Børnesikring

TRYGHED I HJEMMET

Børnesikring - gardiner uden løsthængende snore

BØRNESIKRING – EN SELVFØLGELIGHED

Små børn er nysgerrige af natur – og heldigvis for det. Vi tager vores ansvar omkring gardinsikkerhed meget seriøst, så I kan færdes trygt derhjemme, når dagen står på hygge og leg nær vinduerne. Alle vores gardiner leveres med en godkendt børnesikring, så de små ikke kan skabe farlige situationer med snore og kæder.

Sådan børnesikrer du dine gardiner

Et godt råd til at skabe yderligere tryghed omkring gardinerne er at flytte senge og andre møbler væk fra vinduerne for at forhindre uheld med løse betjeningssnore og -kæder. Kæder og snore hænger ofte lige i børnehøjde, men ved at montere det medfølgende sikringsbeslag mindst 1,5 m over gulvet bliver snore forsvarligt fastgjort til væggen.

Bestil et uforpligtende besøg
Gardiner med børnesikring

GARDINER MED BØRNESIKRING

Plissegardiner med trinsløs betjening

PLISSÉGARDINER INKL. DUETTE®

Et plisségardin er en elegant og praktisk gardinløsning, som fylder meget lidt i vinduet, når de er trukket op.

rullegardiner med motor

RULLEGARDINER

Rullegardiner er en klassisk og funktionel gardinløsning, der gør det nemt at regulere eller forhindre lysindfald på en meget elegant måde.

Børnesikring af stofgardiner

STOFGARDINER

Dekorative stofgardiner fås i præcis de størrelser, former og farver, du drømmer om, og er det perfekte valg til det moderne hjem.

Foldegardiner med medfølgende børnesikring

FOLDEGARDINER

Det elegante foldegardin – også kaldet liftgardiner – et godt valg til alle hjemmets rum.

Skru op for børnesikring af gardiner

Når de allermindste i huset begynder at gå eller kravle, er det vigtigt, at du med god ro i maven kan lade eventyret fortsætte uden at bekymre dig om løsthængende snore og kæder fra dine gardiner.

Hvis du går i børnehøjde og tager et kig på dit hjem, får du måske øje på ting, du ønsker at beskytte dit barn imod. Stikkontakter, trapper, skuffer og løsthængende snore er kendte eksempler. Vores gardiner har derfor som standard ALTID en godkendt sikkerhedsanordning vedlagt, der bruges i forbindelse med montering af gardinet, og vi tænker generelt sikkerhed ind i alle vores løsninger.

Læs mere og få inspiration til de perfekte børnegardiner.

Trådløs gardiner skaber børnesikring

Der findes også gardinløsninger, der i sin udformning er perfekte til hjem med børn. Vælg f.eks. lange stofgardiner eller gardiner med LiteRise®– eller SmartCord®-betjening. Ved disse løsninger undgår du henholdsvis snore og kæder, eller får en kort betjeningssnor som forbliver kort, uanset om gardinet er trukket op eller ned.

Er du i tvivl om, hvordan du bedst børnesikrer dine gardiner eller hvilken løsningen, du skal vælge? Så kan du bestille et gratis og uforpligtende besøg af en af vores gardineksperter.

Vi står altid klar til at hjælpe dig med at skabe et børnesikkert hjem.

FÅ INSPIRATION TIL GARDINER OG MARKISER

5 års garanti på gardiner og markiser

Med SEGAs udvidet garanti er du sikret mod fejl og mangler. Nyd holdbarhed og kvalitet, uden bekymringer – år efter år.

Læs mere

Få vores gardinekspert hjem til dig

Bestil en SEGA gardinbus til et uforpligtende møde i dit hjem. Vi går i dybden med dine behov, ideér og drømme, så du kan få de perfekte gardiner.

Bestil en gardinbus nu