Tynde, gennemsigtige gardiner

Skab et let & fortryllende rum

Trendy, gennemsigtige gardiner

Skab et let og drømmende rum med luftige, tynde gardiner. Lette semi-transparente vævninger tilfører elegance og lys til ethvert hjørne, og reducerer også varme og blænding fra direkte sollys. Solens stråler filtreres blidt gennem stoffet, der skaber en behagelig stemning og fremhæver rummets karakter.

Fuldend indretningen med stofgardiner

Stofgardiner, i en rig variation af farver, tætheder og kvaliteter, lader din indre indretningsarkitekt udfolde sig og giver rummet et personligt præg. Du kan vælge en lag på lag løsning med et indre lag af semi-transparente gardiner, som filtrerer lyset blidt, og et ydre lag af tætvævede gardiner, som skærmer effektivt mod solens skarphed.

Bestil et uforpligtende besøg
Flotte gennemsigtige, tynde gardiner til hjemmet

Tynde gardiner er en sikker vinder

Tynde stofgardiner passer ind i alle hjemmets rum, og tilføjer en tidløs og charmerende stemning. Blandt de mest populære tynde gardiner er stofgardiner i hør. De tidløse, naturlige materialer tilføjer en blød undertone til indretningen og tilføjer en tidløs og sofistikeret stemning.

Soveværelset bliver et fristed af ro og komfort, mens køkkenet får et strejf af farve og stil. Samtidig kan tynde gardiner give illusionen af større rum, hvilket også gør dem ideelle til mindre rum.

Gennemsigtige gardiner med andre gardintyper

Du kan med fordel kombinere transparente gardiner med en anden gardintype.

Gode gardin-kombinationer:

Ved at kombinere plisségardiner eller rullegardiner med mørklægning, kan du blokere solen, når du ønsker.

Vores udvalg af tynde gardiner

Hos SEGA finder du et bredt sortiment af tynde, kvalitetsgardiner efter mål, hvor både funktionalitet og æstetik er i fokus. Uanset, hvilken boligindretning du har eller ønsker.

I kollektionen Kirsch Shades Eco finder du gardinvæv, der er fremstillet af mere bæredygtige materialer, som hør eller genanvendt polyester. Gardiner af genanvendt polyester er lige så farveægte og holdbare som gardiner, mens lette og semi-transparente hørgardiner er kendt for sin holdbarhed.

Bestil en uforpligtende gardinbus

Det er vores erfaring, at det bedste sted at udvælge dine nye gardiner er hjemme hos dig selv.

Under et besøg af gardinbussen, kan du  fornemme farver og kvaliteter i det rette lysindfald, du får professionel rådgivning, og kan se og føle kvaliteterne i ro og mag.

Book et besøg af SEGA, og oplev vores store udvalg af tynde og semi-transparente gardiner – vi viser dig naturligvis også gerne alle vores andre skønne gardiner!

FÅ INSPIRATION TIL GARDINER OG MARKISER

5 års garanti på gardiner og markiser

Med SEGAs udvidet garanti er du sikret mod fejl og mangler. Nyd holdbarhed og kvalitet, uden bekymringer – år efter år.

Læs mere

Få vores gardinekspert hjem til dig

Bestil en SEGA gardinbus til et uforpligtende møde i dit hjem. Vi går i dybden med dine behov, ideér og drømme, så du kan få de perfekte gardiner.

Bestil en gardinbus nu