By Sega er Danmarks største leverandør af gardiner og markiser fra øverste hylde

Vi har opdateret vores logo og navn som taler rent ind i det klassiske og tidløse univers som By Sega har været kendt for igennem 40 år – og ellers er alt som det plejer. By Sega er stadigvæk for dig, der ønsker at investere i en klassisk og tidløs gardinløsning og som aldrig går på kompromis med din indretningsstil og æstetik.

Hos os finder du et udvalgt sortiment af gardiner, som er tilpasset den kræsne smag med mulighed for den nyeste gardinteknologi og funktion. Vi tilbyder gardinløsninger og solafskærmning til alle typer rum, lige fra soveværelset til stuen, køkkenet og badeværelset. Til terrassen, balkonen eller altanen finder du også et eksklusivt udvalg af markiser, screens og pergola, som giver muligheder for at skabe et smukt uderum.

 

Personlig rådgivning og service til forskel

By Sega har i mere end 40 år produceret, leveret og monteret gardiner, rullegardiner og markiser, speciallavet efter mål, så de bliver præcis, som du ønsker. Vores dygtige personale bliver uddannet på vores egen skole, så vi sikrer, at det faglige niveau altid er tårnhøjt, og at vi til enhver tid kan rådgive dig i unikke designs, der kan indfri dine boligdrømme. Vores specialister kommer hjem til dig, så I sammen kan gennemgå vores sortimentskvaliteter. Du får personlig rådgivning hele vejen og vi sørger selvfølgelig for korrekt opmåling og montering så du få præcis den gardin- eller markiseløsning, du drømmer om.

 

Gardinbus på 1. klasse

Få kvalitet til forskel når du bestiller gardinbussen By Sega. Vi tilbyder et væld af modeller og udformninger af gardiner og solafskærmning – lige fra rulle- og lamelgardiner til plisségardiner og de mere klassiske gardintyper. By Sega leverer gardiner og persienner i alle længder, bredder og med specielt tilpassede lameller, som er skræddersyet til at passe ind i lige præcis dit hjem.

 

Vi har et eksklusivt udvalg af kvalitetsmarkiser og screens

By Sega er førende indenfor udviklingen af markiser, og vi kan tilbyde en bred vifte af specialløsninger såsom computerstyrede markiser, der er reguleret efter vejr og vind, nat og dag eller lysforhold. By Sega markiser anvender altid motorisering, hvilket sikrer den højeste kvalitet og holdbarhed – Bestil markisebussen – du får personlig rådgivning og kvalitet til forskel.

 

By Sega Erhverv – skræddersyede løsninger til din virksomhed

By Sega har mere end 40 års erfaring i at levere eksklusive gardiner, solafskærmning og markiser til erhvervslivet. Vi bruger kun de bedste leverandører, og vi har et stærkt team af uddannede konsulenter, som sætter en ære i at yde den bedste rådgivning og service.

Vores konsulenter er altid på forkant med udviklingen af nye kvaliteter, stoffer og trends – også når det kommer til skræddersyede dessiner med fx brand-, firma- eller organisationslogoer.

Ring 70201072 og få besøg af en vores dygtige konsulenter, som er specialiseret i erhvervsløsninger, og meget gerne tager en uforpligtende snak om, hvordan jeres ønsker kan blive til virkelighed.

 

Forbrugsforeningen

Hos By Sega har vi i mange år samarbejdet med Forbrugsforeningen, hvor vi yder 7% bonus. Er du allerede medlem af forbrugsforeningen kan du læse mere her: https://www.forbrugsforeningen.dk

 

PERSONLIG RÅDGIVNING TIL FORSKEL

Vi måler gratis op  //  Du får et tilbud  //  Vi monterer  //  + 100.000 tilfredse kunder

Vi måler gratis op
Du får et tilbud
Vi monterer
+ 100.000 tilfredse kunder
Dansk virksomhed