fbpx

MARKISER, SCREENS & PERGOLA

UDVENDIG SOLAFSKÆRMNING

HVORDAN KAN VI HJÆLPE DIG?

SOLAFSKÆRMNING TIL SKYGGE OG HYGGE 

Udvendig solafskærmning på terrassen eller altanen giver dig mulighed for skabe en naturlig sammenhæng mellem dit hjem og den omkringliggende natur. En inspirerende oase, som indbyder til afslapning, læsning og leg i et skyggefuldt område.

Vores markiser og pergolamarkiser åbner for et væld af muligheder.

Vi skaber individuelle løsninger

Vi specialfremstiller din nye markise eller pergola efter mål, stil og behov, så løsningen passer til dit hjem. Alle vores produkter er fremstillet med stor nøjagtighed og godt håndværk, så du får en holdbar løsning og et unikt design. Vi står klar til at assistere, uanset om det drejer sig om en mindre altan eller en stor terrasse.

Udvendig solafskærmning
Rådgivning om udvendig solafskærmning

Sådan fungerer det, når markisebussen kommer hjem til dig

01
Book en markisebus til en uforpligtende snak

Første skridt er en snak i dit hjem. Vores samarbejdspartner, Dansk Markiseservice, kommer ud til en snak om dine behov, ideér og drømme til markiser, screens eller pergola.

02
Sammen med dig skaber vi den perfekte solafskærmning

Vi medbringer vores sortiment, så du både kan se, føle og opleve kvaliteten. Vi måler samtidigt op og sikrer høj kvalitet. Den endelige løsning er tilpasset dit budget, din livsstil og dit hjem.

03
Hvis du takker ja til vores løsning

Din bestilling sættes i produktion, og så snart vi er færdige, kommer vores professionelle montører hjem til dig og monterer. De går ikke før, alt hænger pænt og flot.

Gratis opmåling
Gratis opmåling

Gardiner efter mål, hvor funktionalitet, design og holdbarhed er i højsædet.

Markisebus
SEGA Markisebussen

Book SEGA markisebus og få hele vores sortiment hjem til dig, så du både kan se, føle og opleve.

SEGA GARDINLØSNINGER
Vi hjælper hele vejen

50 års erfaring i rådgivning, produktion og montering af gardiner og markiser.

Solafskærmning for sol og vind

Når det kommer til udvendig solafskærmning, findes der flere forskellige muligheder. Herunder markiser, pergolaer og parasoller. De fleste oplever dog, at en parassol ikke opfylder alle behov, da den ikke dækker et tilstrækkeligtområde og i nogen tilfælde skal flyttes i løbet af dagen.

Den rette solafskærmning giver dig og dine nærmeste mulighed for at nyde jeres udeområde i størstedelen af året. Hos SEGA tilbyder vi udvendig solafskærmning i form af traditionelle markiser eller pergolamarkiser.

Vil du gerne have et uforpligtende tilbud? Bestil en markisebus i dag!

 

Markiser med motor

Alle vores løsninger, indenfor udvendig solafskærmning, er med motorstyring. Derudover får du også 5 års garanti på hele vores sortiment. Afhængigt af model og behov er det muligt at vælge imellem en indbygget motor fra enten Somfy eller Faher.

Somfy er en markedsledende producent inden for motorer og betjeninger. De tilbyder ekstra støjsvage IO- eller RTS-motorer og flere forskellige betjeningsmuligheder, heriblandt app-styring. App’en forbindes med en TaHoma Swich, som er en smart hub, der gør det muligt at styre alle hjemmets Somfy produkter. Det er desuden muligt at tilkoble smartprodukter fra en lang række andre producenter som f.eks. Alexa, Google Home, Sonos, IHC og Philips.

Fordele ved udvendig solafskærmning

Der er et utal af fordele ved at investere i udvendig solafskærmning. Vi har oplistet nogle af de største fordele ved at skabe et ekstra uderum herunder.

Med solafskærmning fra SEGA får du: 

  • Beskyttelse mod solens stråler.
  • Udvidelse af udendørssæsonen.
  • Reduktion af indendørs varme.
  • Forbedring af hjemmets facade.
  • Øget ejendomsværdi.
  • Mulighed for tilpasning og designvalg.

 

Bestil en markisebus i dag

Når du overvejer at montere en markise, er det vigtigt, at tage hensyn til husets arkitektur, placering og ikke mindst dit behov.

Hos SEGA tilbyder vi et bredt udvalg af markiser og pergolaer, som kan tage dit udeområde til nye højder. Vores løsninger bliver fremstillet efter mål, i slidstærke materialer som er skabt til det nordiske klima. Desuden tilbyder vi også udvendige screens.

Er du i tvivl om, du har behov for udvendig solafskærmning, hvilke løsning du bør vælge eller noget tredje? Vi står klar til at sikre, at du får en løsning, du har glæde af i mange år.