Kvalitet og tillid med udvidet garanti

Hos SEGA får du 5 års kvalitetsgaranti ved fabrikationsfejl og -mangler på alle vores gardiner af mærkerne Kirsch™, Sunway® og JAB. Dette gælder også udvendig solafskærmning i specialmål af mærket Kirsch™.

Hvis du opdager en fejl, er det vigtigt, at du sender en skriftlig reklamation straks efter, du har opdaget fejlen eller manglen. Læs mere om vores udvidede garanti på gardiner og markiser her på siden.

Vores kundeservice er altid klar til at hjælpe dig med rådgivning og support. Kontakt vores kundeservice på info@sega.dk eller +45 70201072 for at høre mere om, hvordan du opretter en reklamation.

Kontakt os
Kvalitetsgardiner med udvidet gardiner fra SEGA
5 års garanti på gardiner og markiser

5 års garanti på gardiner

Vores garanti dækker alle gardiner fra mærkerne Kirsch™, Sunway® og JAB, som er købt efter 01-01-2023. Garantien begynder fra den dato, der fremgår af din faktura. Du skal vise din faktura for at benytte garantien.

Bemærk: Garantien bortfalder, hvis produktet har været udsat for hårdhændet brug eller ikke er blevet anvendt i overensstemmelse med de korrekte instruktioner.

Selv de mest farveægte tekstiler vil falme over tid, når de bliver udsat for sollys. Hvis dine produkter bliver udsat for sollys, skal du dermed forvente, at farverne gradvist vil falme, og dette betragtes ikke som en reklamationsberettiget fejl.

Læs mere

FÅ INSPIRATION TIL GARDINER OG MARKISER

5 års garanti på markiser

Garantien gælder for alle vores markisemodeller købt efter 01-01-2023. Garantien begynder fra den dato, der fremgår af din faktura. Du skal vise din faktura for at benytte garantien.

Bemærk: Garantien bortfalder, hvis produktet har været udsat for hårdhændet brug eller ikke er blevet anvendt i overensstemmelse med de korrekte instruktioner.

Selv de mest farveægte tekstiler vil falme over tid, når de udsættes for sollys. Hvis dine produkter bliver udsat for sollys, skal du dermed forvente, at farverne gradvist vil falme, og dette betragtes ikke som en reklamationsberettiget fejl.

Læs mere

5 års garanti på markiser