Børnegardiner til børneværelset

SIKKERHED & KREATIVE RAMMER

BØRNEGARDINER TIL LEG OG GOD SØVN

En god nattesøvn er vigtigt for dit barns humør og indlæringsevne, og derfor bør man skabe de optimale rammer for god søvn i børneværelset. Børnegardiner bør samtidige være kreative, farvede og mønstrede, så det er et sjovt og stimulerende sted at opholde sig.

Hos SEGA kan du slippe kreativiteten løs, og skab et spændende univers til dit barn.

God sikkerhed for de mindste

Vores funktionelle og praktiske gardiner skruer op for søvnen og hyggen, samtidig med at lys og lyd bliver holdt ude. Vi har børnegardiner i form af rullegardiner, plisségardiner, persienner og klassiske stofgardiner. Derudover har vi flere børnesikrede løsninger, så du trygt kan efterlade dit barn på børneværelset.

Bestil et uforpligtende besøg
Mørklæggende børnegardiner til børneværelse

BØRNEGARDINER TIL LEG OG GOD SØVN

Smarte plisségardiner til børneværelset

PLISSÉGARDINER MED MØRKLÆGNING

Et plisségardin er en elegant og praktisk børnegardin, som fylder meget lidt i vinduet, når det er trukket op. Vores plisségardiner findes i mange farver og stof, og du kan vælge alt fra transparente gardiner til mørklægningsgardiner og isolerende gardiner.

RULLEGARDINER MED MØRKLÆGNING

Rullegardiner er et strømlinet og elegant børnegardin, der gør det nemt at regulere eller forhindre lysindfald på en meget elegant måde. Rullegardiner fås i mange farver, mønstre og stoftyper, så dit barn kan få det helt perfekte.

STOFGARDINER

Vores charmerende stofgardiner fås i præcis de størrelser, former og farver, du drømmer om, og er det perfekte valg til det moderne hjem. Samtidig er tykke stofgardiner et lyddæmpende gardin, som bidrager til en bedre akustik i rummet.

FÅ INSPIRATION TIL GARDINER OG MARKISER

5 års garanti på gardiner og markiser

Med SEGAs udvidet garanti er du sikret mod fejl og mangler. Nyd holdbarhed og kvalitet, uden bekymringer – år efter år.

Læs mere

Få vores gardinekspert hjem til dig

Bestil en SEGA gardinbus til et uforpligtende møde i dit hjem. Vi går i dybden med dine behov, ideér og drømme, så du kan få de perfekte gardiner.

Bestil en gardinbus nu

Mørklægningsgardiner til de yngste

Den dejlige sommertid byder på mange lyse timer i døgnet, og det kan hurtigt blive forstyrrende og gå ud over ens søvnrytme. Børn er ofte mere sensitive end ældre, og derfor er det vigtigt, at finde de helt rigtige børnegardiner til børneværelset.

Mørklægningsgardiner giver dig mulighed for at skabe et mørkt og trygt rum, så dit barn kan sove godt og uforstyrret. I kan med andre ord selv bestemme, hvornår natten skal indtræffe på børneværelset.

Vores gardiner med mørklæggende effekt findes som rullegardiner, plisségardiner og lamelgardiner, og du kan endda få flere af dem med motor. Et elektrisk gardin giver dig fuld kontrol over dine gardiner – i og udenfor hjemmet.

Farvede og mønstrede børnegardiner

Hos SEGA finder du et stort udvalg af gardiner til børneværelset. Uanset, om du ønsker et stilrent børnegardin i afdæmpede farver, eller farven skal være dit barns yndlingsfarve. Vi kan fremstille lige netop det gardin, som dit barn drømmer om. Er yndlingsfarven pink, lilla, blå eller mørkeblå? Vi kan fremstille gardinet i alle regnbuens farver.

Under et besøg, vil vores gardineksperter hjælpe og rådgive dig omkring alle mulighederne.

Sikkerhed & tryghed på børneværelset

Det er vigtigt, at du føler dig tryg, når dit barn leger eller opholder sig alene på sit værelse. Med vores børnesikrede gardiner, kan du have ro i maven.

Først og fremmest er det vigtigt at placere sengen og andre møbler, så de ikke giver barnet let adgang til gardinerne. Dernæst er det naturligvis en god idé at vælge et børnevenligt gardin uden kæder og snore. Vælg eksempelvis LiteRise® eller SmartCord®-betjening, hvor der er henholdsvis ingen snore og kæder eller en kort betjeningssnor.

Hvis du alligevel vælger et børnegardin med snore- eller kædetræk, så medfølger der altid en børnesikker sikkerhedsanordning.

Se vores udvalg af børnegardiner

Vil du gerne vide mere om vores gardintyper, udvalg af farve- og mønster samt vores priser? Så er du meget velkommen til at bestille en uforpligtende gardinbus fra SEGA.

Under et besøg, vil vores gardineksperter vise vores store udvalg samt sørge for korrekt opmåling af vinduerne på børneværelset.

Bestil en gardinbus i dag! Vi står klar til at give dit barn nogle inspirende og flotte børnegardiner.

UDFORSK GARDINLØSNINGER TIL ANDRE RUM

    Gardiner til badeværelset

    Gardiner til kontoret

    Køkkengardiner

    Gardiner til soveværelset

    Gardiner til stuen