KLASSISKE & ENKLE

RULLEGARDINER

RULLEGARDINER – KLASSIKEREN TIL ALLE RUM

Rullegardiner fås i både klassiske og moderne nuancer og mønstre, som passer til enhver boligindretning. Rullegardiner er meget fleksible i pasformen og kan tilpasses de fleste vinduer. Vil du undgå solen i soveværelset, TV-stuen eller kontoret, fås rullegardiner med mørklægning – så du behøver ikke at gå på kompromis med funktionalitet og det stilrene udtryk.

Duo Rollers – det bedste fra persienner og rullegardiner

Duo rollers er en videreudvikling af rullegardiner på mål. Rullegardinet består af et dobbelt stoflag med transparente og ikke-transparente striber, der kører dobbelt og glider forbi hinanden. På den måde kan du skabe den helt rette balance mellem privatliv og lysindfald gennem hele dagen.

Stofgardiner fra SEGA
LANGE STOFGARDINER ER FOR ALVOR TILBAGE I INDRETNINGEN

Finder du inspiration på Pinterest, boligmagasiner og boligprogrammer, har du sikkert set, at lange, bløde stofgardiner har gjort et kæmpe comeback!

 

 

Book en SEGA Gardinbus
Få vores gardinekspert hjem til dig

Bestil et besøg af SEGA gardinbussen til en uforpligtende snak i dit hjem, hvor vi går i dybden med dine behov, ideér og drømme.

FÅ INSPIRATION OG VIDEN

Det funktionelle rullegardin

Rullegardiner er den multifunktionelle gardinklassiker, der kan bruges overalt. Det stilrene og enkle, men meget robuste, rullegardin er nem at betjene. Mange vælger et rullegardin efter mål, fordi det både passer godt til smalle og brede vinduer og fungerer godt i de fleste af husets rum. Især til soveværelset, hvor du kan få skærmet af for lyset i de tidlige aften- og morgentimer, eller til TV-stuen, hvor solens skrappe stråler ikke skal generere underholdningen. Med klassiske og moderne nuancer og print, forskellige vævninger og mørklægning kombinerer vores kollektion af rullegardiner funktionalitet med enkel stil.

Nem og sikker betjening af rullegardiner

Ønsker du en funktionel løsning til dine rullegardiner uden snore og kæde, kan du vælge den smarte og børnesikre betjening, som hedder LiteRise®. Her hæves og sænkes rullegardinerne med et let træk i grebet på underskinnen, og dermed kan du med et enkelt greb selv styre hvor meget lys og indkig, der skal være i dit hjem. Du undgår altså helt de generende snore og kæder i vindueskarmen og på gulvet, som samtidig gør rullegardinet langt mere børnesikker.