MARKISER, SCREENS & PERGOLA

SOLAFSKÆRMNING

HVORDAN KAN VI HJÆLPE DIG?

MARKISELØSNINGER SOM SKYGGEGIVER OG HYGGESPREDER

Uderummet er en mulighed for at skabe en naturlig sammenhæng mellem dit hjem og den omkringliggende natur. En inspirerende oase, der rummer plads til leg i skyggen, læsning, middag og ro til at nyde naturen og hinanden. En markise eller pergola åbner op for et væld af muligheder.

Få en ekspert hjem til dig. Book blot et besøg af SEGA markisebus og få professionel rådgivning, opmåling samt uforpligtende tilbud – helt gratis.

Vi skaber individuelle løsninger

Vi speciallaver din markise eller pergola efter mål, stil og behov, så løsningen passer bedst muligt til dig og dit hjem. Alle vores produkter er fremstillet med stor nøjagtighed og godt håndværk, så du får en holdbar løsning og unikt design, uanset om det drejer sig om den lille altan eller den store terrasse.

Markiser med motor

Alle vores løsninger til uderummet er med motorstyring og 5 års garanti på hele sortimentet. Afhængigt af model og behov er det muligt at vælge imellem en indbygget motor fra enten Somfy eller Faher.

Somfy er markedsledende producent inden for både motorer og betjeninger. De tilbyder ekstra støjsvage IO- eller RTS-motorer og flere forskellige betjeningsmuligheder heriblandt app-styring. App’en forbindes med en TaHoma Swich, som er en smart hub, der gør det muligt at styre alle hjemmets Somfy produkter. Det er desuden muligt at tilkoble smartprodukter fra en lang række andre producenter som f.eks. Alexa, Google Home, Sonos, IHC og Philips.

markiser til terrassen
SEGA Bussen

Sådan fungerer det, når markisebussen kommer hjem til dig

01
Book en markisebus til en uforpligtende snak

Første skridt er en snak i dit hjem. Vores samarbejdspartner, Dansk Markiseservice, kommer ud til en snak om dine behov, ideér og drømme til markiser, screens eller pergola.

02
Sammen med dig skaber vi den perfekte solafskærmning

Vi medbringer vores sortiment, så du både kan se, føle og opleve kvaliteten. Vi måler samtidigt op og sikrer høj kvalitet. Den endelige løsning er tilpasset dit budget, din livsstil og dit hjem.

03
Hvis du takker ja til vores løsning

Din bestilling sættes i produktion, og så snart vi er færdige, kommer vores professionelle montører hjem til dig og monterer. De går ikke før, alt hænger pænt og flot.

SEGA gardiner efter mål
Gratis opmåling

Gardiner efter mål, hvor funktionalitet, design og holdbarhed er i højsædet.

SEGA Bussen
SEGA Markisebussen

Book SEGA markisebus og få hele vores sortiment hjem til dig, så du både kan se, føle og opleve.

SEGA GARDINLØSNINGER
Vi hjælper hele vejen

50 års erfaring i rådgivning, produktion og montering af gardiner og markiser.

Afskærmning for sol og vind

Når det kommer til solafskærmning i uderummet, findes der flere forskellige muligheder, men ofte kan man opleve, at løsningen, f.eks. en parasol, ikke dækker et tilstrækkeligt stort område. Ønsker du at skærme af for et større område eller skabe en fantastisk terrasse, som giver plads til masser af udeliv og forbinder huset med den omkringliggende natur, så kan en markise eller pergola være løsningen.

Med en markise eller pergola kan du skabe et stort område med skygge og læ på terrassen eller altanen. Kombinér eventuelt med en lyskæde, eller vælg en markise med integreret LED-lys i frontbommen for at få mest muligt ud af de lange, lune sommeraftener. Det giver en fantastisk stemning og en oase, der fungerer perfekt som bindeled mellem inde og ude.

Få hjælp til uderum og indeklima

Når du planlægger dit uderum, er det vigtigt at tage hensyn til husets arkitektur, placering på grunden og dit behov. Er du i tvivl om mulighederne, anbefaler vi et gratis og uforpligtende besøg af vores markiseeksperter.

Vi tilbyder et bredt udvalg af markiser og pergolaer til uderummet. De er alle speciallavet efter mål og behov og lavet i slidstærke materialer, som er skabt til det nordiske klima. For både pergola og markise gælder det desuden, at de udover at skærme af for direkte sol også afhjælper et behageligt indeklima ved at forhindre varmestrålerne i at trænge igennem husets vinduer. De kan desuden være en nyttig hjælp mod den lave sol i efterårs- og vintermånederne.