OM SEGA

LAD OS INSPIRERE DIG

Leverandør af gardiner og markiser siden 1968

Hos SEGA sætter vi en ære i at skabe smukke, individuelle gardinløsninger til dit hjem. Siden 1968 har vi skabt stemning i mere end 100.000 private hjem, og vores dygtige gardineksperter sikrer fortsat, at vores kunder får de gardiner og markiser, de drømmer om til deres hjem.

Alle vores produkter er fremstillet efter mål med stor nøjagtighed og godt håndværk, og er skabt til at holde i mange år. Vi producerer, leverer og monterer et bredt udvalg af gardiner samt udvendig solafskærmning. Dette er til både private rum, til professionelle eller offentlige rum og til uderummet.

Om SEGA - lær os at kende
Gardiner og markiser siden 1968
Flotte gardinløsninger til glade kunder
Førende gardinleverandør i over 50 år
Leverandør af gardiner og markiser i hele Danmark
SEG

Koncernen bag SEGA

SEGA har i mere end 50 år været en af de førende leverandører af gardiner efter mål til danske hjem.

I 2019 blev SEGA en del af Deco Group A/S, som er blandt Skandinaviens største leverandører af gardiner til private hjem. I Danmark er vi mere end 150 medarbejdere, som hver dag arbejder målrettet med at udvikle og levere netop de gardinløsninger, vores kunder efterspørger. Vores hovedkontor ligger i Randers med en forlænget arm til Greve, hvor vores sjællandske afdeling bor. Desuden har vi lokale kontorer i Sverige, Norge og Finland.

Deco Group A/S er en del af Hunter Douglas, som er verdens største udbyder af solafskærmning og gardinløsninger. Adgangen til videndeling og synergieffekter i koncernen er med til at gøre SEGA mere effektiv og rentabel – og det er din garanti for kvalitet og sikker levering.

Sammen finder vi en løsning

Hos SEGA vil vi altid sørge for, at du bliver helt tilfreds med dine nye gardiner. Vi mener, at dette er muligt, når du har mulighed for at føle og opleve vores mange løsninger i din bolig. Derfor har du altid mulighed for at få et uforpligtende besøg af en gardinbus.

Under et besøg af gardinbussen: 

  • fremviser vi vores forskellige gardintyper.
  • bliver du præsenteret for vores stof- og farveprøver.
  • bliver du rådgivet om fordelene ved de forskellige gardintyper.
  • får du udført opmåling af vinduer.
  • får du et uforpligtende tilbud på dine nye gardiner.

I samspil med dig, sørger vi for at finde den løsning, som opfylder alle dine krav, forventninger og behov.

Vi glæder os til at forvandle dit hjem.

CSR – Coperate Social Responsability

Vores gardiner og markiser er skabt med omtanke! Miljøet og etikken omkring vores produktion er et område, vi prioriterer højt i SEGA A/S. Vi sikrer derfor, at de leverandører, vi samarbejder med, overholder gældende regler og love.

Vi ønsker at sætte den højeste standard. Derfor stiller vi krav om, at alle leverandører, vi samarbejder med, overholder de gældende Europæiske direktiver og standarder omkring miljø og etik: REACH, BSCI og WEEE. Kravene gælder for de produkter vi sælger, og emballagen de er pakket i.

Kravene er som følgende:

  • Vi anvender ikke fabrikker, der beskæftiger børnearbejdere.
  • Farvestoffer, der anvendes, skal være godkendte.
  • Vi accepterer ikke brug af tungmetaller i ophængsskinner eller andre metaldele.
  • Alle produkter skal være phtalatfri.

Få besøg af SEGA i hele landet

Hos SEGA mener vi, at alle fortjener gardiner i høj kvalitet, uanset hvor i landet, de befinder sig. Derfor kører vores markisebusser og gardinbusser i hele Danmark!

Vores gardin- og markiseeksperter kommer hjem til dig, så din drøm kan komme til virkelighed. Vi bruger udelukkende vores egne erfarne montører, så du kan være sikker på, at alt forløber, som det skal. Dét er vores garanti for et flot resultat, som du kan have glæde af i mange år.

Få inspiration og hjælp af vores gardineksperter

Vores vigtigste opgave er at rådgive vores kunder ud fra deres ønsker, behov og personlige indretningsstil. Dette er grunden til, at vi uddanner vores gardinspecialister på vores eget uddannelsesakademi. På den måde sikrer vi, at vi altid er i stand til at rådgive dig, så du kan indfri dine nye boligdrømme.

Har du brug for hjælp? Bestil et besøg af SEGA i dag!

LANGE STOFGARDINER ER FOR ALVOR TILBAGE I INDRETNINGEN

Finder du inspiration på Pinterest, boligmagasiner og boligprogrammer, har du sikkert set, at lange, bløde stofgardiner har gjort et kæmpe comeback!

læs artiklen her

Få vores gardinekspert hjem til dig

Bestil SEGA gardinbus til et uforpligtende møde i dit hjem. Vi går i dybden med dine behov, ideér og drømme, så du kan få de perfekte gardiner.

Bestil en gardinbus nu