MÆRKESAGER

VI STØTTER

NÅR STÆRKE SAMARBEJDER SKABER INSPIRATION

Vores mission er at inspirere – og det gør vi blandt andet igennem vores betydningsfulde samarbejder. Hvert år dedikerer vi en pulje til at støtte udvalgte mærkesager, der er med til at give ekstra håb og puster liv til inspirationen.

Vi er stolte af at kunne støtte op om flere vigtige mærkesager, der gør en forskel for mange danskere.

DE UDVALGTE MÆRKESAGER VI STØTTER

Vi støtter Knæk Cancer 2023

KNÆK CANCER 2023

Kræft er desværre stadig en sygdom, som fylder meget i vores samfund, og igen i år støtter SEGA Knæk Cancer i kampen mod kræft.

Kræft rammer hver tredje dansker og gør alle andre til pårørende. Vi kommer alle – på en eller anden måde og på et eller andet tidspunkt i vores eget liv – i berøring med kræft.

Vi støtter med: 10.000,-

HJERTEGALLA 2023

Sammen kæmper vi for hjertet! TV2 og Hjerteforeningen sammen med hele Danmark om at kæmpe for hjertet ved årets Hjertegalla, som i 2023 løber af stablen lørdag d. 16. september kl. 20:50 på TV2 Charlie.

Hjertesygdom rammer over en halv million danskere og deres familier er berørte af den alvorlige sygdom. Derfor er der brug for hjælp til at kæmpe.

Vi støtter med: 25.000,-

KNÆK CANCER 2022

Hvert år i uge 43 sætter Kræftens Bekæmpelse og TV2 fokus på kræft med indsamlingen Knæk Cancer. Kræft kan ramme os alle – og vi er desværre alt for mange, der har haft kræft helt tæt på, enten som patient eller pårørende/kollega.

Vi vil gerne hjælpe med at skabe håb og optimisme ved at støtte denne vigtige sag.

Vi støttede med: 10.000,-