GARDINER TIL SOVEVÆRELSET

LAD ROEN SÆNKE SIG

Få et flot og praktisk gardin til soveværelset

SKAB RAMMERNE FOR EN GOD SØVN

Valget af gardiner til soveværelset handler om at skabe de bedste forudsætninger for at sove godt.

Det rigtige gardin til soveværelset kan nemlig have stor indflydelse på din søvnkvalitet, dit overskud og i sidste ende dit fysiske og mentale velvære. Udover søvnaspektet ønsker de fleste, at gardinerne i soveværelset også matcher boligens indretningsstilen i hjemmet.

Mørklægningsgardiner til soveværelset

Grundlæggende handler det om at finde et gardin, der kan sikre et mørkt soveværelse. Flere undersøgelser viser nemlig, at du sover langt bedre, når soveværelset er helt mørklagt. Vi har et stort udvalg af mørklægningsgardiner som forener praktik og æstetik.

Bestil et uforpligtende besøg
Få en god søvn med mørklæggende gardiner til soveværelset

SKAB RAMMERNE FOR EN GOD SØVN

Plisségardiner til soveværelset

PLISSÉGARDINER MED MØRKLÆGNING

Et plisségardin er en elegant og praktisk gardin til soveværelset, som fylder meget lidt i vinduet, når det er trukket op. Du kan vælge mellem mange forskellige farver og stof, der går fra transparente til mørklægning samt en energibesparende variant med energieffektive egenskaber.
Rullegardiner til soveværelset

RULLEGARDINER MED MØRKLÆGNING

Rullegardiner er en klassisk og funktionel gardinløsning, der gør det nemt at regulere eller forhindre lysindfald på en meget elegant måde. Rullegardiner fås i mange farver, mønstre og stoftyper, så der er adskillige muligheder for at få en personlig løsning, der matcher din bolig og stil.
Tykke stofgardiner som bringer luksus-stemning til soveværelset

STOFGARDINER

Dekorative stofgardiner fås i præcis de størrelser, former og farver, du drømmer om, og er det perfekte valg til det moderne hjem. Samtidig bidrager stofgardiner til en bedre akustik i soveværelset og kan forene stemning med et behageligt indeklima i dit hjem.
Et perfekt gardin til et soveværelse

FOLDEGARDINER

Det elegante foldegardin, også kaldet liftgardiner, er et godt valg til alle hjemmets rum, og har du mange hårde og glatte flader i dit hjem, kan foldegardiner gøre en positiv forskel, da det er et oplagt lyddæmpende gardin.

FÅ INSPIRATION TIL GARDINER OG MARKISER

5 års garanti på gardiner og markiser

Med SEGAs udvidet garanti er du sikret mod fejl og mangler. Nyd holdbarhed og kvalitet, uden bekymringer – år efter år.

Læs mere

Få vores gardinekspert hjem til dig

Bestil en SEGA gardinbus til et uforpligtende møde i dit hjem. Vi går i dybden med dine behov, ideér og drømme, så du kan få de perfekte gardiner.

Bestil en gardinbus nu

RO OG VELVÆRE MED MØRKLÆGNINGSGARDINER

Luk lyset ude, og sov bedre med et mørklægningsgardin! En god nattesøvn har stor betydning for os alle, da både aften- og morgensolen kan være skarp og forstyrre den gode søvn. Derfor kan et godt mørklægningsgardin være lige det, du mangler.

Vores sortiment af mørklægningsgardiner indeholder rullegardiner, foldegardiner og plisségardiner med forskellig grad af mørklæggende effekt.

Du kan få mørklægningsgardiner i både lyse og mørke farver.

POPULÆRE GARDINER TIL SOVEVÆRELSET

Det perfekte gardin til dit soveværelse, afhænger af din smag, indretning og ikke mindst dine behov. Interessen for motoriserede gardiner også steget markant.

Nogle er de mest populære gardinløsninger til soveværelset er:

  • Stilrene rullegardiner med mørklægning.
  • Moderne plisségardiner med mørklægning.
  • Charmerende foldegardiner.

HVAD ER DET PERFEKTE GARDIN TIL ET SOVEVÆRELSE?

Der findes mange forskellige gardiner til soveværelset.

Overvej følgende, inden du vælger et gardin: 

FÅ DET PERFEKTE GARDIN TIL DIT SOVEVÆRELSE

De fleste har glæde af deres gardiner i mange år, og derfor bør man også investere i de perfekte fra begyndelsen. Har du svært ved at beslutte hvilke gardin, du bør vælge til dit soveværelse? Hos SEGA står vi altid klar til at rådgive, opmåle og give dig et uforpligtende tilbud på dine nye gardiner til soveværelse.

Bestil et uforpligtende besøg af vores gardinbus, når det passer dig bedst. Vores gardineksperter står klar til at hjælpe dig, uanset hvor i Danmark, du befinder dig.

UDFORSK GARDINLØSNINGER TIL ANDRE RUM