LAD OS INSPIRERE DIG

OM SEGA

SEGA A/S – GARDINBUSSER OG MARKISEBUSSER I HELE DANMARK

Hos SEGA sætter vi en ære i at skabe smukke, individuelle gardinløsninger til dit hjem. Siden 1968 har vi skabt stemning i mere end 100.000 private hjem, og vores dygtige gardineksperter sikrer fortsat, at vores kunder får lige den løsning, de drømmer om til deres hjem.

+ Læs mere

Kvalitetsgardiner der holder i mange år

Alle vores produkter er fremstillet efter mål med stor nøjagtighed og godt håndværk, og er skabt til at holde i mange år. Vi producerer, leverer og monterer et bredt udvalg af gardinløsninger og solafskærmning – både til private rum, til professionelle eller offentlige rum og til uderummet.

Få inspiration og hjælp af vores gardineksperter

Vores vigtigste opgave er at rådgive vores kunder ud fra deres ønsker, behov og personlige indretningsstil, og vi uddanner derfor vores dygtige gardinkonsulenter på vores eget uddannelsesakademi. På den måde sikrer vi, at vi til enhver tid kan rådgive dig i unikke gardinløsninger, der kan indfri dine boligdrømme.

book en gardinbus
Sammen skaber vi den bedste gardinløsning

Vi vil gerne sørge for, at du bliver helt tilfreds med din nye gardinløsning. Og vi mener det bedste udgangspunkt for det er at se, føle og opleve de mange forskellige løsninger hjemme hos dig selv – så du med god ro i maven kan se, hvordan farver og materialer spiller sammen med din øvrige indretning.

Vi gør det nemt for dig

Vores SEGA busser kører i hele landet, og vores gardin- og markiseeksperter kommer hjem til dig, og hjælper dig fra drøm til virkelighed. Vi bruger udelukkende vores egne erfarne montører, og du kan være helt sikker på, at de ikke går før alt hænger præcist som det skal. Det er vores garanti for et flot færdigt resultat, som du kan glædes over hver dag.

CSR – Coperate Social Responsability

Gardiner og markiser skabt med omtanke. Miljøet og etikken omkring vores produktion er et område, vi prioriterer højt i SEGA A/S. Vi sikrer derfor, at de leverandører, vi samarbejder med, overholder regler og love.

Vi ønsker at sætte den højeste standard, og derfor stiller vi krav om, at alle de leverandører, vi samarbejder med, overholder de gældende Europæiske direktiver og standarder omkring miljø og etik: REACH, BSCI og WEEE.

Kravene gælder både for de produkter, vi sælger, og den emballage, de er pakket i.

Kravene er som følgende:

  • Vi anvender ikke fabrikker, der beskæftiger børnearbejdere
  • Farvestoffer, der anvendes, skal være godkendte
  • Vi accepterer ikke brug af tungmetaller i ophængsskinner eller andre metaldele
  • Alle produkter skal være phtalatfri
SEGA gardiner efter mål
Gratis opmåling

Gardiner efter mål, hvor funktionalitet, design og holdbarhed er i højsædet.

SEGA Bussen
SEGA Gardinbussen

Book SEGA gardinbussen og få hele vores sortiment hjem til dig, så du både kan se, føle og opleve.

SEGA GARDINLØSNINGER
Vi hjælper hele vejen

50 års erfaring i rådgivning, produktion og montering af gardiner og markiser.

LANGE STOFGARDINER ER FOR ALVOR TILBAGE I INDRETNINGEN

Finder du inspiration på Pinterest, boligmagasiner og boligprogrammer, har du sikkert set, at lange, bløde stofgardiner har gjort et kæmpe comeback!

 

 

Book en SEGA Gardinbus
Få vores gardinekspert hjem til dig

Bestil et besøg af SEGA gardinbussen til en uforpligtende snak i dit hjem, hvor vi går i dybden med dine behov, ideér og drømme.