fbpx

FIND PERSONLIGE & ELEGANTE

GARDINER FRA SEGA

HVORDAN KAN VI HJÆLPE DIG?

SMUKKE & ELEGANTE GARDINER EFTER MÅL

Uanset om du holder er det minimalistiske, det funktionelle eller det romantiske gardiner, kan du finde det hos SEGA. 

Gå på opdagelse i vores skønne sortiment, og find det perfekte gardin til dit hjem.

Hvorfor skal jeg vælge SEGA?

Alle vores produkter er fremstillet med stor nøjagtighed og godt håndværk, og er skabt til at holde i mange år. Vi leverer gardinløsninger til alle typer rum, om du leder efter det perfekte køkkengardin, børnegardin eller et gardin til soveværelset.

Vores gardineksperter besøger dig i vores gardinbus, så du i ro og mag kan finde de gardiner, som opfylder dine ønsker og behov.

Elegante gardinløsninger
Få hjælp af vores gardineksperter

Sådan fungerer det, når gardinbussen kommer hjem til dig

01
Book en SEGA gardinbus til en uforpligtende snak

Første skridt er en snak i dit hjem, hvor vi går i dybden med dine behov, idéer og drømme til gardiner.

02
Sammen med dig skaber vi en gardinløsning

SEGA gardinbus medbringer vores sortiment, så du både kan se, føle og opleve vores kvalitetsgardiner. Vi måler samtidigt op og sikrer høj kvalitet. Den endelige gardinløsning er tilpasset dit budget, din livsstil og dit hjem.

03
Hvis du takker ja til vores løsning

Din bestilling sættes i produktion, og så snart dit gardin er færdigt, kommer vores professionelle montører hjem til dig og monterer. De går ikke før, alt hænger pænt og flot.

 

 FAQ 

SE VORES UDVALG AF GARDINLØSNINGER

terracotta plisségardin fra SEGA

PLISSÉGARDINER INKL. DUETTE®

Et plisségardin efter mål er en elegant og praktisk gardinløsning, som fylder meget lidt i vinduet, når det er trukket op. Du kan vælge mellem mange farver og stoffer, der går fra transparente til mørklægning samt en energibesparende variant med energieffektive egenskaber.

foldegardin i hør fra SEGA

FOLDEGARDINER

Det elegante foldegardin – også kaldet liftgardiner – er et godt valg til alle hjemmets rum, og har du mange hårde og glatte flader i dit hjem, kan foldegardiner gøre en positiv forskel for akustikken i rummet. Vi speciallaver dine foldegardiner på mål.

lange stofgardiner fra SEGA

STOFGARDINER

Dekorative stofgardiner fås i præcis de størrelser, former og farver, du drømmer om, og er det perfekte valg til det moderne hjem. Samtidig bidrager stofgardiner til en bedre akustik i rummet og kan forene stemning med et behageligt indeklima i dit hjem.

beige lamelgardin fra SEGA

LAMELGARDINER

Lamelgardiner er et elegant og stilsikkert valg til større vinduer og giver et let og eksklusivt udtryk. De lodrette lameller er effektive til at styre lysindfaldet, og de fylder ganske lidt, når de er trukket fra.

aluminium persienne fra SEGA

PERSIENNER

En persienne skærmer effektivt af for solen og er et meget fleksibelt gardin. Persienner har gennem mange år været et populært valg takket være de praktiske egenskaber samt den lette og rengøringsvenlige udformning.

rullegardiner fra SEGA

RULLEGARDINER

Rullegardiner er en klassisk og funktionel gardinløsning, der gør det nemt at regulere eller forhindre lysindfald på en meget elegant måde. Rullegardiner på mål fås i mange farver, mønstre og stoftyper, så der er adskillige muligheder for at få en personlig løsning, der matcher din bolig og stil.

Opmåling af store vinduer
Gratis opmåling

Gardiner efter mål hvor funktionalitet, design og holdbarhed er i højsædet.

Gardinbussen - få rådgivning om gardiner til store vinduer
SEGA gardinbussen

Book SEGA gardinbussen, og få hele vores sortiment hjem til dig, så du både kan se, føle og opleve.

Hjælp til valg af gardin til stort vindue
Vi hjælper hele vejen

50 års erfaring i rådgivning, produktion og montering af gardiner og markiser.