RULLEGARDINER EFTER MÅL

KLASSISKE & ENKLE

RULLEGARDINER – KLASSIKEREN TIL ALLE RUM

Rullegardiner efter mål fås i både klassiske og moderne nuancer og mønstre, som passer til enhver boligindretning. Rullegardiner er meget fleksible i pasformen og kan tilpasses de fleste vinduestyper. Vil du undgå solen i soveværelset, stuen eller kontoret,  kan du med fordel vælge et rullegardin med mørklægning. Du behøver dermed ikke at gå på kompromis med funktionalitet og det stilrene udtryk.

Duo Shades – det bedste fra persienner og rullegardiner

Duo Shades er en videreudvikling af det populære rullegardin. Duo rullegardinet består af et dobbelt stoflag med transparente og ikke-transparente striber, der kører dobbelt og glider forbi hinanden.

På den måde kan du skabe den helt rette balance mellem privatliv og lysindfald i løbet af dagen.

Bestil et uforpligtende besøg
Stilren indretning med et rullegardin
Rullegardiner i jordfarver
Æstetisk indretning med rullegardiner til store vinduer

Funktionelle rullegardiner efter mål

Rullegardiner  efter mål er den multifunktionelle gardinklassiker, der passer perfekt i ethvert rum i dit hjem. Deres enkle, stilrene og robuste design gør dem til det ideelle valg for de fleste. De giver dig daglig fleksibilitet og er den optimale løsning for dem, der sætter pris på enkle og stilfulde indretninger. 

Rullegardinerne passer perfekt til både smalle og brede vinduer, hvilket gør dem velegnede til alle rum i dit hus. De fungerer især godt som gardin til soveværelset, hvor de kan blokere uønsket lys i de tidlige aften- og morgentimer. Eller som gardin til stuen, der beskytter mod skarpe solstråler, der generer TV-underholdningen.

Under et besøg af vores gardinbus, hjælper vores gardineksperter dig med et finde den perfekte løsning som opfylder alle dine behov.

LANGE STOFGARDINER ER FOR ALVOR TILBAGE I INDRETNINGEN

Finder du inspiration på Pinterest, boligmagasiner og boligprogrammer, har du sikkert set, at lange, bløde stofgardiner har gjort et kæmpe comeback!

læs artiklen her

Få vores gardinekspert hjem til dig

Bestil SEGA gardinbus til et uforpligtende møde i dit hjem. Vi går i dybden med dine behov, ideér og drømme, så du kan få de perfekte gardiner.

Bestil en gardinbus nu

Et rullegardin med børnesikker og praktisk betjening

Hvis du ønsker en praktisk og børnesikker betjening til dine nye rullegardiner uden snore og kæder, så er vores smarte LiteRise® det perfekte valg. Med LiteRise® kan du let hæve og sænke dine rullegardiner ved blot at trække i grebet på underskinnen. Det giver dig fuld kontrol over lysindfald og privatliv i dit hjem med bare en enkelt bevægelse.

Med LiteRise® undgår du besværet med irriterende snore og kæder i vindueskarmen og på gulvet, samtidig med at det gør rullegardinerne langt mere børnesikre. Dét skaber ro i sindet for alle forældre og bedsteforældre.

Vi har hjulpet mange danskere med at finde den rigtige gardinløsning. Og som du kan se på vores Trustpilot, så har det været med stor succes. Skal du være den næste?

FÅ INSPIRATION OG VIDEN OM Rullegardiner

Fordele ved et rullegardin efter mål

Der er gode grunde til, at et rullegardin er blandt de mest populære gardintyper hos boligejere. Vi har gjort det nemt for dig, og oplistet de største fordele ved at investere i rullegardiner efter mål fra SEGA.

5 fordele ved rullegardiner:

  • Et rullegardin er alsidige og passer til forskellige vinduestørrelser og -former.
  • De giver dig mulighed for nemt at regulere lysindfaldet og beskytte dit privatliv.
  • Rullegardinerne er lette at betjene og vedligeholde.
  • Du kan finde et bredt udvalg af farver, mønstre og teksturer, så du kan finde det perfekte match til din indretning.
  • Med LiteRise® undgår du besværet med irriterende snore og kæder i vindueskarmen og på gulvet, hvilket samtidig øger sikkerheden i dit hjem.

 

Mørklæggende og elektriske rullegardiner 

Vidste du, at det klassiske rullegardin kan opgraderes? Mørklægning og elektrisk betjening er to praktiske opgraderinger, der kombinerer funktionalitet og æstetik.

Mørklægningsgardiner giver dig mulighed for at blokere uønsket lys, hvilket er særligt vigtigt i soveværelset, på kontoret eller i stuen. Elektriske gardiner, du kan styre via. app eller fjernbetjening, øger komforten i hverdagen.

Bestil et besøg af SEGA gardinbussen

Hos SEGA tilbyder vi gardiner efter mål i høj kvalitet, og vores rullegardiner er ingen undtagelse. Denne type gardin passer til næsten alle vinduestyper, og det er kun din fantasi, der sætter grænserne. V

Book et besøg i dag! Under et besøg af vores gardinbus vil du få mere information om vores gardintyper, se hele vores farveudvalg og modtage et uforpligtende tilbud.