RULLEGARDINER EFTER MÅL

KLASSISKE & ENKLE

RULLEGARDINER ER EN KLASSISKER

Hos SEGA finder du et stort udvalg rullegardiner efter mål! Du kan købe et klassisk rullegardin i klassiske og moderne farver og nuancer, så de passer perfekt til dine vinduer og boligindretning.

Rullegardiner har en meget fleksibel pasform, hvilket gør at de passer til de fleste vinduestyper og døre. Vælg et rullegardin med mørklægning, hvis du vil kunne blokere for lysindfaldet i soveværelset, børneværelset, stuen eller et andet rum.

Duo Shades – det bedste fra persienner og rullegardiner

Duo Shades, også kaldet duo rullegardiner, er en videreudvikling af det populære rullegardin. Duo rullegardinet består af et dobbelt stoflag med transparente og ikke-transparente striber, der kører dobbelt og glider forbi hinanden.

Ved at købe et duo rullegardin, kan du skabe den helt rigtige balance mellem privatliv og lysindfald i løbet af dagen.

Bestil et uforpligtende besøg
Stilren indretning med et rullegardin efter mål
Køb rullegardiner i jordfarver
Indretning med rullegardiner efter mål til store vinduer

Rullegardiner til alle rum og vinduestyper

Rullegardiner  efter mål er den multifunktionelle gardinklassiker, der passer perfekt i ethvert rum i dit hjem. Deres enkle, stilrene og robuste design gør dem til det ideelle valg for de fleste. Rullegardinerne passer perfekt til både små og store vinduer, hvilket gør dem velegnede til alle rum i dit hjem.

Et rullegardin fungerer især godt som:

Gardin til soveværelset

Gardin til stuen

Gardin til børneværelset

Gardin til kontoret

Under et besøg af vores gardinbus, hjælper vores gardineksperter dig med et finde den perfekte gardinløsning som opfylder alle dine behov.

5 års garanti på gardiner og markiser

Med SEGAs udvidet garanti er du sikret mod fejl og mangler. Nyd holdbarhed og kvalitet, uden bekymringer – år efter år.

LÆS MERE

Få vores gardinekspert hjem til dig

Bestil en SEGA gardinbus til et uforpligtende møde i dit hjem. Vi går i dybden med dine behov, ideér og drømme, så du kan få de perfekte gardiner.

Bestil en gardinbus nu

Køb praktiske rullegardiner med LiteRise®

Rullegardiner med LiteRise® sikrer en praktisk og børnesikker betjening af dine nye gardiner. Med LiteRise® kan du hæve og sænke dine nye rullegardiner efter mål – blot ved at trække i grebet på underskinnen! 

Med LiteRise® undgår du irriterende snore og kæder i vindueskarmen og på gulvet, og dét gør rullegardinerne langt mere børnesikre. Så vælg denne løsning hvis du vil have ro i sindet, og kontrol over lysindfaldet med en enkelt bevægelse.

Vi har hjulpet mange danskere med at finde den rigtige gardinløsning – og som du kan se på vores Trustpilot, så har det været med stor succes. Skal du være den næste?

FÅ INSPIRATION OG VIDEN OM Rullegardiner

FÅ INSPIRATION TIL GARDINER OG MARKISER

Fordele ved rullegardiner efter mål

Der er gode grunde til, at rullegardiner er en af de mest populære gardintyper hos boligejere. Vi har gjort det nemt for dig, og oplistet de største fordele ved at investere i rullegardiner efter mål fra SEGA.

6 fordele ved rullegardiner:

  • Et rullegardin er alsidige og passer til forskellige vinduestørrelser og -former.
  • Et rullegardin er et perfekt gardin til døre.
  • Rullegardiner fås med motor og/eller mørklægning.
  • Rullegardinerne er lette at betjene og rengøre.
  • Rullegardiner fra SEGA fås i et bredt udvalg af farver og mønstre.
  • Med LiteRise® undgår du besværet med irriterende snore og kæder i vindueskarmen.

 

Elektriske og mørklæggende rullegardiner 

Vidste du, at det klassiske rullegardin kan opgraderes? Mørklægning og elektrisk betjening er to praktiske opgraderinger!

Ved at købe mørklægningsgardiner får du mulighed for at blokere uønsket lys. Vælger du samtidig et elektrisk gardin, kan du styre dine nye rullegardiner via. app eller fjernbetjening, som øger komforten i hverdagen.

Køb dine nye rullegardiner i dag

Hos SEGA tilbyder vi gardiner efter mål i høj kvalitet, og vores rullegardiner er ingen undtagelse. Denne type gardin passer til næsten alle vinduestyper, og det er kun din fantasi, der sætter grænserne. 

Find og køb dine nye rullegardiner ved at book et besøg af SEGA gardinbus! Under besøget vil du få mere information om vores gardintyper, se hele vores farveudvalg og modtage et uforpligtende tilbud.