KLASSISKE & ENKLE

RULLEGARDINER

RULLEGARDINER – KLASSIKEREN TIL ALLE RUM

Rullegardiner fås i både klassiske og moderne nuancer og mønstre, som passer til enhver boligindretning. Rullegardiner er meget fleksible i pasformen og kan tilpasses de fleste vinduer. Vil du undgå solen i soveværelset, TV-stuen eller kontoret, fås rullegardiner med mørklægning – så du behøver ikke at gå på kompromis med funktionalitet og det stilrene udtryk.

Duo Shades – det bedste fra persienner og rullegardiner

Duo Shades er en videreudvikling af rullegardiner på mål. Rullegardinet består af et dobbelt stoflag med transparente og ikke-transparente striber, der kører dobbelt og glider forbi hinanden. På den måde kan du skabe den helt rette balance mellem privatliv og lysindfald gennem hele dagen.

Stofgardiner fra SEGA
LANGE STOFGARDINER ER FOR ALVOR TILBAGE I INDRETNINGEN

Finder du inspiration på Pinterest, boligmagasiner og boligprogrammer, har du sikkert set, at lange, bløde stofgardiner har gjort et kæmpe comeback!

 

 

Book en SEGA Gardinbus
Få vores gardinekspert hjem til dig

Bestil et besøg af vores SEGA gardinbus til en uforpligtende snak i dit hjem, hvor vi går i dybden med dine behov, ideér og drømme.

FÅ INSPIRATION OG VIDEN OM GARDINER

Det funktionelle rullegardin

Rullegardiner er den multifunktionelle gardinklassiker, der kan bruges overalt. Det stilrene og enkle, men meget robuste, rullegardin er nem at betjene. Mange vælger et rullegardin efter mål, fordi det både passer godt til smalle og brede vinduer og fungerer godt i de fleste af husets rum. Især til soveværelset, hvor du kan få skærmet af for lyset i de tidlige aften- og morgentimer, eller til TV-stuen, hvor solens skrappe stråler ikke skal generere underholdningen. Med klassiske og moderne nuancer og print, forskellige vævninger og mørklægning kombinerer vores kollektion af rullegardiner funktionalitet med enkel stil.

Nem og sikker betjening af rullegardiner

Ønsker du en funktionel løsning til dine rullegardiner uden snore og kæde, kan du vælge den smarte og børnesikre betjening, som hedder LiteRise®. Her hæves og sænkes rullegardinerne med et let træk i grebet på underskinnen, og dermed kan du med et enkelt greb selv styre hvor meget lys og indkig, der skal være i dit hjem. Du undgår altså helt de generende snore og kæder i vindueskarmen og på gulvet, som samtidig gør rullegardinet langt mere børnesikker.

Traditionelle rullegardiner i et moderne look

Rullegardiner er indbegrebet af funktion og æstetik. De gør dit rum til en rolig og fast base, hvor lyset kan holdes ude og lukkes ind efter behov. Om det er morgensolen, du gerne vil nyde eller eftermiddagssolen, der generer. Rullegardinet giver dig muligheden for at skærme helt af på en stilfuld facon. Det er det traditionelle valg, men hos SEGA finder du rullegardiner i moderne udgaver; med rene linjer, i materialer af høj kvalitet og med funktionel styring.
SEGA gardiner med rullefunktion er praktiske og elegante på samme tid. Vælg gardinet i et flot mønster eller med en elegant struktur, der giver liv i rummet, når du afskærmer for lys og indkig. Det er en oplagt løsning i køkkenet, stuen, soveværelset, entréen eller børneværelset. Gardinet betjenes let ved at trække det ned, og med et lille hiv får du det til at rulle op igen. Det er simpelt, og det er smart.

Vælg rullegardiner for en praktisk hverdag

SEGA rullegardiner giver dig fleksibilitet i hverdagen. Det er en løsning for dig, der er til det enkle, og som ønsker at bevare stilen i rummet. Det gør du på elegant vis med et rullegardin fra SEGA. Det er rullegardinet over dem alle, idet det er fremstillet i lækre materialer, skønne farver og fås i et effektivt mørklægningsstof.
Fordele ved SEGA rullegardinet er:

  • Det passer til de fleste vinduestyper
  • Det fås i et utal af farver, mønstre og strukturer
  • Det afskærmer på enkel vis for lys og indkig
  • Det er en løsning, der er nem at betjene og let at holde ren

    Listen er lang, og vi kunne blive ved. Vores skønne designere har skabt rullegardinerne med fokus på, at din hverdag skal være nemmere. Det bliver den bl.a. med LiteRise børnesikring og Duo Shades glidefunktion.

Rullegardiner efter mål – Derfor er det vigtigt

Uanset hvilke typer rullegardiner, du vælger at købe, er det vigtigt sikre, at gardinerne er opmålt og tilpasset dit hjem og dine vinduer. Mange huse har vinduer og døre, der ikke er standardmål. Har man ikke standardmål, bør man få lavet sine rullegardiner efter mål, så de passer helt perfekt til størrelsen på vinduet.

Hvis ikke dine gardiner er opmålt korrekt, vil de for det meste fremstå skæve med lysstråler i siderne, når gardinerne er trukket for. Dette ser ufærdigt og uheldigt ud og er selvfølgelig ikke ideelt, når man lige har købt gardiner, der skal dække for solens stråler.

Derfor er det vigtigt med en præcis opmåling af dine gardiner inden, du køber gardiner. Når du bestiller en gardinbus hos SEGA, kommer vores gardineksperter hjem til dig og laver en gratis, korrekt opmåling af alle dine vinduer. Herefter får du et uforpligtende tilbud på gardinerne. Ved at gøre det sådan kan du vide dig sikker på, at gardinerne bliver opmålt korrekt og passer helt præcist til dine unikke vinduer og døre.

Enkle rullegardiner i et væld af nuancer

Er du til det nordiske og cool udtryk? Så vælg rullegardiner i en afdæmpet og kølig farve som hvid, beige eller grøn. Drømmer du om en trendy og meget farverig indretning, kan du slå dig løs i vores farvepalet. Rullegardinerne fås i et væld af varme og sjælfulde nuancer. Vil du se nærmere på dem, fornemme strukturen af stoffet og have endnu mere inspiration? Book et besøg af vores gardinbus i dag. Vi har allerede hjulpet flere end 100.000 tilfredse danskere med at finde nye gardiner til deres bolig. Vil du være én af dem?

Skræddersyede rullegardiner efter mål

SEGA tilbyder gardiner efter alle mål. Vores rullegardiner er ingen undtagelse. Denne type gardiner passer til langt de fleste vinduer. Du kan vælge dem med eller uden mørklægning i stoffet. I køkkenet kan det være en fordel at vælge uden mørklægning, hvis du ønsker lidt lysindfald i løbet af dagen, selvom der er rullet ned. I stuen kan mørklægning være en fordel i tv-hjørnet. I soveværelset er det oplagt – her vil rullegardinet ikke blot lukke lyset ude, men også holde rummet køligt på de varme dage. Uanset rummet er det vigtigt at måle korrekt op, så du ikke får en sprække på siden af rullegardinet.