Mørklægningsgardiner

DÆMP LYSET OG SOV GODT

MØRKLÆGNINGSGARDINER EFTER MÅL

Sommeren er skøn, da det betyder sol og lyse nætter. Men sollys kan også være til stor gene, når vi skal sove, arbejde foran computerskærmen eller se TV. Her kan mørklægningsgardiner effektivt hjælpe med at lukke lyset ude, når du ønsker det.

Vores mørklægningsgardiner efter mål er særligt perfekte som gardin til soveværelsetstuen eller som børnegardin.

Vælg af det rigtige gardin med mørklægning

Rullegardiner er traditionelt set de klassiske mørklægningsgardiner, men mange gardintyper kan bestilles med en mørklæggende effekt.

Andre gode bud på gardiner med mørklægning er plisségardiner samt lange, luksuriøse stofgardiner i et tung materiale som f.eks. velour.

Bestil et uforpligtende besøg
Flotte mørklægningsgardiner efter mål

MØRKLÆGNINGSGARDINER EFTER MÅL

Duette mørklægningsgardiner

PLISSÉGARDINER INKL. DUETTE®

Et plisségardin er en elegant og praktisk gardinløsning, som fylder meget lidt i vinduet, når de er trukket op.

Et rullegardin med mørklæggende effekt

RULLEGARDINER

Rullegardiner er en klassisk og funktionel gardinløsning, der gør det nemt at regulere eller forhindre lysindfald på en meget elegant måde.

Tykke stofgardiner med mørklæggende effekt

STOFGARDINER

Dekorative stofgardiner fås i præcis de størrelser, former og farver, du drømmer om, og er det perfekte valg til det moderne hjem.

Foldegardiner er et charmerende og enkelt mørklægningsgardin

FOLDEGARDINER

Det elegante foldegardin – også kaldet liftgardiner – et godt valg til alle hjemmets rum.

Få en god søvn med mørklægningsgardiner

Vi sover i omegnen af en tredjedel af vores liv, og derfor skal soveværelset også være indrettet, så du har de optimale forhold for at få en god søvn. Her kan et mørklægningsgardin være med til at sikre en god nattesøvn uden generen lysindfald – hvilket er vigtigt for din sundhed. For andre er det også oplagt at tænke mørklægningsgardiner ind i indretningen, så man undgår at ens computer eller TV blive ramt af generende sollys.

Mørklægningsgardiner lyder i nogens øre som noget tungt og mørkt, som ikke passer til en skandinavisk indretningsstil. Sådan behøver det ikke at være. Den mørklæggende effekt har ikke noget at gøre med farven på vævet, så du kan sagtens vælge en lys nuance og samtidig opnå effektiv mørklægning.

Fordele ved gardiner med mørklægning

Er mørklægningsgardiner en god løsning? Læs alle fordele her!

Fordele ved mørklægningsgardiner:

  • De vil effektivt reducerer lysindfald i din bolig.
  • De har en energibesparende effekt.
  • De har lydabsorberende egenskaber som reducerer støj.
  • De er lette at rengøre og vedligeholde.
  • De kan forbedrer din søvnkvaliteten markant.
  • De skærmer for lysindfald på TV og computerskærme.
  • De er stilrene og øger hjemmets æstetisk.

Luksuriøs stemning med praktiske gardiner

Rullegardinet er et klassisk mørklægningsgardin. Et rullegardin skærmer effektivt af for sollys, når det er nedrullet, og passer perfekt til dig, som foretrækker et stilrent gardin. Vi har en uanet mængde af rullegardiner i samtlige farver og nuancer.

Plisségardinet er også et populært valg, hvis man ønsker gardiner med mørklægning. Plisségardinets elegante folder, vil i modsætning til rullegardinets glatte overflade, skabe en romantisk og let stemning i dit hjem.

Er du mere til stemningen som stofgardiner, lamelgardiner eller foldegardiner efter mål bringer til et hjem? Det er intet problem, du kan få flere af denne type gardiner som mørklægningsgardin.

Forhandler af gardiner siden 1968

Hos SEGA kan du få præcis det mørklægningsgardin, som du ønsker. Vi har været en af danskernes foretrukne gardinforhandlere siden 1968, og det stræber vi efter at blive ved med at være.

Vores gardin-specialister står altid klar til at rådgive dig, så du får de helt rigtige gardiner til dit hjem eller arbejdsplads. Vi tager altid udgangspunkt i den enkelte kundes ønsker, behov og krav, når vi finder en løsning.

Vi tilbyder altid gratis rådgivning og opmåling, da vi har forståelse for, at det kan være svært at vælge de helt rigtige mørklægningsgardiner. Dette gør vi ved et besøg af vores gardinbus, som kører i hele landet.

Besøget af vores gardinbus er gratis og uforpligtende, så du kan trygt bestille en tid.

5 års garanti på gardiner og markiser

Med SEGAs udvidet garanti er du sikret mod fejl og mangler. Nyd holdbarhed og kvalitet, uden bekymringer – år efter år.

Læs mere

Få vores gardinekspert hjem til dig

Bestil SEGA gardinbus til et uforpligtende møde i dit hjem. Vi går i dybden med dine behov, ideér og drømme, så du kan få de perfekte gardiner.

Bestil en gardinbus nu