnå maksimal mørklægningseffekt og privatliv.

Plisségardinet et andet godt alternativ. Et honeycomb plisségardin er samtidigt et lyddæmpende– og isolerende gardin, der bidrager til et godt indeklima året rundt.

Se vores hørgardiner med gardinbussen

Uanset om du foretrækker et klassisk eller moderne udtryk, passer hørgardiner godt ind i de forskellige rum i hjemmet. Mulighederne er mange, og vi står klar til at hjælpe dig med at finde den rette gardinløsning til soveværelset, stuen eller noget helt tredje.

Bestil et uforpligtende besøg, så bringer vi hele sortimentet til din dør. Vores erfarne gardineksperter står klar til at inspirere og guide dig, så I i fællesskab kan finde den perfekte gardinløsning.

5 års garanti på gardiner og markiser

Med SEGAs udvidet garanti er du sikret mod fejl og mangler. Nyd holdbarhed og kvalitet, uden bekymringer – år efter år.

Læs mere

Få vores gardinekspert hjem til dig

Bestil SEGA gardinbus til et uforpligtende møde i dit hjem. Vi går i dybden med dine behov, ideér og drømme, så du kan få de perfekte gardiner.

Bestil en gardinbus nu