MARKISER

Professionel rådgivning, levering & montering

Markise til altan

MARKISER TIL TERRASSEN OG ALTANEN

Vil du gerne kunne nyde din terrasse eller altan, selvom solen står på sit højeste? Så er en markise den perfekte løsning.

Markiser skaber stor værdi og gør det muligt at sidde udenfor, uanset om solen skinner, duggen falder eller det regner lige så stille. Derudover regulerer en markise temperaturen i din bolig, da den forhindre varmestråler i at trænge ind på den indvendige side af glasruden.

Elektriske markiser med app-styring

Findes der noget bedre end en smart løsning, du kan styre ved hjælp af din smartphone? Det mener vi ikke.

Vælger du en Somfy-motor, kan du betjene din markise, pergola eller dine screens ved Somfy’s TaHoma-switch og den tilhørende app. App’en er tilgængelig i både Google Play og App Store, og kan bruges på din smartphone eller tablet.

Bestil et uforpligtende besøg
Markiser fra SEGA
Køb nye markiser hos SEGA
Kvalitetsmarkiser inklusiv rådgivning, opmåling og montering

Oplev et nutidigt sortiment af markiser

Markiser kan transformere din terrasse eller altan til et hyggelig samlingspunkt for familie og venner. Hos SEGA specialiserer vi os i at skræddersy løsninger, der ikke kun tilbyder beskyttelse mod sol, vind og regn, men også skaber et behageligt udendørsrum.

Det brede udvalg og forskellige specialbeslag sikrer, at der findes en markise til de fleste facader og ønsker. Alle vores markiser er beskyttet i en lukket kassette, når de er rullet ind. Det giver den bedste beskyttelse mod sol og nedbør af både markisearme og -dug.

LANGE STOFGARDINER ER FOR ALVOR TILBAGE I INDRETNINGEN

Finder du inspiration på Pinterest, boligmagasiner og boligprogrammer, har du sikkert set, at lange, bløde stofgardiner har gjort et kæmpe comeback!

læs artiklen her

Få vores gardinekspert hjem til dig

Bestil SEGA gardinbus til et uforpligtende møde i dit hjem. Vi går i dybden med dine behov, ideér og drømme, så du kan få de perfekte gardiner.

Bestil en gardinbus nu

Elektriske markiser til terrassen
eller altanen

Fælles for vores markiser er, at de er produceret i høj kvalitet, har mange kombinationsmuligheder og er elektriske. Afhængigt af modellen, så er det muligt at vælge mellem en indbygget motor fra Somfy eller Faher.

Det smarte ved en elektriske markise er, at har mulighed for at styre den i og udenfor hjemmet. Dét er den perfekte måde at forbygge eventuelle indbrud i ferieperioder samt skærme for lysindfald og bibeholde et godt indeklima i din bolig. Vores elektriske markiser kan betjenes via. fjernbetjening og smartphones.

FÅ INSPIRATION OG VIDEN OM Markise

Fordele ved en markise fra SEGA

Vi har samlet de bedste grunde til at få opsat en markise fra SEGA.

En markise fra SEGA: 

  • giver regn- og solbeskyttelse.
  • skaber et behageligt udendørsrum.
  • reducerer lysindtrængningen i dit hjem.
  • øger privatlivets fred.
  • øger værdien af dit hjem.
  • kan betjenes via. fjernbetjening og smartphone.

Vores markiser til terrasse eller altan

Uanset om du skal bruge en markise til altan eller en markise til din terrasse, så kan vi levere den perfekte markiseløsning til dine behov. Vi tilbyder markiser i forskellige størrelser – i størrelser fra 240×200 cm. og op til 700×300 cm. Markisen kan blive monteret på de fleste typer vægge/murer.

Afhængig af hvilken model du ønsker, er der op til 6 forskellige standard kassettefarver at vælge imellem. Kassetterne er lavet i 100% aluminium med skruer og bolte i rustfrit stål, hvilket gør kassetten utrolig slidstærk og velegnet til det danske vejr.

For et 100% perfekt match med f.eks. din facade eller vinduer er det muligt at indfarve kassetten i specielle RAL-farver.

Forskellen på en lukket og åben markise

På en lukket markise er både markisedugen og armene helt skjult og beskyttet inde i kassetten, når markisen ikke er i brug. Dette sikrer en høje beskyttelse og lang levetid, da både stof og mekanik er beskyttet mod vind og vejr.

I modsætning hertil er en åben markise, også kendt som en klassisk terrassemarkise, designet således, at dugen er delvist beskyttet. Dette sker enten ved at markisen hænger under et udhæng eller ved hjælp af en integreret aluminiumsprofil. Denne type er mere udsat for vind og vejr, selv når den er trukket ind, og kræver derfor oftere vedligeholdelse.

Under besøget af vores markisebus, hjælper vores markise-eksperter dig med at finde den helt rigtige løsning.

Få et uforpligtende besøg af SEGA markisebussen

Markisebussen kører gratis ud til dig og hjælper dig nemt fra drøm til virkelighed. Vores erfarne eksperter tager nøjagtige mål, fremviser de mange muligheder og vurderer, sammen med dig, hvilken markiseløsning, der både praktisk og visuelt passer til dit hjem.

Vi har over 50 års erfaring indenfor indvendig- og udvendig solafskærmning , skal vores markise-specialister også hjælpe dig? Book et besøg af vores markisebus!