LYDDÆMPENDE GARDINER

GARDINER DER SKABER BEDRE AKUSTIK

Velourgardiner bidrager til bedre akustik

FÅ BEDRE AKUSTIK MED LYDDÆMPENDE GARDINER

Enkle linjer, glatte flader og hårde materialer kan resultere i dårlig akustik i et rum, fordi der ikke er nok bløde materialer til at absorbere og dæmpe lyden. Men ved at bryde de hårde overflader med lyddæmpende gardiner og blødt stof kan du forbedre akustikken i rummet betydeligt.

Gå efter lyddæmpende gardiner

Når du vil forbedre lyden i din bolig, er det en god idé at investere i gardiner med lyddæmpende effekt samt bløde boligtekstiler og møbler. Særligt lange stofgardiner, som f.eks. velourgardiner, har en lydabsorberende effekt på grund af mængden af stof og tekstilets tykkelse. Ønsker du et helt enkelt udtryk, kan du vælge et plisségardin med dobbeltvæv og et celle-i-celle design.

Bestil et uforpligtende besøg
Lyddæmpende gardiner som skaber bedre akustik

GARDINLØSNINGER TIL GOD AKUSTIK

Duette gardiner har lyddæmpende effekt

PLISSÉGARDINER INKL. DUETTE®

Et plisségardin er en elegant og praktisk gardinløsning, som fylder meget lidt i vinduet, når de er trukket op.

Lyddæmpende rullegardiner

RULLEGARDINER

Rullegardiner er en klassisk og funktionel gardinløsning, der gør det nemt at regulere eller forhindre lysindfald på en meget elegant måde.

Lyddæmpende gardiner i kraftigt stof

STOFGARDINER

Dekorative stofgardiner fås i præcis de størrelser, former og farver, du drømmer om, og er det perfekte valg til det moderne hjem.

Akustik gardiner til hjemmet

FOLDEGARDINER

Det elegante foldegardin – også kaldet liftgardiner – et godt valg til alle hjemmets rum.

GIV AKUSTIKKEN OG ÆSTETIKKEN ET LØFT

Gode lydforhold i hjemmet er alfa omega, hvis man skal føle sig godt tilpas. Hvis man har været i et lokale med dårlig akustik, ved man hvor generende, det kan være. Rumklangen og den ekko-lignende effekt gør os utilpasse, trætte og stressede.

Løsningen er at fylde rummet med absorberende materialer, der stopper lyden, og her kan gardiner være en del af løsningen. Gardiner fra SEGA skaber rammerne for et godt samtale miljø, der passer til hjemmets moderne indretning.

Med smukke kvalitetsgardiner er der mulighed for at give rummet et væsentligt løft – både når det gælder akustikken og æstetikken.

LYDDÆMPENDE GARDINER TIL MINIMALISTISK INDRETNING

Minimalistisk indretning handler om at skabe et rum, der er simpelt, roligt og uden unødvendige distraktioner. Vores lyddæmpende gardiner er perfekte til en minimalistisk indretning, da de bidrager med at skabe fred og ro.

Vores lyddæmpende gardiner er lavet af kvalitetsmaterialer, der effektivt absorberer lydbølger og reducerer støj. De er ideelle til byboliger, nybyg, kontorfælleskaber eller ethvert rum, hvor du ønsker at skabe en rolig atmosfære.

HVAD ER GODE AKUSTIK GARDINER?

Flere af vores gardintyper har en lyddæmpende effekt, som bidrager til en behagelig akustik og et forbedret indeklima. Jo større og tykkere gardinet er, desto mere dæmper de lyden. Men selv gardiner i en tyndere kvalitet, som rullegardiner og foldegardiner, kan skabe en mærkbar forskel.

Lange bløde stofgardiner i et tykt materiale er særligt velegnede, men Duette®-plisségardiner med dobbeltvæv kan også bidrage til bedre akustik i hjemmet.

Under et besøg vil vores gardineksperter hurtigt kunne fornemme, hvilke slags akustik gardin, du har brug for i dit hjem.

SE VORES UDVALG AF LYDDÆMPENDE GARDINER

Se, føl og oplev kvalitetsgardiner med lydisolerende effekt fra SEGA i dit eget hjem. Vores gardineksperter kommer hjem til dig, viser de mange muligheder og giver uforpligtende rådgivning samt et tilbud.

Bestil et besøg i dag, og påbegynd rejsen mod et hjem med bedre akustik.

Vi har altid en gardinbus i nærheden af dig!

FÅ INSPIRATION TIL GARDINER OG MARKISER

5 års garanti på gardiner og markiser

Med SEGAs udvidet garanti er du sikret mod fejl og mangler. Nyd holdbarhed og kvalitet, uden bekymringer – år efter år.

Læs mere
Køb akustik og lyddæmpende gardiner med SEGA gardinbus

Få vores gardinekspert hjem til dig

Bestil en SEGA gardinbus til et uforpligtende møde i dit hjem. Vi går i dybden med dine behov, ideér og drømme, så du kan få de perfekte gardiner.

Bestil en gardinbus nu