PLISSÉGARDINER EFTER MÅL

MODERNE & FLEKSIBLE

PLISSÉGARDINER & DUETTE®

Plisségardiner efter mål er stilrene, fleksible og har et let udtryk. Plisségardinet fås i enkeltlag- eller med dobbeltlags stof, og derudover kan du vælge mellem flere betjeningsmuligheder. Vil du have kædebetjening, LiteRise®, eller elektrisk betjening? Valget er op til dig, når du køber et plisségardin fra SEGA!

Du finder også Duette® plisségardiner med to lag stof, hvilket både giver en lyddæmpende og isolerende effekt.

Et plíssegardin fuldender indretningen

Luk lyset ind med et af de lettere transparente gardinstof i lyse og neutrale nuancer, eller begræns lyset med et kraftigere gardinstof i en mørkere tone.

Kombinationen af det elegante, dekorative og funktionelle passer perfekt ind i de fleste moderne hjem, så dine nye plisségardiner passer til dine vinduer, dit hjem og din indretning.

Bestil et uforpligtende besøg
Moderne plisségardiner
Plisségardiner i kombination med stofgardiner
Populært plisségardin med stofgardin i hør
Up and down plisségardiner fra SEGA
Elektrisk plisségardin på mål
Plisségardiner til store vinduer
Smart indretning med et plisségardin efter mål

KØB NYE PLISSÉGARDINER MED DUETTE®

Plisségardiner med Duette® forener det stilfulde med omtanke for klima og forbrug. Dette elegante plisségardin har en række funktionelle egenskaber, som ikke blot forbedrer dit indeklima, men også reducerer energiforbruget i dit hjem.

Vores Duette® gardiner er konstrueret, så de effektivt fanger luft inden i hver celle. Denne luftfælde giver en fremragende isoleringsevne, hvilket hjælper med at holde rummet køligere om sommeren og varmere om vinteren. Så hvis du søger et isolerende– og lyddæmpende gardin, så er dette gardinløsningen for dig!

Uanset størrelsen og formen på dit vindue, tilbyder vi et bredt udvalg af farver, modeller og plissébredder. Alle gardiner fra vores gardinbus bliver fremstillet efter specifikke mål, så de passer til din bolig.

5 års garanti på gardiner og markiser

Med SEGAs udvidet garanti er du sikret mod fejl og mangler. Nyd holdbarhed og kvalitet, uden bekymringer – år efter år.

LÆS MERE
Køb dine nye plisségardiner i SEGA gardinbus

Få vores gardinekspert hjem til dig

Bestil en SEGA gardinbus til et uforpligtende møde i dit hjem. Vi går i dybden med dine behov, ideér og drømme, så du kan få de perfekte gardiner.

Bestil en gardinbus nu

ET PLISSÉGARDIN TIL DEN SIMPLE INDRETNING

Plisségardiner er et ideelt valg for dem, der ønsker at tilføje et strejf af enkel elegance til deres hjem. Disse gardiner kombinerer et strømlinet, minimalistisk design med funktionalitet, hvilket gør dem til et fremragende gardin til simpel og moderne indretning.

Deres plisserede design skaber en følelse af dybde og tekstur, uden at det bliver overvældende eller dominerende i et rum. Dette gør dem perfekte til at skabe et afbalanceret og roligt udseende, som er essentielt i en simpel indretningsstil.

Flere vælger at kombinere plisségardinet med et let, romantisk stofgardin for at fremme deres indretningsstil. Det er kun fantasien som sætter grænser!

FÅ INSPIRATION OG VIDEN OM PLISSÉGARDINER

FÅ INSPIRATION TIL GARDINER OG MARKISER

FORDELE VED PLISSÉGARDINER EFTER MÅL

Plisségardiner fra SEGA giver dig et væld af muligheder. Vi har oplistet de største fordele herunder.

  1. Fleksibilitet: Plisségardiner efter mål er utroligt alsidige og passer til både små og store vinduer. Takket være deres justerbare design kan du tilpasse lysindfald og privatliv præcis efter dine ønsker. Vælg mellem transparent, semi-transparent, tæt eller mørklæggende plissévæv.
  2. Enkelt design: Plisségardiner har et let og enkelt design, og de fylder minimalt, når de er trukket op. Det gør dem perfekte til rum, hvor du ønsker at fremhæve vinduerne og maksimere udsigten.
  3. Lyddæmpende gardin: Plisségardiner med Duette® er fungerer som et lyddæmpende gardin, da det er fremstilet med dobbelt stof. 
  4. Energibesparende gardin: Et Duette® plisségardin forhindrer varme og kulde i at trænge igennem stoffet, og skaber en isolerende effekt. Det betyder et køligere hjem om sommeren og et varmere hjem om vinteren – og et godt indeklima er vigtigt!
  5. Betjeningsmuligheder: Plisségardiner fås med en række betjeningsløsninger – både med og uden betjeningssnore til fuldautomatiske systemer, der kan integreres med dit smart home.

PLISSÉGARDINER MED FLERE FORMER FOR BETJENING

  • Klassisk snor- eller kædebetjening: Gardinet er fastgjort i vinduets øverste del, og du kan nemt justere det ved at trække i en snor eller kæde.
  • Up and Down-funktion: Up and down gardiner kan betjenes fra oven, nedenfra eller et sted derimellem.
  • SmartCord® betjening: SmartCord® sørger for, at snoren forbliver kort, uanset om gardinet er trukket op eller ned.
  • LiteRise® system: Funktionel og børnesikker betjening uden snore og kæder. Gardinet hæves og sænkes med lethed ved at trække i grebet på underskinnen.
  • Elektrisk betjening: Gør din hverdag mere komfortabel med elektriske gardiner, der kan styres via en fjernbetjening eller app.

BESTIL ET BESØG AF SEGA GARDINBUS!

Hos SEGA tilbyder vi skræddersyede gardiner i høj kvalitet, der passer perfekt til dine vinduer, uanset deres størrelse.

Bestil et gratis besøg, så vil vores gardinekspert præsentere dig for vores store sortiment og give dig et uforpligtende tilbud på dine nye gardiner.